N
nrominan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nrominan
-
bu insanlar size bişey dediklerinde direk onlara cevap vermeyi denediniz mi?
neden size böyle davrandıklarını sormayı...
gelip eşinize anlatmanız sorununuzu çözmüyor üstelik geriliyorsunuz madem.
Arkadaşım ben anlamadım neden kavga ettiğinizi? Daha doğrusu anneannenin ne demek istediğini anlamadım? Kayınvaliden ile görümcenin sana yapmacık davrandığını mı öylemek istedi anneanne?
herkese karşı da böyle misin peki?denedim 1-2 kere teşebbüs ettim ama onlar gibi incitici konuşamıyorum ki.. sölediğim lafta bişeye benzemiyoo hani böle taşı gediğine koyamıyorum .. yada sölüyorum 2 dk sonra sölediğim laf ile ilgili şakayla karışık yine laf sölüyolar( takmamayıda beceremiyorumm
Canım malesef ben de aynısını yapıyorum, zamanında onlara cevap vermiyorum sonra dayanamayıp eşime söylüyorum ve suçlu ben oluyorum.
Aslında eşin ne yapsın, ailesi bir şey söyleyemez.
Onlar sana laf soktuklarında karşılık ver, arada sen de onları iğnele. O zaman ne demek olduğunu öğrensinler.
Eğer ki tartışırsanız iş o noktaya gelirse, eşin senin tarafını tutmazsa o zaman düşün.
Bizim aramızda hiç tartışma geçmedi, ama ben eşime kırıldığım bazı şeyleri söyledim. Beni suçladı, sen yanlış anlamışsındır, onlar öyle demez dedi.
İki sefer beni değil onları tuttu, ahtım var üçüncüsünde bırakıp gideceğim.
ama işte karşılık verincede kötü oluyosun gerçi vermesennde kötüsün o ayrı ama ne bilim cevap ver ver nereye kadar artık taktik değiştirdiler şaka ile karışık laf sölüyolar.. çalışıyorum 5 yıllık evliyim çocuk denememiz hiç olmadı benle yaşıt görümcem o gün kalmış bana soğan suyu için çocuğunuz olmuyosa diyo buyur burdan yak yani anlatabiliyomuyum? kıyafatime laf sölüyolar, k.valide açık görümce açık k.peder bana sen arapça öğren hac kayıtları yapan yere işe girersin sonrada kapanırsın diyoo buna benzer daha nler nler...
canım aynı benim durumum kandil gecesinden beri konuşmuyorum..her lafa bir kılıf..annem yaşlı idare et..babam dengesiz boşver..falan kötü niyetli değildir filan böyle..yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...bende insanım sabır taşı olsa çatlar..ve çatladım..boşanma kararı aldım..kendi kendimeççonun ayrılmaya niyeti yokki..ben sana en ufak bir kötülük yapıyomuyum diyor..kötülük kötülüktür..kimden nerden geldiğinin ne önemi var..canım acıyor ya sonuçta...bi çare bulursan banada söyle kardeş...
Bu işin sonu iyi değil, şimdiden eşin ağızlarını kapatmazsa sonunda benim gibi kısır gelin lakabını takarlar sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?