Her konuda bizden daha iyiler

Son olarak bir de su var: bazi tipler vardir kwndini on olana cikarmak icin karsi tarafa bu tip seyler yaparlar. Boyle de bir durum varsa kasmayin kendinizi. Takmayin. Ve araya bu misilerle mesafe koyun. Onun yaptiklarina da uzulup ona prim vermetin ve asla bu tiplerle yarisa girmeyin. Birakin kendince meydaninda donsun. Siz keyfinizi cikarin. Demem o ki birakin o yemek yapsin calissin didinsin tatilde. Siz de keyfinize bakin. Eger oyle biriyse tabi.

Kiskandiginiz karninizin almadigi hareketler yapan hatta ima da bulunan hatta sizi ufacik lafiyla asagilamaya kalkan insanlari s. Edin hayatinizdan hem sinir olup guzel beyninizi mesgul etmemis hemde vidi vidi lanip gunaha girmemis olursunuz ...

Kendimi senin yerine koydum da ben de rahatsız olurdum sanırım. Bu kişilerle çok sık vakit geçirirseniz sorun daha da artacaktır. Biraz mesafe koymalısın.

Seni kucuk dusurecekse ozaman zaten iyi bir arkadas degil
Ama oyunu vs takma bile oyun iste

Bende hiç arkadaşlarla biyere gitmekten zevk almam herkesin fikri ayrı oluyor helede tail nasıl yapabildiniz yolda bir grup iyi ama ben ailemle birlikte daha çok keyif alıyorum ortaklaşa yapıyoruz ne yapıyorsak ama arkadaş olumca herkes ayrı teşden stres oluyorum

Arkadas ortaminda bile oyunda kazanan artistik yapar, normal geldi bana. Yemek konusuna bence hic karisma birak o ugrassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…