her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uygulamanın ismini net hatırlamıyorum ama arastırılsa bulunabilir. Onun whatsapını kendi telefonunuza bağlayabiliyorsunuz bu sayede direk takipte olabilirsiniz. Elbette whatsaptan konusuyorlarsa. İnşallah kötü birşey cıkmaz bu durumdan

Maddi durumunuzu ‘ne çok iyi ne çok kötü kendimizi geçindiriyoruz’ yazmışsınız. Bence mühendis hanımefendi bu durumu anladı ve yardımcı olmak için kızının kullanmadığı eşyalarını sizinle paylaşıyor. Eşinizle işyerinde tabiki çocuk muhabbeti oluyordur. Mühendis hanımın bunları empati kurup yaptığını düşünüyorum. İsterseniz arayıp teşekkür edebilirsiniz.

Bir program varmış, telefonu kapalı olsa bile bulunduğu ortam dinlenebiliyormuş. Yani isteyen her şekilde bulur, öğrenir de altından kalkabilecek misiniz? Bu kadarı fazla oluyor ve sadece sizi yıprattığıyla kalıyor. Bilemedim. İnşallah üzülmeden halledersiniz.

Uyarıyı farkedene dek gördükleri yeter..
Ekrana lönk diye uyarı cıkmıyor zaten
Konuşmaları silmiş olabilir uzun süre takip etmesi gerekebilir. Ben her telefona baktığımda uyarı orada duruyor oluyor. Hem bilgisyardan hem telefondan kullanıyorum whatsappı. Mantıklı bir takip etme yöntemi değil ani bir yakalama hedeflenmiyorsa. Zaten telefonu isteyince veriyormuş, böyle bir şey varsa dikkatlidir.
Teknolojiden az buçuk anlayan eşleri varsa erkeklerin böyle kabak gibi şeylerle bulunacağını zannetmiyorum.

Uyarıyı farkedene dek gördükleri yeter..
Ekrana lönk diye uyarı cıkmıyor zaten
Telefonda bildirim olarak duruyor. On-line ders icin pc ye whatsapp web indirdim, telefona direk geliyor acilinca zaten, esi yanında olmali karakod okutuluyor ama su olur gece uyurken halleder alir okur iyice maili, net geçmişini araştırır.
Bence iddiaa oynuyor dedi arkadaş o günde ona bakıyor olabilir, belki hediyleride o şekilde aliyor o gönderdi diyor. Arac ici tv kendi aldi belkide ikinci el

kendimizi geçindiriyoruz derken bir seyimiz eksik kalmiyor ozellikle kizim konusunda .
yani geriye bisey atamasakta kendimize yetiyoruz demek istedim

hayir eşine ulaşmam kesinlikle çunku bunlar benim bazi seylerden cikardigim yanlis anlamalar da olabilir.
elimde bir mesaj bir goruntu olmadigi surece asla bir insani acik ve net bir sekilde boyle bir konuyla itham edemem

Ben de esimin sirketinde calisanlarin, benden kucuk kizlarina kiyafet oyuncak yolluyorum, kadin, erkek farketmez be yiwrim, çocuga yolluyorum sonucta, yakin yas grubuysa ortak muhabbet dönüyo olabilir, cocuk tv si falan ordan ögrenmis olabilir, bana sanki samimiler ama insan duzeyinde gibi geldi, ama varsa bisey, extra dialog patlat pekmezini tabii

Ben kendimden örnek vereyim. Masa arkadaşım var benden 5-6 yaş ufak pırlanta gibi bir çocuk. Kızının adı benim kızımla aynı , isim de az bulunan bir isim. Bebek 15 aylık Allahım bal küpü. Kızımın portatif mama sandayesi , mama termos çantası eğitici oyuncakları fahiş fiyatlı legoları vs hepsini verdim. Arada kıyafette alırım . Maddi durumları iyi bir aile ihtiyaçları yok , benim içimden geliyor. Eşiyle tanıştım evlerine gittim eşide pırlanta gibi bir kız. Benim eşimde tanıştı elbette bu arkadaşım ile , verdiğim hediyelerden vs haberi var. Özellikle ver diye tembihliyor çünkü kıymet bilen düzgün bir aile. Arkadaşla mesajlaşırız ama nasıl örnek vereyim baktım tlfnuma en son on gün önce yazışmışız whatsapp dan bazen dedikodu oluyor bazen iş ile ilgili acil bir husus vs. Zaten iş yerinde her gün görüşüyoruz. Ne mesajlaşmak ne de mesajlaşmamak için kendimi zorlamam. Zorlamadım yani. İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum, fazla tvmiz olsa onlarında ihtiyacı olsa verirdim. Ya da bir ürüne ihtiyacım olunca arar bulur getirir. Bir kadınla nasıl iyiysem onunla da öyleyim. Elbette kadın erkek mesafesi içinde , kızına bana " hala" dedirtmeyi öğretmiş mesela , hala hala diyor videoda ağzını burnunu yicem tek çocuğum hayatımda kardeş abi abla boşluğu var sanırım. İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama anlattıklarınız bir yere kadar bana sıradan geldi. Tabii her ailenin sistemi ve duyarlılıkları farklı.

İnşallah bir sıkıntı yoktur böyle şeyler duydukça üzülüyorum yaaa

her ne kadar yuksek oran iyi niyetli oldugunu düşünsemde bu telefon elinde panik halleri beni boyle dusunmeye itti biri varsada o bayan bu muhendis bayan degil sanirim

her ne kadar yuksek oran iyi niyetli oldugunu düşünsemde bu telefon elinde panik halleri beni boyle dusunmeye itti biri varsada o bayan bu muhendis bayan degil sanirim
Bazen normal ark ile yazışma da tedirginlik yaratabilir . Erk ark ile belki karşı taraf yanlış anlaşılacak bişey yazdı. Belki borç yaptı belki büyük para kaybetti belki birine büyük borç verdi.Cinsel içerikli bir yayın izledi ya da belki cinsel bir ürünü inceliyordu. Ailesi size ters bi laf etti belki ailesinden biriyle konuşuyordu ayy ne bileyim inşallah çözülemeyecek bir şey çıkmaz.

ortada aydınlatılmış bir olay yok belki de kadın sadece cömert eli açık ve çocukları seven biri.neden eşine ulaşılsın yahuu .hemen yıkalım değil mi evlilikleri .

ortada aydınlatılmış bir olay yok belki de kadın sadece cömert eli açık ve çocukları seven biri.neden eşine ulaşılsın yahuu .hemen yıkalım değil mi evlilikleri .

Yaw he he
Hediyesini geçtim bi erkek evdeki her konusulanı bi kadına anlatıosa aralarında ilişki flört vs vardır..
Bak bişi çıkmasın adımı değiştiririm

ya suçsuzlarsa sacma sapan bir şey yüzunden ikisinide işinden etmek var aile problemleri yaratmak var benim hüsnü kuruntularim yuzunden esiminde o bayaninda yuzunu kizartmak var şerefiyle gururuyla oynayamam insanlarin elimde hic bir belge yokken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…