her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen akıllı kadınsın bı kaç güne çözersin bu isi

Üstteki bir yorumunda instagramina baktım su gibi bir kadın yazmışsın oradan aklıma geldi, acaba sen balkona çıktığında eşin de kadının instagram fotoğraflarına mi bakıyordu? "o kadının eşimle ne işi olur" demişsin ya hani, belki ortada yakalanacak bir konuşma vs yoktur. Kadın gerçekten paylaşım amaçlı bir şeyler göndermiştir size ama klasik Türk erkeklerinin geneli gibi eşin de bu ilgiyi farklı yorumlamış ve kendince platonik olarak kadına beğenisi oluşmuş olabilir

Android için mi bu? Bende dosyalar kısmı boş

Peki normal silinen fotolara erişmenin imkanı var mi yada imstagramda silinen mesajlara
Instagramda silinen mesajları bulabilirmiyiz, onunla ilgili bir arkadaş bu konuya yorum yapmıştı ilk sayfalarda. Whatsappta mesajla gönderdiğiniz bütün fotolara ses kaydı video ulaşabilirsiniz galeriden silinmiş olsa bile bu dosyada duruyor silinmiyor. Telefonda da büyük yer kaplıyor temizleyince telefon rahatlıyor açıkçası.

Dosya yöneticisine girip üstte çıkan arama çubuğuna whatsapp yazarak da bulabilirsiniz. Oradan media klasörüne girip sent dosyasına tıklayın
Bende denedim şuan evet buldum o sent dosyasını ama silinmiş hiçbirşey yok ki mevcutta whatsapp konuşmalarımda duran videolar resimler falan var.. Sildiklerimi bulamadım.. Hatta deneme yaptım whatsappa girip sildim biraz birşeyler yeni sildiklerim bile görünmedi.. Acaba bende niye böyle oldu ya..

Teşekkür ederim sayenizde buldum valla bilmiyordum bunu

Nasıl yapılıyor peki

Allah allah acaba başka bir sent klasörü falan da mı var? Ama siz şimdi yeni silip baktınız ya henüz yedek almamıştı ondan olabilir belki de. Bende telefonda olmayan eski fotoğraflar çıktı. Bir de sent diye aratin isterseniz başka klasörde de var mı acaba

Canım Ben zaten sent diye aratıp baktım ama olmadı bende.. Keşke olsaydı yanlışlıkla sildiğim fotolar vardı onları alırım diye baktım ama kısmet olamdı

Bizim eski is yerinde vardi böyle bi muhabbet. Müdür 2.evliligini bir kaç ay önce yapmış orta yaşlı hoş bir adamdı. Bir de satış temsilcisi orta yaşlı bir kadın vardı o da evli. Kadın ama yaşına göre çok hoş çok dikkat çekici Avrupai boylu boslu bir kadındi. Bunların arasındaki çekimi anlamayan yoktu ofiste. Müdürün eşi arada gelirdi, kadının da kocası ikisinin de haberi yoktu olan bitenden ama bunlar resmen gözleriyle sevişir haldeydiler. Kadının bir gün canı çikolata çekmiş adamn apar topar işi gücü bırakıp bir poşet değişik değişik çikolatayla gelmişti. Yuh dedik bu kadar da göze sokulmaz. Ben işten ayrıldıktan sonra ne oldular bilmem.

Bir tane baska vardı büyük patronlardan birini karısından bosatti ki o daha fenaydı bak sonradan geldi aklıma. Kız ise girdikten 3 ay sonra adamı ayartti aralarında da 30 yaş var. Ama kızın gelişinden belliydi kalıcı olduğu 4. Ayda arabasını yeniletti adama 5.ayda bosandilar 7. Aya kalmadan nikah masasına oturdular. Var böyleleri yani işe çalışmaya değil fingirdemek için giden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…