- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Sen cok arayacaksım bu günleri cogni.Ah ah double date olayını ve sorunlarını yaşamadan geçiyor ömrüm...........
Ya canım kızı görsen güzel falan değil ama tam bir İdeal eş, bir kadında olması gereken tüm özelliklere sahip e tabii sevgilisine ona tapıyor bir keresinde sınav çıkışı onun sevgilisiyle bir soruyu tartışıyoruz dedimki böyle böyle olucak. Kız bana ne dese begenirsin sanki benim sevgiliden daha iyi bilirsin dedi.Tatlım onlar oyunlarda iyi olabilirler, sen erkek arkadaşınla oynaş yine yenildik aşkım olsun oyunda kaybeden aşkta kazanır de öp yanağındanSinirlenme kendi kendinelerine havalara girsinler, çok itici
Merhaba kızlar ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim 2 yıllık düzenli bir ilişkim var. Bizim gibi bir çift olan okuldan arkadaşlarımızla çifte randevuya çıktık. Başta herşey yolundaydı bowling oynayalım dedik fakat bunlar bizi yenmeye başladılar yedikçe üstünlük tasliyorlar neyse biz sonuncu olduk daha sonra basketbol oynarken onlar kazandı herşeyde bizden daha iyiler ve bu çok sinirimi bozmaya başladı napacagim bilmiyorum erkek arkadaşım takmamam gerektiğini söylüyor fakat hırs yaptım hiç eglenemiyorum onlarla. Hayır arkadaş olarak sevdiğim insanlar ancak her konuda bizden iyi olmalari sinirimi bozuyor. Şimdi beraber tatile gidicez önümüzdeki hafta, kız sürekli orda yemekleri ben yaparım hadi yine iyisin filan diyor sanki nispet yapıyor deliricem. (Çok güzel yemek yapıyor bu arada). Erkek arkadaşımın yanında beni küçük düşürür diye çok korkuyorum napacagimi bilmiyorum yardım edin
Haklısınız yarış amacında değilim zaten ama durup dururken böyle birşey demesine anlam veremedim sanki kendi içinde bana karşı cephe almış
Bir kadında olması gereken özellikler hangi kanun kitabında, nerede yazıyor?Ya canım kızı görsen güzel falan değil ama tam bir İdeal eş, bir kadında olması gereken tüm özelliklere sahip e tabii sevgilisine ona tapıyor bir keresinde sınav çıkışı onun sevgilisiyle bir soruyu tartışıyoruz dedimki böyle böyle olucak. Kız bana ne dese begenirsin sanki benim sevgiliden daha iyi bilirsin dedi.
bence oyunlarda iyi olmak yada yemek yapmada iyi olmak önemli değilki.siz mutluysanız daha ne.bu kadar rahatsızsanız tatile gitmeyin hiç değilse.Merhaba kızlar ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim 2 yıllık düzenli bir ilişkim var. Bizim gibi bir çift olan okuldan arkadaşlarımızla çifte randevuya çıktık. Başta herşey yolundaydı bowling oynayalım dedik fakat bunlar bizi yenmeye başladılar yedikçe üstünlük tasliyorlar neyse biz sonuncu olduk daha sonra basketbol oynarken onlar kazandı herşeyde bizden daha iyiler ve bu çok sinirimi bozmaya başladı napacagim bilmiyorum erkek arkadaşım takmamam gerektiğini söylüyor fakat hırs yaptım hiç eglenemiyorum onlarla. Hayır arkadaş olarak sevdiğim insanlar ancak her konuda bizden iyi olmalari sinirimi bozuyor. Şimdi beraber tatile gidicez önümüzdeki hafta, kız sürekli orda yemekleri ben yaparım hadi yine iyisin filan diyor sanki nispet yapıyor deliricem. (Çok güzel yemek yapıyor bu arada). Erkek arkadaşımın yanında beni küçük düşürür diye çok korkuyorum napacagimi bilmiyorum yardım edin
Teşekkür ediyorum ancak tatil planı çoktan kararlaştırıldı şimdi yok istemiyorum demek olmaz orada nasıl davranmam gerekir sizce?
Bence gözünüzde çok büyütmüşsünüz bu arkadaşlarınızı ve gereksiz bir hırs yapmışsınız. Ve ne kadar dikkat etsenizde karşınızdaki bayan arkadaşınız bunun farkında ve eğleniyordur tahminimce kıskanıldığını düşünüp mutlu oluyordur. Her insanın iyi ve kötü olduğu alanlar vardır ilgi ve beceriyle alakalı çünkü. Sizde mesela daha güzel şarkı söylüyor veya daha iyi tabu tavla vs oynayabiliyor olabilirsiniz . Gerçi bu hırs ve stres altında iyi olduğunuz şeyleri yapamayabilirsinizde.Merhaba kızlar ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim 2 yıllık düzenli bir ilişkim var. Bizim gibi bir çift olan okuldan arkadaşlarımızla çifte randevuya çıktık. Başta herşey yolundaydı bowling oynayalım dedik fakat bunlar bizi yenmeye başladılar yedikçe üstünlük tasliyorlar neyse biz sonuncu olduk daha sonra basketbol oynarken onlar kazandı herşeyde bizden daha iyiler ve bu çok sinirimi bozmaya başladı napacagim bilmiyorum erkek arkadaşım takmamam gerektiğini söylüyor fakat hırs yaptım hiç eglenemiyorum onlarla. Hayır arkadaş olarak sevdiğim insanlar ancak her konuda bizden iyi olmalari sinirimi bozuyor. Şimdi beraber tatile gidicez önümüzdeki hafta, kız sürekli orda yemekleri ben yaparım hadi yine iyisin filan diyor sanki nispet yapıyor deliricem. (Çok güzel yemek yapıyor bu arada). Erkek arkadaşımın yanında beni küçük düşürür diye çok korkuyorum napacagimi bilmiyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?