- 4 Şubat 2014
- 70
- 0
- 26
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz derken kimden bahsettiğinizi anlamadım. Üyelere yazdığınızı varsayarak söylüyorum, sorunu olan zaten konusunu açıp yardım istiyor.Arkadaşlar arkaşlarla mı eşinizlemi yada başka kişilerle sorunlarınızmı var yazın yardım edelim bence kadınlar kulübü bu yüzden kurulmuştur mesela aşık oldunuz bir çocuk var diğer kız arkadaşınız ona aşık bunu bize anlatın çözümünü söyleyelim by![]()
Biz derken kimden bahsettiğinizi anlamadım. Üyelere yazdığınızı varsayarak söylüyorum, sorunu olan zaten konusunu açıp yardım istiyor.
'Aşık olduğunuz bir çocuk var diğer kız arkadaşınız ona aşık bunu bize anlatın çözümünü söyleyelim'demişsiniz bu işin kompetanı mısınız.
Konunuzun amacını anlayamadım açıkçası.
Siz psikolog , evlilik uzmanı yada yetiş ablamısınız![]()
benim konumun amacı herkese sorunları olan herkese yardım etmektir biz derkende sadece ben cevapla mıycam ki herkes cevaplıycak biz dediğim o![]()
Hmm benim sorunum yok olsa da kendim çözebilme kabiliyetine sahibim![]()
sayılır niye sordun![]()
açıklama kısmı çok açıklayıcı olmamışta.ne demek istediğinizi net anlayamadık..
açıklama kısmı çok açıklayıcı olmamışta.ne demek istediğinizi net anlayamadık..
demek istediki sorunları olanlar buraya yazsın çözelim diyorama zaten bdv bunun için var herkes konu açıp yorum yapıyor zaten bu konu saçma olmuş
![]()
başka bir konu acıktığımda
![]()
bir sürü ayrı ayır konu açılmış zaten.genelde herkes bir konuya değilde kendi açtığı konuda derdini paylaşıyorki konu bütünlüğü olsun.cevaplarınız insanlara yardımcı olacaksa bence konu konu dolaşıp insanlara yardımcı olabilirsiniz.