her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunlarin erkek arkadaşlariyla bir whatsap grubu var dün gece esim uyurken bekar arkadaslarindan birinden o gruba bir mesaj geldi bir resim altindada analar neler doguruyor yaziyor
ben böyle seylere kizarim mesela belkide yine boyle bir sey olmustu

haklısın özel sektör değil ki bir sorun olduğunda yüz yüze bakılamayacak eyvallah deyip işten çıkacağın.çocuğuna kadar yansır bu problem ailelere kadar gider.senin yapacağın takipte kalmak ve araştırmak çaktırmadan bu arada da hiç bir şey yokmuş gibi davranmak.ha ispatlarsan o zaman işlerini de eşini de başlarına yıkarsın hakkındır

ispatlarsam başlarına örerim çoraplari ama şuan hic bisey belli degilken boyle bir sey yapsam haksiz duruma düşersem hakaret davasindan tutta türlü türlu baska davalara maruz kalip odeyemeyecegim miktarda tazminat durumu var birde.
yani her seyi gectim durduk yere boyle bir kaos yaratmak ve sonunda haksiz cikmak benimde zararima olur.

umarım yeni bir borc dalgasi icerisine girmiyordur kendileri

umarım yeni bir borc dalgasi icerisine girmiyordur kendileri
Aksine ben istifleme düşündüm
Hangisi iyi bilemedim.
Ama ikinci kadın olmadığına kalıbımı basarım.
Sen yine izle, uzaktan uzaktan ne yapacaksan yap ama kafanı bu durumla meşgul etme.
Arada yine bak telefonuna vs, takip işi bence riskli.
O kadınla iyi arkadaşsınız herhalde bir tanışma yemeği ayarlayalım, çocuklar da tanışsın vs diye konu açabilirsin mesela tepki ölçmek için.

pandemi olmasa bunu yapacagim ama suan mumkun degil
istifliyosa daha iyi bulunca yerim güzel güzel

Şöyle yapsanız bir arkadaşınız sizi arasa eşinizin yanında sanki o kişiyle dedikodu yapıyor gibi "ayy hadi ya işte Ayşe öyle mi yapmış, kadın evli miymiş bir de, öyle yapılmaz aldatıldığını hissettiği an kadının kocasına ulaşıp söyleyecekti sonra kocasının, bulursa kadının akrabalarına, arkadaşlarına söyleyecek aldatttığını herkes duyacak ki insan içine çıkamasınlar öyle aldatılınca susup oturmak olmaz" desen hani belki gözü korkar çıkacak rezillikten.

oyle bisey olsa zaten çikacak rezilligi tahmin ediyordur.
oyle guzel guzel mahkemeye gidip helal olsun aslanima der gibi sessiz sessiz bosamayacagimi bilir.

Bence de böyle bir sey gibi. Aldatıyır falan olsa tutup ta keriz gibi hediyenin kadından geldiğini söyleyecek hali yok

Msjların hepsini okuyamadım ama Xiaomi redmi note 7 de 2. arayüz kullanılabiliyormuş. Başka tlflarda da var mı bilemiyorum ama çakallık resmen. 2 tlf tek tlfda gibi. İlk şifreyi giriyorsun normal ekran,uygulamalar vs açılıyor. Gizli 2.şifreyi giriyorsun gizli arayüz açılıyor. Şu tlfu ortada durur,şifresini bilirim lafı da anlamını yitirecek

esimdeki note 6 sanirim

Biledim ki ya ( insanların bu kadar yüzsüz olabileceklerine inanmak istemiyorum.. Gerçi yazdıktan sonra gördüm, başka bir üye de ablasından örnek vermiş...
O kadar yüzsüzlerki hatta, adamların eşleriylede görüşüp samimiyet kurup, abla kardeş ayağına yatıp, evli barklıyken ilişki yaşayan...Inan görsen asla bu kadın yapmaz dersin

işte biz tanışmıyoruz
Ya açıkcası bizimde işyerinde arkadaşlarımız var bebekleri olunca hediye alıp veriyoruz, yada diyelim bir seferlik doğumgünü yada karne hediyesi gibi hediyeler alıp verebiliyoruz.Ama sürekli hediye alınması şüpheli cidden.Belki muhabbet arası araç tv si konusu geçmiştir oda bende var kullanmıyorum vereyim demiştir.Sadece 2 hediyeyse söz konusu tabii

Bu kadar beyin fırtınası ve heran aldatılma duygusuyla hayat çok zor değil mi nasıl bir eziyet, nasıl bir işkence bu yarabbim bu evlilik işi çok yorucu ve yıpratıcı galiba, sağlam pskoloji gerek.Allah ben dahil tüm evlenmeyi düşünen arkadaşlara gözü kapalı bir şekilde tüm benliğiyle güvenecek Sadık eşler nasip etsin.

her gün aldatma duygusu yasamiyorum ben şahsen konu sahibesi olarak
bazi kadinlar aldatilmanin fikrini bile kaldiramaz surekli irdeler
bazilarida ben gibi relax relax takilir yakalarsam muck muck modunda olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…