Her konuda bizden daha iyiler

nellyyone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
101
52
98
30
Merhaba kızlar ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim 2 yıllık düzenli bir ilişkim var. Bizim gibi bir çift olan okuldan arkadaşlarımızla çifte randevuya çıktık. Başta herşey yolundaydı bowling oynayalım dedik fakat bunlar bizi yenmeye başladılar yedikçe üstünlük tasliyorlar neyse biz sonuncu olduk daha sonra basketbol oynarken onlar kazandı herşeyde bizden daha iyiler ve bu çok sinirimi bozmaya başladı napacagim bilmiyorum erkek arkadaşım takmamam gerektiğini söylüyor fakat hırs yaptım hiç eglenemiyorum onlarla. Hayır arkadaş olarak sevdiğim insanlar ancak her konuda bizden iyi olmalari sinirimi bozuyor. Şimdi beraber tatile gidicez önümüzdeki hafta, kız sürekli orda yemekleri ben yaparım hadi yine iyisin filan diyor sanki nispet yapıyor deliricem. (Çok güzel yemek yapıyor bu arada). Erkek arkadaşımın yanında beni küçük düşürür diye çok korkuyorum napacagimi bilmiyorum yardım edin

Niye grup takiliyosunuzki.
Yada illa bi yarisa giriyosunuz.
Illa bi araya gelcekseniz kahve icin yemek yiyin sohbet edin sinirlerijiz bozuluyosa oynamayin
Cokmu zor bi secenek

Evet kendinizi sizi yenmelerinden dolayı kötü hissedebilir hırs yapabilirsiniz. Sinirlerinizi yıpratmamak adına onlarla buluşup beraber bir şeyler yapmamanız ya da tatile çıkmamanız daha iyi gibi.

Hayır mağdem rahatsız oluyorsun neden bu kadar birlikte vakit geçiriyorsunuz ?
Bir de tatile gidiyorsun..!
Rahatsızlığını direk söyle ve araya mesafe koy.
Söylediklerinle yaptıkların zıt ve tutarsız.
Şimdi söyle bi durum var başka bi arkadaşımız bizi yazligina davet etti bizde ucuz yollu olur diye kabul ettik haftalar öncesinden. Yani bu zitlasmalardan önceydi

Niye grup takiliyosunuzki.
Yada illa bi yarisa giriyosunuz.
Illa bi araya gelcekseniz kahve icin yemek yiyin sohbet edin sinirlerijiz bozuluyosa oynamayin
Cokmu zor bi secenek
Haklısınız yarış amacında değilim zaten ama durup dururken böyle birşey demesine anlam veremedim sanki kendi içinde bana karşı cephe almış

Evet kendinizi sizi yenmelerinden dolayı kötü hissedebilir hırs yapabilirsiniz. Sinirlerinizi yıpratmamak adına onlarla buluşup beraber bir şeyler yapmamanız ya da tatile çıkmamanız daha iyi gibi.
Teşekkür ediyorum ancak tatil planı çoktan kararlaştırıldı şimdi yok istemiyorum demek olmaz orada nasıl davranmam gerekir sizce?

Ben olsam ben yemek yapamam, ayy o isi hic beceremiyorum, sunu yapamam, bunu hic yapamıyorum falan der erkek arkadasimla keyfime bakarim.

Erkek arkadaşına söyle bilerek yapıyorum dıye

Amaaan belli ki hamarat kadıncılık oynamak istiyor. Bırak yapsın, hiç yardım etme. Eline sağlık çok güzel olmuş diye höpür höpür ye
Bende öyle tahmin ediyorum ya onlar şimdi 5 aydır filan birlikte sanırım sevgilisine kendini ispatlamaya çalışıyor :) benim öyle bir derdim yok 2 yil oldu artık. Dediğini yapıcam teşekkürler :)

Tatlım onlar oyunlarda iyi olabilirler, sen erkek arkadaşınla oynaş yine yenildik aşkım olsun oyunda kaybeden aşkta kazanır de öp yanağından Sinirlenme kendi kendinelerine havalara girsinler, çok itici

Teşekkür ediyorum ancak tatil planı çoktan kararlaştırıldı şimdi yok istemiyorum demek olmaz orada nasıl davranmam gerekir sizce?
Şöyle diyeyim tatilde de çift halinde oyun oynadınız diyelim onlar size üstünlük taslamaya devam ettiler siz de hırslandınız diyelim sakin kalmaya devam edin bir süre sonra bu davranışlarda bulunmazlar.Yani ben bu durumlarda her ne kadar zor olsa da sakin kalınmasından yanayım sizi yenmelerine bu kadar çok seviniyorlarsa çocuk gibi onlarda sorun vardır zaten.

Üstün olmaları neden bu kadar canını sıkıyorki ?
Sıkıyorsa neden onlarla aktivitelerde bulunuyorsunuz?
Takmayın kafaya böyle şeyleri az rahat olun kaliteli zamanlarınızın böyle yapa yapa içine edersiniz demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…