Her lafa atlayan gelin

Herkes canım cicim kuzum diye konuşanları sevmek zorunda değil, samimi davranışlara samimiyetle karşılık vermek zorunda değil. Lüzumsuz samimiyet yapışkanlıktır. Karşı taraf benzer şekilde davranmıyorsa bunun anlamı sizi sandığınız kadar samimi görmeyişidir. Yüzüne karşı iyi falan değilim, gayet mesafeliyim. Kendi kendine samimi olanlara illa yüzüne mi söyleyeceğiz seninle samimi olmak istemiyorum diye. Topluca atıyor ama sürekli attığı için artık kimsenin salladığı yok

Diyorum zaten kabul kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı diye birşey var sen adım atacaksın yapacak birşey yok bir kere bıçak gibi kes ki kadında artık yazmasın anlıyorsun beni dimi sevmeyebilirsin bu normal ama onun samimiyeti kadar cidden senin samimiyetsizliğin de itici kusura bakma bu konuda açık olacağım ikinizin de ortası yok maalesef

İste bazen samimiyet kurmaya calistiginiz insan boyle kotu niyetli olup otekilestirmeye calisinca ortaya boyle bir konu cikiyor demekki.

Topiğe uyarı yazmıştım üsluplara dikkat ediniz lütfen diye, sizleri topikten uyarmamız demek üsluplara aynı şekilde devam edeceğiniz manasına gelmiyor.

Kaldı ki birbirine uygunsuz sözler söyleyemeyeceğiniz gibi üye olmayan 3. şahıslara da uygunsuz sözler söyleyemezsiniz, yasaktır.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Cozumu kolay cikin gruptan anlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…