her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaya bütün baktığımda şüpheli evet ama abarttığınız yerler var bence. Benim de bebeğime eşimin iş arladaşlarından hediyeler gelir hepsini de tanımam zaten gerek de yok tanımama. her hediye gönderenle tanışamam, bak hediye gönderiyor diye de şüphe etmem açıkçası. Birkaç yorum gördüm tanımıyosunuz ne alaka hediye falan denilmiş ona istinaden yazmak istedim. Bana normal geldi yani. Ama bu olayda telefonu vs saklaması işgllendirici..

bir şeyleri öğrenince insan eskisi gibi olamıyor.

sürekli ayni kisiden gelen hediyelerden bahsediyorum ama.

eve ortak olurum anca
kendi uzerimde kizima dogdugunda takilan ve bana dugunde kendi ailemin taktigi takilar var üzerimde derken bankada degil.
annemin bir hesabina ortagim bana verdigi iyi bir meblaya onlari kurtarmam lazim
kuzum siteye şimdi girdim konunu gördüm şaştım kaldım üzüldüm kızdım .ispatı var mı aldattığının senin kuruntun olmasın lütfen öfkeyle saçma sapan şeyler yapma .her zaman yanındayım zaten biliyorsundur.

ispat yok işte sadece hareketler davranışlar şüpheler
üzülecek bir şey yok gerçekten haklı çikarsam ben üzülmem sende üzülme oyuzden

sürekli ayni kisiden gelen hediyelerden bahsediyorum ama.
Evet o konuda haklısınız tabi hep aynı kişiden birden fazla hediye gelseydi acabalarım olurdu. Bi mesajınızı yeni okudum neye ihtiyacınız varsa o şeyin hediye edilmesi.. sıkıcı bir durum, umarım yoktur öyle bir şey.

yani düsünsenize ben esimle konusuyorum bir arac tv simi alsak diyorum hop geliyor eve
duvarları çiziyor diye karton bir ev geliyor sozde baska bir abiden
peluş oyuncaklar.
eşime bir ara ya su kiza 2 3 tane barbie bebek alalim falan diyecegim bakalim nolacak

Su gibi olsa nolur o...olduktan sonra.
pardon nasıl konuşma nasıl ima o .tanımadığınız kadına o..... demek.konu sahibi benim yakın arkadaşımdır onu üzeni ben de üzerim acımam.Ama ortada daha ispatlanmış bir şey yok tahminler var sadece.Bir anneye bir kadına ne hakla o..... dersiniz siz?

Gelmez artık heralde. Hızır gibi her şeye yetişiyor diye sitem etmişsiniz, işgillendiğinizi belli ettiniz artık. Arkadaşlar sessiz takip için taktik vermiş bu yöntemleri deneyin bence. Bizimle de paylaşın gelişmeleri, umarım bir şey çıkmaz..

çıkmazsa kendimi çok rezil hissedeceğim
başka bir kadinin iyi niyetinden ne çıkardım diye

çok üzüldüm
siz nasıl yakaladiniz ne yaptiniz
Benımkı kendı ıtıraf etti birlikte oldugunu. Ama zaten bosanma kararı aldıktan sonra söyledi sanırım ölür giderse hakkını yedim helal etsin diye düşündü. Asla etmiyorum benım 3cocugumun hakkını kımınle yedıyse bogazlarına dursun

çıkmazsa kendimi çok rezil hissedeceğim
başka bir kadinin iyi niyetinden ne çıkardım diye
kanka bu ara kıza oda takımını yeniledim büyüdüğü için çok sayıda yaşına uymayan eşya çıktı kıyafetler oyuncaklar legolar kırlentler halılar sandalyeler.hepsini dağıtıyorum yavaş yavaş.devamlı alışveriş yaptığım eczane kalfası adama da verdim çocuğuna kullansın diye .diğerlerini kadınlara verdim iş hayatım yok çünkü dolayısıyla erkek iş arkadaşımda yok.olsaydı onların çocuklarına da verirdim sanırım çocukları sevdiğim için.böyle bir durumda olabilir yanii.ama küçük de olsa saçmasapan bir ilişki ve aldatma da olabilir dediğim gibi iyi araştır sessiz de kal izlemeye devam et adamı.k.k daki her konuya boşannn ayyy aldatma varrrr diyen 3 5 kadına da sakın kanmayasın kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…