Canim ya cevabina üzüldüm hastalik kimin kapisini calacak bilinmez, dügün olmadik ev olurmus ama ecel her eve girermis Allah herkese sifa versin ...............o yolculugu hepimiz yapicaģiz er yada geç kv yolcuysa her sorun bitiyormuben seni çok iyi anlıyorum...bilirim ne olduğunu..
sık dişini biraz daha sabret az kalmış...yolcudur..eşin her dediğini abartarak yapıyor çünkü gidici bu kadın..aklınca evlatlık görevini yerine getiriyor..
Kızlar benim konymu az çok bilen vardır eski yazılarımdan..evliliğime sebep korkunç bir kayınvalide ve biten evliliğim..aradan 1yıl geçti eşimle tekrar evlendik..herşeyi çözmüştük hatta ilk ay okadar güzeldiki tatile falan gittik..Herşey rüya gibiydi derken...gündem değişti ..evliliğime sebep olan,iftira yalan elinden geleni ardına koymayan kayınvalidem kanser oldu..hemde ileri evre..ve eşim tam tüm dengeleri oturtmuşken eskisinden daha beter halde..sürekli çocuk gibi başka şehirde olmamıza rağmen her haftasonu gitmek istiyor,anneleri konusunda abartılı davranışlarını anlatmama imkan dahi yok zaten..yani hastalık ve hassasiyeti anlıyorsunuzda psikologumuz tarafından bile tescilli aile bağımlısı eşimin nasıl tekrar anormalleştiğine inanamazsınız...gene ben oldum düşman..aile desen iki emekli maaşı ,evi,arabası,yazlığına rağmen gene çocukların eline bakıyor..çocuklar aile bağımlısı,aile dünyayı önüne koysan nerden geliyor demeden yemeye meyilli olunca düşünün artık durumları..hastabakıcı tutmalar mı istersiniz,eve kuaförler getirtmeler mi..herşey abartı...hadi bunlardan geçtim yahu bu kadın bukadar kötülüğü yaptı 1yıl geçmeden bu hale geldi,şimdi bu halde bile bize sebep olacak bu gidişle...O kadar çok acı çekip öyle kötü günler geçirdim ki..Birgün Allaha havale ettiğim bu kişi yaptıklarının bedelini öder diyordum,çok inanıyordum..Bu kadar çabuk olması ve bu şekilde olmasını düşünmüyordum..Ben onu Allaha havale ettim ve asla affetmiyorum..Ama böyle giderse bu halde bile eşimi benden uzaklaştırmayı başaracak..az evvel eşimle tartıştık ve bir sinirle sizinle paylaşmak istedim..yorumlarınızı almak isterim,bana gelince elimde gene tek şey var gene bolca dua etmek,Allaha sığınmak...
biter..çıbanın başı patlamalı..Canim ya cevabina üzüldüm hastalik kimin kapisini calacak bilinmez, dügün olmadik ev olurmus ama ecel her eve girermis Allah herkese sifa versin ...............o yolculugu hepimiz yapicaģiz er yada geç kv yolcuysa her sorun bitiyormu
sen yinede hakkını helal et yaşamayan zaten bilmez...sadece eşinin hatrı için...sorunlrın bitmesine sevindim ama tabi ölümle bitmeside ayrı bir üzüntü...yinede ölümlü dünya kim ne ekiyorsa onu biçecek sen doğru olmuşsun,Allahta sana mükafatını verir inşallah....Kızlar...Kayınvalidem hastalığını öğrenmemizden 2 ay sonra vefat etti...Vefat etmeden 1 hafta önce gittim ilkkez...Seni bekliyordum,sana yaptığım herşey için özür dilerim beni affet dedi....O an öfke,kızgınlık,herşey bi sele dönüştü gözümde aktı aktı......Eşimin kardeşleri annemizi bu hakla yollamadın Allah razı olsun dediler....Diyecektim ki neredeydiniz o hak gaspedilirken her biriniz...sustum...Annesinin o bir haftada altındanda aldım...Üstelik işin daha garibi ölüm anında garip tesadüfler sonucu sadece yanında ben vardım....Herşey çok garipti...Ben haber verdim eşime,aileni çağır diye hastaneye gecenin 3 ü....Aradan bir yıl geçti....Size nasıl samimi yazdıysam bugünde yazıyorum.....içimde hala affedemiyorum onu...Helal olsun mu diye sorulunca helal olsun diyemedim...Hala kabus gibi hatırlıyorum varlığındaki günleri....Ve aranıozdan bazıları ben konuyu belli süre takip ettikten sonra öyle saldırgan yazmış ki bugün okudum...Onlara diyorum ki....Yaşayın ki bilin...Eşim daha şimdi şimdi itiraf ediyor bazı şeyleri....Dahası eşim annesinin mezarına gitmek istemiyor...Bin insan yargılasada beni....Affetmiyorum ve Allahın adaletine bırakıyorum hala onu her duamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?