Madem sen de gorusmek istemiyosan ikiyuzlu davranma.gruptan cikarsin olur biter.Madem ceza almadı o zaman o senin iticiliğin diye cevap vereyim
Madem sen de gorusmek istemiyosan ikiyuzlu davranma.gruptan cikarsin olur biter.
Senin bu yaptığın bence iki yüzlülük sonuçta kadının yüzüne iyi olup arkasından sayıyorsun çok gereksiz bir konu cidden aile ne karışır bu gibi konulara kimse kimseyi sevmek zorunda değil kabul ama cidden yani o kadından uzak durun yazık yani o sizi severken içten siz nefret ediyorsunuz boşverin aileyi filan görüşmeyin olsun bitsin geline büyük iyiliğin dokunur hayatından sizin gibi biri eksilir birde her lafa nasıl atlıyor onu anlamadım watsapp ta grup kurmuş size özel olarak mı iyi geceler msj ı atıyor yoksa topluca grubamı
Diyorum zaten kabul kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı diye birşey var sen adım atacaksın yapacak birşey yok bir kere bıçak gibi kes ki kadında artık yazmasın anlıyorsun beni dimi sevmeyebilirsin bu normal ama onun samimiyeti kadar cidden senin samimiyetsizliğin de itici kusura bakma bu konuda açık olacağım ikinizin de ortası yok maalesefHerkes canım cicim kuzum diye konuşanları sevmek zorunda değil, samimi davranışlara samimiyetle karşılık vermek zorunda değil. Lüzumsuz samimiyet yapışkanlıktır. Karşı taraf benzer şekilde davranmıyorsa bunun anlamı sizi sandığınız kadar samimi görmeyişidir. Yüzüne karşı iyi falan değilim, gayet mesafeliyim. Kendi kendine samimi olanlara illa yüzüne mi söyleyeceğiz seninle samimi olmak istemiyorum diye. Topluca atıyor ama sürekli attığı için artık kimsenin salladığı yok
agzınız cok bozukİkiyüzlü davrandığım falan yok, kimseye canım diye hitap etmiyorum o hala bana samimi havalarda geliyorsa kendi mallığı
İste bazen samimiyet kurmaya calistiginiz insan boyle kotu niyetli olup otekilestirmeye calisinca ortaya boyle bir konu cikiyor demekki.Bizim bir gelin var, en sinir olduğum şey, canım cicim kuzum. Bu ne samimiyettir be kardeşim. Gördüğüm zaman sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama sosyal medya hesaplarında sanki aramızdan su sızmıyormuş gibi davranır. Bir de whatsapp grubu kurmuş, beni de eklemiş falan kızkıza muhabbet edelim. Ya bu ne samimiyet? Bozmak da istemiyorum arada kuzenim var diye ama gına geldi boş beleş muhabbetinden
Canim, cicim diyor, samimiyetinin iticiligi diyip sizinde canim demenizde ayri bir tezatlik zaten.Normal davranmasını bekliyorum canım, sürekli iyi geceler mesajı atmamakla başlayabilir mesela
Cozumu kolay cikin gruptan anlasinBizim bir gelin var, en sinir olduğum şey, canım cicim kuzum. Bu ne samimiyettir be kardeşim. Gördüğüm zaman sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama sosyal medya hesaplarında sanki aramızdan su sızmıyormuş gibi davranır. Bir de whatsapp grubu kurmuş, beni de eklemiş falan kızkıza muhabbet edelim. Ya bu ne samimiyet? Bozmak da istemiyorum arada kuzenim var diye ama gına geldi boş beleş muhabbetinden
Pardon gelin konusunun devamını bekliyoruzBu eltili konunun part 2 part 3 devamınıda bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?