• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

konuyu okuyunca çok üzüldüm gerçekten.
bir anda kesip atmamanızda fayda var, ortada geçen 6 yıl varken, nişanınız bile yapılmışken herşeyi detaylı düşünerek karar vermek gerekir.
nişanlınız ne diyo peki bu duruma?

Ezgibaşlık dikkatimi çekti sonra kim diye sahibine bakınca şaşırdım insan bildiği şeye şaşırırmı şaşırdım hep güzel haberlerini bekledim geçti gitti demeni hallettik demeni hiç konduramadım.
Ne denir bilemiyorum geçer mi diyeyim geçecek mi sabır mı,hangisi daha iyi bilemiyorum.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Beraber çok şey paylaştık sıkıntılarımızı sevinçlerimizi.Şimdi onca şeyden sonra bilmiyorum hep düzelmesini bekledim.Yine beraber üzüldük berber seviniriz dedim.Bilemedim inan ne yazacağımı bilemiyorum.Hakkında herşeyin hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor ezgim gelmiyor inan

Allah razı olsun herkesten, sadece dua istiyorum..

Zeynom sağolasın. Bende çok çaba sarfettim inan, hep durdurdum kendimi vazgeçmek yakışmaz dedim.. Sonra bi anda gözüm karardı işte.. Doğrusu şimdilik buydu, zaman ne gösterir bana bilemem. 2 sene olacak ya birbirimizi tanıyalı, bugüne şahit olmakta varmış..
Derdimi anlatıyorum halimi görmeye cesareti yok kimsenin. Toparlanacağım inşallah..
Gün olur belki kesişir yollarımız, hayat bu..

Nişanlımda askerden sonra toparlayamamıştı kendini çok değişti, oda farkında bazı şeylerin.. Yorulduğumu gördü, mutsuzluğumu gördü.. Kaç kurtar kendini dedi adete.. Kıyamazdı ki hiç..

Allah razı olsun herkesten, sadece dua istiyorum..

Zeynom sağolasın. Bende çok çaba sarfettim inan, hep durdurdum kendimi vazgeçmek yakışmaz dedim.. Sonra bi anda gözüm karardı işte.. Doğrusu şimdilik buydu, zaman ne gösterir bana bilemem. 2 sene olacak ya birbirimizi tanıyalı, bugüne şahit olmakta varmış..
Derdimi anlatıyorum halimi görmeye cesareti yok kimsenin. Toparlanacağım inşallah..
Gün olur belki kesişir yollarımız, hayat bu..

Nişanlımda askerden sonra toparlayamamıştı kendini çok değişti, oda farkında bazı şeylerin.. Yorulduğumu gördü, mutsuzluğumu gördü.. Kaç kurtar kendini dedi adete.. Kıyamazdı ki hiç..

Ah Ezgim bilirmiydik tahmin edermiydik bu günlere geleceğimizi bunları duyacağımızı yaşayacağımızı,bilemezdik
Olmuyorsa bir şey hep bi hayrını aradım çok şeyi kaybettim hayatta,çok şey elimden kayıp gitti dedim olmuyorsa olmaması daha hayırlı şuan canımı çok yaksa da bu benim için iyi olan güzel olan dedim.
Evet senin içinde böyle şuan canın çok yanıyor çok acıyor,ama olmadıysa o içindeki his sana bırak dediyse senin için iyi olan bu.Acın dinecek güzel günler geri gelecek elbet inanıyorum.Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun arkadaşım.

Allah yardımcınız olsun umarım yakın zamanda güzel şeyler olur ve mutlu olursunuz.gün doğmadan neler doğar demişler.
bide suna inanıyorum askta gurur olmaz

Canım benim bende herkes gibi çok şaşırdım.
6 Yıllığın yorgunluğu sabrı biranda çıktı demek ki.
Uzun bir ilişki yürütmek hiç kolay değil. Bir süre sonra kavgalar, tartışmalar, hataların unutulmaması herşey bir oluyor ve bunalıyor insan.
Bir şarkı geldi dilime severek ayrılanlar bilirler ayrılığı diye..
Bence tam size uyuyor.
Bazen sevgi herşeyin üstesinden gelmiyor maalesef.
Allahım ikinizinde hakkında hayırlısını nasip eylesinn tatlım benim..

Ezgi, sen istedigin kararı al,ayrıl vs ama bu kadar aşkla dolu satirlari yazipta ayrı kalacaginiza inanamiyorum:((
Barışacaksınız siz inşallah
Biraz birbirinizden ayrı durmak iyi gelecek size,barişacaksınız ben inanıyorumm

Gerçekten mesajlarınızı yüreğim ağzımda okudum. Benimde 5 yıllık bir ilişkim var ve geleceğe karşı çok da kesin kararlar almamak gerek sanırım. Üzüldüm, umarım sizin için hayırlı bir karar olmuştur.
:2:
Ne desek sizin gibi bakamayız bu duruma. Ayrılığınız yeni,acınız oldukça taze. Allah yardımcınız olsun.

Cok üzüldüm yazdiklariniza icin burkuldu benzerini yasadim cunku severken insanin ayrilmak durumunda kalmasi oyle zorki Allah dogru olani gostersin ama askinizin devam ettigini dusunuyorum ve eger bu olaydan sonra tekrar bir araya gelirseniz hersey daha farkli olacak gelmezseniz yeni hayatiniz baslayacak hayirlisi olsun

Yazdıklarını okurken içim parçalandı çok üzüldüm.. İnşallah barışırsınız.. içimden bir ses bu masal mutlu sonla bitecek diyor..

canım düğün arefesinde olur böyle şeyler. ortada bişey yokken görmek istemezsin, sesini duymak istemezsin, ayrılma fikri dolanır durur beyninde, sudan sebepten kavgalar...
çok yaşadım ben. ama dayandım sabrettim.. yoksa çok geldik ayrılma noktasına. bi de bizim aileler bile anlaşamıyodu düşün:23:
bence aceleyle bi karar verme, evlenince hepsi geride kalıyor, hatta gülüyosun o kavgalara, tartışmalara...
inşallah düzelir her şey.. burdan duyurmayı unutma güzel haberlerini:16::16::16:

Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..

Nasıl da çelişkiler yaşıyorsun, ben kavuşamadım sevdiğime diyorsun. Sevdiğim diyorsun. 6 yılımı verdim diyorsun, birbirimizi mutlu edemediğimizi anadık diyorsun. 6 yıl birlikteysen mutlusundur aslında. 6 yıl mutsuz olarak devam etmez bence. Ne çok severdi beni diyorsun, gösteremediğini de biliyorsun. Çok üzüldüm vallahi, inşallaahh hakkında hayırlı olan çıkan karşına. Ama O geri gelirde ısrar ederse bil ki senin yolun onunla, geri çevirme bence.

Çok üzüldüm
Kalbının sesını dınle, neyse o dur
doğru olanı senden başka kımse bılemez
6 sene dıle kolay, kım bılır neler yaşadın kı sende düğüne bu kadar az zaman kala ayrıldın
Umarım çok mutlu olursun yenı hayatında :31:

canım hala aşkla yazıyorsun, o kadar aşk okunuyor ki yazdıklarından... ben sizlerin sabrına hayrandım yaa, neden oluyor bunlar :14: inşallah tekrar takarsın o yüzüğü parmağına bir daha hiç çıkmaz da o izi bir daha görmezsin. aşk'ını sakla ve sevdiceğin gelirse bu aşk'a bir şans daha vermeyi dene... Allah'a emanetsin...

Ezgicim çok üzüldüm ya insanın aklına gelmez gerçekten:50::50:
Ama belki de hayırlısı böyledir.Biraz ayrılık birbirinizi ne kadar çok sevdiğinzi, birbiriniz olmadan yapamayacağınızı anlamanıza yardımcı olur.
Dile kolay 6 yıl canım hadi onu geçtim sen 15 ay bekledin o adamı.Ben değiştim, kaç kurtul diyemez.Acısıyla tatlısıyla yaşıcaksınız birlikteliği.Hepimizin ilişkileri lay lay lom değil ki.
Allah gönlüne göre versin tatlım ama ben inanmıyorum bu ayrılığın uzun süreceğine.Alışkanlıklar, yaşanılanlar kolay kolay unutulamaz.
Ben Yavuz'lardan çekiniyorum zaten
:1: Bi fevriler, bi gururlular .Dillerinden anlamak zor valla:19:
İnşallah iyi haberlerle dönersin aramıza canım. Sevdiğin halde ayrı kalmak çok zordur eminim.
Senin de dediğin gibi dua dua dua.
:31:

ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN Bİ AN BENDE DÜŞÜNDÜM DÜĞÜNE ÇOK AZ KALDI AYRILSAK NE OLUR DİYE HEMEN GÖZLERİM DOLDU Kİ SEN ŞUAN AYRILMIŞSIN BEN BUKADAR DİK DURAMAZDIM HERHALDE :(
SEBEBİ ÇOK AÇMAMISSIN BİRİKİM DEMİŞSSİN NELER YAŞADINIZ KİM BİLİR 6 YILI BİTİRDİĞİNİZE GÖRE... AMA ACELE Bİ KARAR OLMUŞ BİTSEYDİ AMA 1 AY FELAN Bİ DİNLENSEYDİNİZ SONRA AİLELERE AÇSAYDINIZ KEŞKE... BELKİDE HERŞEY YOLUNA GİRİCEKTİ. NEBİLİYİM 6 YIL OLMUŞ DÜĞÜN ARİFESİNE GELİNMİŞ BU UFACIK ZAMANDA NE DEĞİŞTİDE BİRDEN BİTTİ BÖYLE :s

Cidden kötü bi durum..
Sevgililik gibi olamaz, hayaller daha büyük, kendimi senin yerine koydum, ve düşünemiyorum bile :50:
Maşallah gayretin var en azından, güçlüsün, güzel günler seninle olsun..

Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..

insan gerçekten bazı şeyleri duyguları yaşamadan anlmıyormuş bukadar üzgünsünüz hatta yıkılmış neden ayrılıyorsunuzki hemde sonuna gelmişken sevdiğinize kavuşamadım dıyorsunuz ama kavuşmayı siz istememişsiniz bilmiyorum böyle bı duygu yaşamadığım için olsa gerek anlam veremedım ınsan kendıne nıye böyle acı ççektırır

Back
X