Her konuda bizden daha iyiler

Ah ah double date olayını ve sorunlarını yaşamadan geçiyor ömrüm...........
Sen cok arayacaksım bu günleri cogni.
Ahahsa bizim aşirete haber saldım, evereceğim seni :)
Konu sahibi, kıza cidden sor. Whazyorporpıs de ona.
Bu şekilde olmaz. Nolacak yendilerse sizi?

Yemeği güzel yapan varsa oturur afiyetle yerim, hiç tarif bile almam Kadınların bu güzel yemek yapma yarışını da, yemek yapmak ile övünülmesini de hiç anlamam. Ama güzel yemek yapanın da hakkını verir, iltifatlarımı ve güler yüzümü asla esirgemem. Biri onca emekle güzel yemekler yaparsa kıymetini de fazla fazla bilirim. Size de tavsiye ederim bu tavrı. Hem erkek arkadaşınız o kadar güzel yemek yapamıyorsunuz diye sizden soğuyacak değil ya?

Bu kadar hırs ve mükemmeliyetçilik hiç iyi değil, arkadaşlarınızla güzel güzel vakit geçirmek varken hem kendinizin hem sevgilinizin burnundan getirmek neden?
Bunun adı hırs kadar kıskançlık da. Herkes her şeyde iyi olacak diye bir kaide de yok. Biraz törpüleyin bu huylarınızı derim, daha mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Tatlım onlar oyunlarda iyi olabilirler, sen erkek arkadaşınla oynaş yine yenildik aşkım olsun oyunda kaybeden aşkta kazanır de öp yanağından Sinirlenme kendi kendinelerine havalara girsinler, çok itici
Ya canım kızı görsen güzel falan değil ama tam bir İdeal eş, bir kadında olması gereken tüm özelliklere sahip e tabii sevgilisine ona tapıyor bir keresinde sınav çıkışı onun sevgilisiyle bir soruyu tartışıyoruz dedimki böyle böyle olucak. Kız bana ne dese begenirsin sanki benim sevgiliden daha iyi bilirsin dedi.

Birak o yapsin yemekleri. Sende gez toz sevgilinle. Zaten birkaç gün sonra sıkılır oda sürekli yemek yapmaktan.
Oyunlardada kazanırlarsa kazansinlar aman oyun işte de geç.

takilmayin bunlarla su anlattigin seye arkadaslikmi diyorsun sen bildigin ergen fesatligi kiskancligi cekememezligi birbirine hava basma cabasi.

Haklısınız yarış amacında değilim zaten ama durup dururken böyle birşey demesine anlam veremedim sanki kendi içinde bana karşı cephe almış

Durduk yere cephe alan sizsiniz gibi gorunuyor.

Kim arkadas ortaminda kimin bowling basketbol vs organizasyonlarda daha iyi oldugunu umursar ki?

Cok ilginc gercekten. Neden kiskaniyorsunuz ki, kendinizi o ciftle mi kiyasliyorsunuz?

Kiz gayet normal bir sey soylemis.

Bir kadında olması gereken özellikler hangi kanun kitabında, nerede yazıyor?
İdeal eş görecelidir. Birçok kadının ideal koca tanımı bana uymaz mesela, belki size de uymaz. İdeal eş olmak demek ancak iki kişinin uyumu varsa geçerlidir. Nice becerikli, güzel, hamarat ve başarılı kadınlar bekar. Bunun nedeni ideal olmaları ya da olmamaları değil uyumlu oldukları insanlarla karşılaşmamalarıdır.
Bu kalıplara inanırsanız çekemezsiniz tabi. O kendi sevgilisine ideal olabilir. Ne güzel. Bu onların şansıdır. Hep mutlu olsunlar da.. Ama her erkeğin ideali falan değildir.

Bu toplumsal genellemelere itibar etmeyin derim. Her birey, her kadın kıymetlidir ve özeldir. Kaldı ki bence güzel olan da nevi şahsına münhasırlık denen durumdur. Her insanın da bu açıdan pek çok özelliği bulunur aslında ama insanlar kendilerini çok matah bir şeymiş gibi genele uydurmaya çalışır, özgünlüklerini gizlemeye çabalar. Oysa bir örnek olmaktansa özgünlük daha iyidir bana kalırsa.

Odağınız hep kendiniz olsun. Başka kadınlarla ya da toplumun ideal kadın kavramıyla kendinizi kıyaslamayın derim. Mutsuz olursunuz. Siz kendinizi olduğunuz haliyle kabul edin ve tabi sizi ve çevrenizi mutsuz etme potansiyeli olan fazla hırs ve kıskançlık gibi özelliklerinizi biraz törpüleyin yeter bence

bence oyunlarda iyi olmak yada yemek yapmada iyi olmak önemli değilki.siz mutluysanız daha ne.bu kadar rahatsızsanız tatile gitmeyin hiç değilse.

Teşekkür ediyorum ancak tatil planı çoktan kararlaştırıldı şimdi yok istemiyorum demek olmaz orada nasıl davranmam gerekir sizce?

Niye olmasın? Kime ne mecburiyetiniz var ki eğlenmeyeceğiniz insanlarla tatil yapmaya?
Böyle tipler vardır başkasının üstünden ego tatmin etmeyi seven. Bu kişi de belli ki seni kullanıyor ve kullanacak.

Yıllar önce bir bowling oynama girişimim oldu aradan yıllar geçti hala arkadaslarımla hatırlayıp eglenirizBoşver hiç takılma yapsın yemekleri ne güzel işte

Bu aşağılık kompleksinize bir çare bulmalısınız hayatınız boyunca sizi rahatsız edecek çünkü. Tatilde yayılın ve sevgilinizle gezin tozun, kitap okuyun. Cevap olarak da şunu söyleyebilirsiniz: ben yemek yapmayı bilmiyorum, hiç hevesim olmadı ev işleriyle, hep okulla ilgilendim, annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı, bunun hayati bir şey olduğunu da düşünmedim. Çok sağol canım yemekleri yaptığın için, erkek arkadaşın da çok şanslı eminim çok iyi bir ev hanımı olursun.
Yani o sana yemek üzerinden üstünlük taslıyorsa sen de ben Prenses gibi büyütüldüm diye üstünlük taslayabilirsin.

Çok saçma. Önce senin gereksiz yere kıskançlık yaptığını düşündüm ama daha sonra yazdığın mesajda kızın 'sevgilimden daha mı iyi bileceksin' falan demesi... Ya o bişeylerin içine girmiş, evet sen de bence kıskançlık ediyorsun gereksiz yere ama karşı taraf da ayrı saçma. Benim asıl anlamadığım şey, sana bu tavırları sergileyip bu lafları sokan bir insanla halen neden görüşüyorsun? Ne gerek var ki? Ben herkese laf sokma huyu olan, başkalarına da laf soktuğuna defalarca şahit olduğum bir insan bana da iki kere laf soktu diye arama bariz mesafe koydum mesela. Ki bu onun huyuydu, herkese yapıyordu. Nasıl katlanıyorsun? Mecbur değilsin ki. Bul bi bahane gitme tatile. Çift olarak takılmayı da anlamam zaten, o da ayrı saçmalık. Ne işin var senin modunu düşüren insanlarla?

Sizi yenerken laf sokup hadsizce konuşuyorlarsa o tatile gitme.
Regl oldum de iptal et en basitinden.
Ama gurur kırıcı davranmadılarsa git tatiline yayıl rahat rahat arkadaşında çok övdüğü yemekleri yapsın neden ezik gibi davranıyorsun o yemek yapsın sen tatlı yap mesela.
Bu kadar sorun edeceksen tatile gitmenin ne anlamı var bildiğin dert yaratıyorsun kendine.

Oyunlarda yenilince surat asan, ciddileşen insanlardan nefret etmişimdir hep. Adı üstünde oyun, eğlenmek vakit geçirmek için oynanmıyor mu?

Ayrıca tatile de dinlenmeye, eğlenmeye gidilir. Siz daha gitmeden ne teoriler üretmişsiniz, ne gerek var kasmaya..
Yapsın yemekleri istiyosa, kimi zaman siz bişey yaparsınız kimi zaman o.. Bir şekilde hallolur, siz eğlenmeye bakın. Neden ego savaşlarına giriyorsunuzki

2 yıllık düzenli ilişki derken
Bazı insanlar her konuda yeteneklidir. Kızımda öyle demek ki ya hiç görüşmeyeceksin yada ikinci plan olmayı kabul edeceksin

Bence gözünüzde çok büyütmüşsünüz bu arkadaşlarınızı ve gereksiz bir hırs yapmışsınız. Ve ne kadar dikkat etsenizde karşınızdaki bayan arkadaşınız bunun farkında ve eğleniyordur tahminimce kıskanıldığını düşünüp mutlu oluyordur. Her insanın iyi ve kötü olduğu alanlar vardır ilgi ve beceriyle alakalı çünkü. Sizde mesela daha güzel şarkı söylüyor veya daha iyi tabu tavla vs oynayabiliyor olabilirsiniz . Gerçi bu hırs ve stres altında iyi olduğunuz şeyleri yapamayabilirsinizde.
Sakin olun soğukkanlı olun emin olun bazı şeyleri başardığınızı göreceksiniz.
Birde arkadaşlar mutlu olmak huzurlu olmak paylaşmak güzel vakit geçirmek için edinilir. Siz onlarla bu kadar mutsuzsanız bir tezat yokmu sizce

Bence kendinizi kiyaslamayin kimseyle sizi mutsuzluga götürür. Her insan sahsina özeldir.
Ayrica hicbirsey icin mecbur degilsiniz madem bu kadar rahatsizsiniz bu durumdan gorusmeyin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…