N
nrominan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nrominan
-
bence çok büyütülecek sözler değil...
ben de beni sevmeyenleri sevmiyorum zaten diyip bi kahkaha atıp geçiştirebilirdin... eşinin başının etini yemektense :)
ben şu 2 ay öncesine kadar k.pederi cuma günleri arardım 2-3 cuma falan arayamdım gerek iş yoğunluğu gerek kontür vs...(aslında aramak istemedim hep ben aradım baktım beni ne arayan ne soran var bende aramayı bıraktım)neyse bigün onlara gittik bana k.peder gelin nie aramıyosun artık dedii bende orda ee baba hep ben arıyorum birazda siz arayın dedim gülerek... sonra ya şaka bi yana ç.makinası bozuldu ekstra harcamalarımız oldu knt yok falan dedim oda bi 10 dk sonra çıkardı çantasından 200 tl verdi verirken de ağlamayın alın size para dedi bununla gidin hakan altunu en ön sıradan izleyin dedi..(eşim sevgililer gününde götürmüştü beni .. ama gülüyo işte lafa gelince şaka .. neyse bende sinirlendim dedimki baba biz kaç yıllık evliyiz biliyosun dimi dedim ve lafın devamını getiremedim o bana sadece boş laflar bunlarrrrr dedi ve beni susuturduu!!(dicektimki biz kaç yıllık evliyiz ilk defa 200 tl para verdin lafınımı yapıyosun dicektim ama dememe fırsat vermeden ne dicemi anladı ve boş laflar deyip geçiştirdi benim hikayemde böle kızlar işte şimdi akşam eve eşim gelince nası davrancam...sositososito
arkadaşlar demekki herkes yaşıyo aynı problemleri
eşim askerden gelecekti 1 hafta sonra ben kayınvalidelerde kaldım uzun süre
çantamdan telefonumu almak için açtım fermuarını
ince sigaralar varya onlardan almıştım küçük kutusu
kayınvalideee aaaaaaaa adam daha askerden gelmedi sen hap içmeye başlamışsın biz çocuk istiyoruz diye
söylenmeye başladı:)
şaştım dedim o sigara
inanmıyorum diyo
çıkardım verdim bak diye sustu:)
taksan bi dert üzülüyosun
takmasan bi dert iyice tepene çıkıyorlar
ama hepsi aynı
canımız ne istiyorsa onu yapalım
hayır demeyi bilelim istemiyorsak
yoksa mahkeme kapısı yakındır hepimize
ben şu 2 ay öncesine kadar k.pederi cuma günleri arardım 2-3 cuma falan arayamdım gerek iş yoğunluğu gerek kontür vs...(aslında aramak istemedim hep ben aradım baktım beni ne arayan ne soran var bende aramayı bıraktım)neyse bigün onlara gittik bana k.peder gelin nie aramıyosun artık dedii bende orda ee baba hep ben arıyorum birazda siz arayın dedim gülerek... sonra ya şaka bi yana ç.makinası bozuldu ekstra harcamalarımız oldu knt yok falan dedim oda bi 10 dk sonra çıkardı çantasından 200 tl verdi verirken de ağlamayın alın size para dedi bununla gidin hakan altunu en ön sıradan izleyin dedi..(eşim sevgililer gününde götürmüştü beni .. ama gülüyo işte lafa gelince şaka .. neyse bende sinirlendim dedimki baba biz kaç yıllık evliyiz biliyosun dimi dedim ve lafın devamını getiremedim o bana sadece boş laflar bunlarrrrr dedi ve beni susuturduu!!(dicektimki biz kaç yıllık evliyiz ilk defa 200 tl para verdin lafınımı yapıyosun dicektim ama dememe fırsat vermeden ne dicemi anladı ve boş laflar deyip geçiştirdi benim hikayemde böle kızlar işte şimdi akşam eve eşim gelince nası davrancam...sositososito
Yorumların hepsını okuyamadım ama,
bır kac yorum sunu dememe yettı;
'aynı sıkıntıları bende yasıyorum'
ıkı gorumcem su an bende kalıyor.
Bırı her zaman mesafelı olmustur.
Benım ıcın ıdeal olanı odur.
Dıgerı ıse kımı zaman cok samımı olur,
kımı zaman suratıma bakmaz.
Sureklı benımle yarıs halınde sankı.
Laf sokar, asagılar, hatta guya saka! yollu hakaret eder.
Dun ıtıbarı ıle mecbur kalmadıgım surece konusmama kararı aldım.
Her ne kadar evımde yasıyor olsa da.
Hala vıcdan yapıyorum aslında,
'yazık, evımde kalıyorlar, onlara huzur vermıyorum' dıyorum ama;
huzurdan mahrum olan kısı aslında benım.
Onlara yansıttıgım hıc bır sey yok!
Sıze tavsıyem, ne olursa olsun kırın zıncırlerınızı.
Bılıyorum bu cok zor, ben defalarca denedım, bır ıkı kez kucuk adımlar attıgım ıcın kendımle gurur duydum.
Fakat sonrasında ıse vıcdanımla bogustum!
Buyuk bır hata yaptıgımı, o kısıyı uzdugumu, buna hakkım olmadıgını dusundum.
Ama ardından hep bır ses 'pekı ya onlar?' dıyor.
'Onlar da benım kadar dusunebılıyorlar mı?'
Lutfen kendınız ıcın, sızı ne zaman kırıyorlarsa o anda yanıt verın.
Bır ıkı denemeden sonra belkı de bundan haz alacaksınız.
Bu arada anneannenın sozunu yanlıs yorumlamıssınız sanırım.
Bır kac arkadas yazmıs, bende onlar gıbı dusunuyorum.
Evde sızın aleyhınızde konusmalar yapılıyor muhtemelen.
Anneanne de bır anlık dalgınlıgı ıle, bunu ıfade etmek ıstedı sıze.
Bence tesekkur etmelısınız ona.
Esınızın aılesının gercek yuzunu gormus oldugunuz boylece.
Belkıde yapmanız gereken suydu o vakıt,
gıdıp anneanneye sarılıp, opecek.
'bende senı sevıyorum anneannecıgım' dıyecektınız.
gerçekten iyilik haram bu insanlara zamanında kendisi dinlemez pek babasını duymaz söyledikleri sen de aldırma diyor ama ben yapamıyorum sen öyle büyümüşsün ben böyle haksızlığa tahammül edemiyorum derim o da bir şey demez demem o ki kendi işini kendin hallet eşinden beklemeben yine arada derim baban şöyle demiş diye bana anlatıp canımı sıkma diye konuyu kapatmak ister hemen hoş ben karşılıklarını veriyorum da ne oluyor yine sinir oluyorum yine sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?