- Konu Sahibi chamallows
-
Bildirimlerden whatsap bildirimlerine girip diğer bildirimlediri kapatırsanız asla bildirim gözükmez whatsap webe bağlandığınızı anlayamaazWhatsapp web mantıklı değil, telefonda uyarı oluyor uygulama kullanılıyor diye.
bunlarin erkek arkadaşlariyla bir whatsap grubu var dün gece esim uyurken bekar arkadaslarindan birinden o gruba bir mesaj geldi bir resim altindada analar neler doguruyor yaziyorBazen normal ark ile yazışma da tedirginlik yaratabilir . Erk ark ile belki karşı taraf yanlış anlaşılacak bişey yazdı. Belki borç yaptı belki büyük para kaybetti belki birine büyük borç verdi.Cinsel içerikli bir yayın izledi ya da belki cinsel bir ürünü inceliyordu. Ailesi size ters bi laf etti belki ailesinden biriyle konuşuyordu ayy ne bileyim inşallah çözülemeyecek bir şey çıkmaz.
haklısın özel sektör değil ki bir sorun olduğunda yüz yüze bakılamayacak eyvallah deyip işten çıkacağın.çocuğuna kadar yansır bu problem ailelere kadar gider.senin yapacağın takipte kalmak ve araştırmak çaktırmadan bu arada da hiç bir şey yokmuş gibi davranmak.ha ispatlarsan o zaman işlerini de eşini de başlarına yıkarsın hakkındırya suçsuzlarsa sacma sapan bir şey yüzunden ikisinide işinden etmek var aile problemleri yaratmak var benim hüsnü kuruntularim yuzunden esiminde o bayaninda yuzunu kizartmak var şerefiyle gururuyla oynayamam insanlarin elimde hic bir belge yokken
ispatlarsam başlarına örerim çoraplari ama şuan hic bisey belli degilken boyle bir sey yapsam haksiz duruma düşersem hakaret davasindan tutta türlü türlu baska davalara maruz kalip odeyemeyecegim miktarda tazminat durumu var birde.haklısın özel sektör değil ki bir sorun olduğunda yüz yüze bakılamayacak eyvallah deyip işten çıkacağın.çocuğuna kadar yansır bu problem ailelere kadar gider.senin yapacağın takipte kalmak ve araştırmak çaktırmadan bu arada da hiç bir şey yokmuş gibi davranmak.ha ispatlarsan o zaman işlerini de eşini de başlarına yıkarsın hakkındır
umarım yeni bir borc dalgasi icerisine girmiyordur kendileriBacım sen bana güven, o telefon saklama olayı başka bir şey.
İkinci bir kadın vs olacağına inanmıyorum, bu emareler onlar değil.
Başka bir halt karıştırıyor muhtemelen, maddi olarak bir bit yeniği peşindedir.
Aksine ben istifleme düşündümumarım yeni bir borc dalgasi icerisine girmiyordur kendileri
pandemi olmasa bunu yapacagim ama suan mumkun degilAksine ben istifleme düşündüm
Hangisi iyi bilemedim.
Ama ikinci kadın olmadığına kalıbımı basarım.
Sen yine izle, uzaktan uzaktan ne yapacaksan yap ama kafanı bu durumla meşgul etme.
Arada yine bak telefonuna vs, takip işi bence riskli.
O kadınla iyi arkadaşsınız herhalde bir tanışma yemeği ayarlayalım, çocuklar da tanışsın vs diye konu açabilirsin mesela tepki ölçmek için.
oyle bisey olsa zaten çikacak rezilligi tahmin ediyordur.Şöyle yapsanız bir arkadaşınız sizi arasa eşinizin yanında sanki o kişiyle dedikodu yapıyor gibi "ayy hadi ya işte Ayşe öyle mi yapmış, kadın evli miymiş bir de, öyle yapılmaz aldatıldığını hissettiği an kadının kocasına ulaşıp söyleyecekti sonra kocasının, bulursa kadının akrabalarına, arkadaşlarına söyleyecek aldatttığını herkes duyacak ki insan içine çıkamasınlar öyle aldatılınca susup oturmak olmaz" desen hani belki gözü korkar çıkacak rezillikten.
Bence de böyle bir sey gibi. Aldatıyır falan olsa tutup ta keriz gibi hediyenin kadından geldiğini söyleyecek hali yokbunlarin erkek arkadaşlariyla bir whatsap grubu var dün gece esim uyurken bekar arkadaslarindan birinden o gruba bir mesaj geldi bir resim altindada analar neler doguruyor yaziyor
ben böyle seylere kizarim mesela belkide yine boyle bir sey olmustu
esimdeki note 6 sanirimMsjların hepsini okuyamadım ama Xiaomi redmi note 7 de 2. arayüz kullanılabiliyormuş. Başka tlflarda da var mı bilemiyorum ama çakallık resmen. 2 tlf tek tlfda gibi. İlk şifreyi giriyorsun normal ekran,uygulamalar vs açılıyor. Gizli 2.şifreyi giriyorsun gizli arayüz açılıyor. Şu tlfu ortada durur,şifresini bilirim lafı da anlamını yitirecek
O kadar yüzsüzlerki hatta, adamların eşleriylede görüşüp samimiyet kurup, abla kardeş ayağına yatıp, evli barklıyken ilişki yaşayan...Inan görsen asla bu kadın yapmaz dersinBiledim ki ya( insanların bu kadar yüzsüz olabileceklerine inanmak istemiyorum.. Gerçi yazdıktan sonra gördüm, başka bir üye de ablasından örnek vermiş...
Ya açıkcası bizimde işyerinde arkadaşlarımız var bebekleri olunca hediye alıp veriyoruz, yada diyelim bir seferlik doğumgünü yada karne hediyesi gibi hediyeler alıp verebiliyoruz.Ama sürekli hediye alınması şüpheli cidden.Belki muhabbet arası araç tv si konusu geçmiştir oda bende var kullanmıyorum vereyim demiştir.Sadece 2 hediyeyse söz konusu tabiiişte biz tanışmıyoruz
her gün aldatma duygusu yasamiyorum ben şahsen konu sahibesi olarakBu kadar beyin fırtınası ve heran aldatılma duygusuyla hayat çok zor değil mi nasıl bir eziyet, nasıl bir işkence bu yarabbimbu evlilik işi çok yorucu ve yıpratıcı galiba, sağlam pskoloji gerek.Allah ben dahil tüm evlenmeyi düşünen arkadaşlara gözü kapalı bir şekilde tüm benliğiyle güvenecek Sadık eşler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?