- 15 Kasım 2020
- 57
- 114
- 8
- 28
- Konu Sahibi chamallows
-
Whatsapp web mantıklı değil, telefonda uyarı oluyor uygulama kullanılıyor diye.Whatsapp web
Whatsapp web mantıklı değil, telefonda uyarı oluyor uygulama kullanılıyor diye.
Konuşmaları silmiş olabilir uzun süre takip etmesi gerekebilir. Ben her telefona baktığımda uyarı orada duruyor oluyor. Hem bilgisyardan hem telefondan kullanıyorum whatsappı. Mantıklı bir takip etme yöntemi değil ani bir yakalama hedeflenmiyorsa. Zaten telefonu isteyince veriyormuş, böyle bir şey varsa dikkatlidir.Uyarıyı farkedene dek gördükleri yeter..
Ekrana lönk diye uyarı cıkmıyor zaten
Telefonda bildirim olarak duruyor. On-line ders icin pc ye whatsapp web indirdim, telefona direk geliyor acilinca zaten, esi yanında olmali karakod okutuluyor ama su olur gece uyurken halleder alir okur iyice maili, net geçmişini araştırır.Uyarıyı farkedene dek gördükleri yeter..
Ekrana lönk diye uyarı cıkmıyor zaten
kendimizi geçindiriyoruz derken bir seyimiz eksik kalmiyor ozellikle kizim konusunda .Maddi durumunuzu ‘ne çok iyi ne çok kötü kendimizi geçindiriyoruz’ yazmışsınız. Bence mühendis hanımefendi bu durumu anladı ve yardımcı olmak için kızının kullanmadığı eşyalarını sizinle paylaşıyor. Eşinizle işyerinde tabiki çocuk muhabbeti oluyordur. Mühendis hanımın bunları empati kurup yaptığını düşünüyorum. İsterseniz arayıp teşekkür edebilirsiniz.
hayir eşine ulaşmam kesinlikle çunku bunlar benim bazi seylerden cikardigim yanlis anlamalar da olabilir.Konu 14 sayfa olmuş, çözüldü mü bilmiyorum ama eşin bu kadınla her şeyini paylaşıyor...
Kadın evli mi peki?
Evli ise ben olsam eşine ulaşarak bu durumlardan rahatsız oldugumu soylerim. Erkekler aptal değil anlayacaktır mutlaka arada bişey olduğunu
İnşallah bir sıkıntı yoktur böyle şeyler duydukça üzülüyorum yaaaMerhaba kk nın güçlü ve akıllı bayanları
konu biraz uzun ama detaylı açıklamazsam bazı şeyler askıda kalır sanırim.
konu eşim, eşimin yaklaşık 2 3 ay önce bana maaş konusunda yalan söylediğini öğrendim.
benim olayımda tam olarak burada başladı aslında.
eşim az önce balkondaydı kapıya arkası dönük bir şekilde sigara içiyordu ve telefonuyla oynuyordu, benim balkona çıktığımı farketmedi önce balkona çıktigimi anlayinca eli ayağına dolaşır bir vaziyette telefonu cebine koydu.
5 dk bekleyip telefonunu verirmisin bi annemi arayım benim ki içerde kaldı diyip aldim.
google gecmise baktim şuphelenecek bir şey yok.
whatsapa baktim oda yok geri verdim telefonu.
normalde telefon kurcalayan inceleyen kiskanç bir insan asla değilim işim olmaz,
tek amacım ne oluyor ögreneyim ki ona göre davranayım.
kafami karıştıran tetikte olmamı saglayan başka bir konuyu da yazayım hemen size.
eşimin iş yerinde bir bayan var mühendisleri.
bu bayanın adını daha önce hiç duymamıştım, samimi olduğu bütün arkadaşlarını şahsen tanıyor olmama rağmen bu bayanın adıni ilk kez geçen sene kızımın doğum gününe hediye gönderdiğinde duydum.
olabilir demek ki yeni yeni samimi olduğu bir arkadaşı dedim ama ne alaka hediye kızımın doğum gününe kadar nereden biliyor diye düşündüm açıkçası ama uzerinde durmadim.
bir gün uzun bir yola çıktigimizda kizimin sıkılmamasi adina bir araç tv si muhabbetimiz oldu ve konu orada kapandı.
aradan 1 hafta geçmiştiki elinde bir araç tv si ile geldi, mühendis hanimin kizınınmış
demek ki bu mühendis hanimla bunlar konuşuluyor, ilerleyen zamanlarda mühendis hanimdan kizima gelen bebekler ayiciklar kizinin oyuncaklariymis vs iyi güzelde bu hanim kızımız kim?
instada koskoca 400 kisilik fabrikadan tek takipçi eşim!
ark. dügunu oluyor google ye adini yazsan nokta atısı bulunacak dugun salonu adresi eşim tarafindan gönderiliyor hadi bunda ben fesat olayim ne varki adres yollamış ama işkillendim işte bir kere.
kısacası bu telefonu el ayak dolasarak cebe atmanin sebebini merak ediyorum bulmam lazım.
whatsap ayarlardan konuşmaları günlük olarak drive arşivle ayarını açtım aklıma bu geldi ilk önce.
sessiz sessiz takip etmek istiyorum acelem yok ama nasıl onu bilmiyorum.
bana bir el atıntaktiklere ihtiyacım var
kızımdan fırsat buldukça cevaplayacağim gün içinde konuyu acti gitti demeyin sonra
her ne kadar yuksek oran iyi niyetli oldugunu düşünsemde bu telefon elinde panik halleri beni boyle dusunmeye itti biri varsada o bayan bu muhendis bayan degil sanirimBen kendimden örnek vereyim. Masa arkadaşım var benden 5-6 yaş ufak pırlanta gibi bir çocuk. Kızının adı benim kızımla aynı , isim de az bulunan bir isim. Bebek 15 aylık Allahım bal küpü. Kızımın portatif mama sandayesi , mama termos çantası eğitici oyuncakları fahiş fiyatlı legoları vs hepsini verdim. Arada kıyafette alırım . Maddi durumları iyi bir aile ihtiyaçları yok , benim içimden geliyor. Eşiyle tanıştım evlerine gittim eşide pırlanta gibi bir kız. Benim eşimde tanıştı elbette bu arkadaşım ile , verdiğim hediyelerden vs haberi var. Özellikle ver diye tembihliyor çünkü kıymet bilen düzgün bir aile. Arkadaşla mesajlaşırız ama nasıl örnek vereyim baktım tlfnuma en son on gün önce yazışmışız whatsapp dan bazen dedikodu oluyor bazen iş ile ilgili acil bir husus vs. Zaten iş yerinde her gün görüşüyoruz. Ne mesajlaşmak ne de mesajlaşmamak için kendimi zorlamam. Zorlamadım yani. İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum, fazla tvmiz olsa onlarında ihtiyacı olsa verirdim. Ya da bir ürüne ihtiyacım olunca arar bulur getirir. Bir kadınla nasıl iyiysem onunla da öyleyim. Elbette kadın erkek mesafesi içinde , kızına bana " hala" dedirtmeyi öğretmiş mesela , hala hala diyor videoda ağzını burnunu yicemtek çocuğum hayatımda kardeş abi abla boşluğu var sanırım. İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama anlattıklarınız bir yere kadar bana sıradan geldi. Tabii her ailenin sistemi ve duyarlılıkları farklı.
Bazen normal ark ile yazışma da tedirginlik yaratabilir . Erk ark ile belki karşı taraf yanlış anlaşılacak bişey yazdı. Belki borç yaptı belki büyük para kaybetti belki birine büyük borç verdi.Cinsel içerikli bir yayın izledi ya da belki cinsel bir ürünü inceliyordu. Ailesi size ters bi laf etti belki ailesinden biriyle konuşuyordu ayy ne bileyim inşallah çözülemeyecek bir şey çıkmaz.her ne kadar yuksek oran iyi niyetli oldugunu düşünsemde bu telefon elinde panik halleri beni boyle dusunmeye itti biri varsada o bayan bu muhendis bayan degil sanirim
ortada aydınlatılmış bir olay yok belki de kadın sadece cömert eli açık ve çocukları seven biri.neden eşine ulaşılsın yahuu .hemen yıkalım değil mi evlilikleri .Konu 14 sayfa olmuş, çözüldü mü bilmiyorum ama eşin bu kadınla her şeyini paylaşıyor...
Kadın evli mi peki?
Evli ise ben olsam eşine ulaşarak bu durumlardan rahatsız oldugumu soylerim. Erkekler aptal değil anlayacaktır mutlaka arada bişey olduğunu
ortada aydınlatılmış bir olay yok belki de kadın sadece cömert eli açık ve çocukları seven biri.neden eşine ulaşılsın yahuu .hemen yıkalım değil mi evlilikleri .
ya suçsuzlarsa sacma sapan bir şey yüzunden ikisinide işinden etmek var aile problemleri yaratmak var benim hüsnü kuruntularim yuzunden esiminde o bayaninda yuzunu kizartmak var şerefiyle gururuyla oynayamam insanlarin elimde hic bir belge yokkenortada aydınlatılmış bir olay yok belki de kadın sadece cömert eli açık ve çocukları seven biri.neden eşine ulaşılsın yahuu .hemen yıkalım değil mi evlilikleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?