Her lafa atlayan gelin

Bazı insanlar öyle misal ben insanlarla çabuk samimiyet kurarım 3 günlük tanıdığım insanlarla canım li konuşurum yapım böyle sizde sevmiyorsunuz madem tamamen irtibatı kesin kuzenden sebep görüşme zorunluluğunuz mu var Allah aşkına birde cidden birşey soracağım burda yazacağına o kadının suratına söylesene burada yazdıklarını demetooo

Arada kuzenim olmasa zaten sosyal hesaplarımdan bile silerim, çok da fifi yani. Ama aile ilişkileri nedeniyle içimde yaşıyorum gıcık oluşumu Lovedreams

Yok anam yok mesafeli olursun soğuk derler.. sıcak bağ kurmak için çabalarsın kendi çapında boş beleş derler.. derler de derler.. eee ver mehteri diyelim o zaman

Hayır bunun ki cidden muhabbet değil, günaydın, iyi geceler boş beleş mesajlar tamamen boş yani

Eşimin kuzenleriyle, kuzen eşleriyle kendi arkadaşım gibi çok samimiyim.
Hatta çoğu akraba görümcelerime selam verir geçer, benle uzun uzun sohbet ederler.
Ama bu durum benim tam da yakındığınız gelin gibi sıcakkanlı ve girişken oluşumdan kaynaklı.
Şimdi kendimi düşündüm acaba benim için de sizin gibi düşünenler var mıdır?
Gerçekten üzücü bir durum.
Çünkü karşınızdaki insan çıkarsız bir şekilde iletişim kurmaya çabalıyor ama adeta nefretle bahsediyorsunuz.
Nedir ki bunun sebebi?
Bir insan hakkında böyle kötü konuşabilmek için çok iyi tanımak gerekmez mi?

Hayır bunun ki cidden muhabbet değil, günaydın, iyi geceler boş beleş mesajlar tamamen boş yani
Karşılık bulsa muhabbeti ilerleticek belli ki kız. Hem kötü niyetli değil belli yani.. içten kurmalı fesat ama yüzünüze kendini dolu gibi gösteren bi tip olsaydı yani sağ gösterip sol vursaydı haklıydınız ama şu an bana yazdıklarınız hayli antipatik geldi

Sosyal medyadan engelleyin gruptam çıkın.
Bence en iyi çözüm bu

uzak dursa suc yakın dursa suc

sahsen arkasından konusmak yerıne bence yuzune karsı ben mesafe severım oyuzden cok dahıl olmak ıstemıyorum dersenız zaten oda bundan sonra dıkkat eder
kayınvalıde gıbı davranan gorumce gordum sankı...

Allah allah gelin deyince hakaret mi oluyor? Kadın olan kuzenlerimin eşinden konu açsaydım da damat derim. Normalde isimle hitap ediyorum da burada ismini yazacak değilim. O sizin kendi iç dünyanızdaki problemler bence

Senin bu yaptığın bence iki yüzlülük sonuçta kadının yüzüne iyi olup arkasından sayıyorsun çok gereksiz bir konu cidden aile ne karışır bu gibi konulara kimse kimseyi sevmek zorunda değil kabul ama cidden yani o kadından uzak durun yazık yani o sizi severken içten siz nefret ediyorsunuz boşverin aileyi filan görüşmeyin olsun bitsin geline büyük iyiliğin dokunur hayatından sizin gibi biri eksilir birde her lafa nasıl atlıyor onu anlamadım watsapp ta grup kurmuş size özel olarak mı iyi geceler msj ı atıyor yoksa topluca grubamı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…