- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Sen akıllı kadınsın bı kaç güne çözersin bu isiyaa düsünuyorum dusunuyorum olmuyo oturmuyo kafamda
kadinin instada resimlerine baktim kizi 10 yasinda falan hangisi kizi hangisi kendisi seçemedim kadın bildiğin su gibi
bu kadinin benim dişini bile fırçalamaktan aciz kocamla ne işi olur diyorum bir yandan
bir yandanda şupheli hareketler var hediye bilmem ne ne bileyim günahinida aliyorsam allah affetsin
Teşekkür ederim,buldum sayenizdeÜstteki çubuğa whatsapp yazınca whatsapp images çıkana tıklayın onun içinde baktım şimdi
Kızlar size bir ipucu. Telefonda dosyalarıma girin.
Whatsapp bölümünü açın.
SENT diye bir bölüm var orada whatsapptan gönderilen silinmiş ,silinmemiş bütün video ,fotoğraf, ses kaydına ulaşabilirsiniz.
(Bilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum)
Evet android içinAndroid için mi bu? Bende dosyalar kısmı boş
Baya baktım yok sanırımEvet android içinama illaki iphoneda da vardır
Ben de bulamadım, uyuz ayfonBaya baktım yok sanırım
Bi bakayım ögrenirsem yazarımBaya baktım yok sanırım
Baya baktım yok sanırım
Kızlar arkadaşıma sordum şimdi. Bilgisayara bağlayınca bulabiliyorsunuz. Telefondan bakılamıyormuş Iphone'da.Ben de bulamadım, uyuz ayfon
Peki normal silinen fotolara erişmenin imkanı var mi yada imstagramda silinen mesajlaraKızlar arkadaşıma sordum şimdi. Bilgisayara bağlayınca bulabiliyorsunuz. Telefondan bakılamıyormuş Iphone'da.
Çok teşekkür ederimKızlar arkadaşıma sordum şimdi. Bilgisayara bağlayınca bulabiliyorsunuz. Telefondan bakılamıyormuş Iphone'da.
Instagramda silinen mesajları bulabilirmiyiz, onunla ilgili bir arkadaş bu konuya yorum yapmıştı ilk sayfalarda. Whatsappta mesajla gönderdiğiniz bütün fotolara ses kaydı video ulaşabilirsiniz galeriden silinmiş olsa bile bu dosyada duruyor silinmiyor. Telefonda da büyük yer kaplıyor temizleyince telefon rahatlıyor açıkçası.Peki normal silinen fotolara erişmenin imkanı var mi yada imstagramda silinen mesajlara
Bende denedim şuan evet buldum o sent dosyasını ama silinmiş hiçbirşey yok ki mevcutta whatsapp konuşmalarımda duran videolar resimler falan var.. Sildiklerimi bulamadım.. Hatta deneme yaptım whatsappa girip sildim biraz birşeyler yeni sildiklerim bile görünmedi.. Acaba bende niye böyle oldu ya..Dosya yöneticisine girip üstte çıkan arama çubuğuna whatsapp yazarak da bulabilirsiniz. Oradan media klasörüne girip sent dosyasına tıklayın
Teşekkür ederim sayenizde buldum valla bilmiyordum bunuInstagramda silinen mesajları bulabilirmiyiz, onunla ilgili bir arkadaş bu konuya yorum yapmıştı ilk sayfalarda. Whatsappta mesajla gönderdiğiniz bütün fotolara ses kaydı video ulaşabilirsiniz galeriden silinmiş olsa bile bu dosyada duruyor silinmiyor. Telefonda da büyük yer kaplıyor temizleyince telefon rahatlıyor açıkçası.
Nasıl yapılıyor pekiBen şimdi baktım bence bu İnstagram hesabındaki verilere ulaşma önerisi çok güzel ama galiba tüm fotoğraf ve verilerin gelmesi 48 saati buluyormuş. Konu sahibi whatsapptan bir şeye ulaşamazsanız buradan silinmiş mesaj ve fotoğrafları görebilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta yorumlar bile çıkıyormuş
Bir arkadaş söylemişti, instagram ayarlardan veri indirme var oradan e maile gönderiyorsunuz. Bir kaç saat içinde geliyor.Nasıl yapılıyor peki
Allah allah acaba başka bir sent klasörü falan da mı var? Ama siz şimdi yeni silip baktınız ya henüz yedek almamıştı ondan olabilir belki de. Bende telefonda olmayan eski fotoğraflar çıktı. Bir de sent diye aratin isterseniz başka klasörde de var mı acabaBende denedim şuan evet buldum o sent dosyasını ama silinmiş hiçbirşey yok ki mevcutta whatsapp konuşmalarımda duran videolar resimler falan var.. Sildiklerimi bulamadım.. Hatta deneme yaptım whatsappa girip sildim biraz birşeyler yeni sildiklerim bile görünmedi.. Acaba bende niye böyle oldu ya..
Canım Ben zaten sent diye aratıp baktım ama olmadı bende.. Keşke olsaydı yanlışlıkla sildiğim fotolar vardı onları alırım diye baktım ama kısmet olamdıAllah allah acaba başka bir sent klasörü falan da mı var? Ama siz şimdi yeni silip baktınız ya henüz yedek almamıştı ondan olabilir belki de. Bende telefonda olmayan eski fotoğraflar çıktı. Bir de sent diye aratin isterseniz başka klasörde de var mı acaba
Bizim eski is yerinde vardi böyle bi muhabbet. Müdür 2.evliligini bir kaç ay önce yapmış orta yaşlı hoş bir adamdı. Bir de satış temsilcisi orta yaşlı bir kadın vardı o da evli. Kadın ama yaşına göre çok hoş çok dikkat çekici Avrupai boylu boslu bir kadındi. Bunların arasındaki çekimi anlamayan yoktu ofiste. Müdürün eşi arada gelirdi, kadının da kocası ikisinin de haberi yoktu olan bitenden ama bunlar resmen gözleriyle sevişir haldeydiler. Kadının bir gün canı çikolata çekmiş adamn apar topar işi gücü bırakıp bir poşet değişik değişik çikolatayla gelmişti. Yuh dedik bu kadar da göze sokulmaz. Ben işten ayrıldıktan sonra ne oldular bilmem.Az önce bende iş yerinden bir kadınla ilgili konu açtım.Ah bu iş arkadaşları biraz sınırlarını korumayı bilseler.Bizim gibi hassas kadınları üzmeseler.Bilmiyorum sıkıntı biz de mi acaba çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?