- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
yıpranacak bir şey yok boşamak için bir çok sebebim varken göz ardı ettim kızim biraz daha büyüsün dedim,Tamamdır o hâlde araştırma gerekiyor ama lütfen kendinizi bu süreçte yıpratmayınBelli ki ailede sizin anne ve baba rolünüz daha yüksek. Gerçekten güçlü, mantıklı ve olgun bir kadınsınız. Helal olsun
ben nedeni aldatması icin sormam,Eğer gerçekten varsa kötü bir şey sadece o adama neden demek isterdim
ben 1 haftadir evde yoktum bu sabah ani bir kararla erkenden gelip evde temizlik yapmayi planladimOnce bosuna mi evham yapıyorsunuz diye dusundum. Cunku eli ayagina dolasip telefonu cebine atti demissiniz ama siz telefonu isteyince itiraz etmeden vermis.
Devami bana da biraz supheli geldi.
kuzucum ben cinsel icerikli seylere bakmasina kizmam ki beraber bile bakarım yani dalgasini gecerim vsYapma yahu...
Kadın ile olan ilişkisi bana normal geldi aslında ama telefonu atması da o an sakıncalı bir şeye bakıyor olabilir.
Hesap dökümü, cinsel içerik vs.
Ben de hemen kk yı kapatıyorum mesela
eşim yani nasil anlatayim çok çok samimi olmayan arkadaşlarına dert yanmazÇok karmaşık bir denklem sizinki.
1. Ya iki tarafta birbirinden hoşlandı ve bir şeyler paylaşmak adına konuşulacak her şeyi ortaya döküyorlar.
2. Ya eşiniz işgüzar, konuşup duruyor, kadın da iyi niyetli ve hediye vs yolluyor
3. Yine eşiniz işgüzar, kadın da işgüzar. Eşiniz anlattıkça kadın da gereksiz bir samimiyetle hediye yolluyor.
4. Ya da ikisi de dost canlısı, biz fesat olmuşuz.
5.aralarında bariz bir ilişki olsa hediye yollamaz ama küçük bir flörtleşme olabilir.
6. Bir erkeğin eli ayağı dolanıyorsa o erkekten korkarım. %100 yediği bir nane vardır. Eski eşimden çok iyi bilirim bu durumu. O panik halini
7. Belki de ortada hiiiçbir şey yok.
8. Belki aldatma dışında bir şey var
başka bir ülkede olsa bu durumu normal karışlarım ama Türk erkeklerinin çoğu bir kadınla samimi arkadaş olacak düzeyde bir gelişime sahip değil. Çoğu kendisine azıcık Güleryüz gösteren kadına tutulup gidiyor maalesef. Allah yardımcınız olsun
Arkadaşların dediği gibi mesajları vs indirmek için programları bir şekilde yükle. Gerekirse durumun varsa dedektif tut. Bir dizi var hani tvde onu izliyorum vallaha çok başarılı. Aldatan kocasını doğduğuna pişman edecek gibi görünüyor.tabiki boşayacağım
Yüzde yüz doğru !Çok karmaşık bir denklem sizinki.
1. Ya iki tarafta birbirinden hoşlandı ve bir şeyler paylaşmak adına konuşulacak her şeyi ortaya döküyorlar.
2. Ya eşiniz işgüzar, konuşup duruyor, kadın da iyi niyetli ve hediye vs yolluyor
3. Yine eşiniz işgüzar, kadın da işgüzar. Eşiniz anlattıkça kadın da gereksiz bir samimiyetle hediye yolluyor.
4. Ya da ikisi de dost canlısı, biz fesat olmuşuz.
5.aralarında bariz bir ilişki olsa hediye yollamaz ama küçük bir flörtleşme olabilir.
6. Bir erkeğin eli ayağı dolanıyorsa o erkekten korkarım. %100 yediği bir nane vardır. Eski eşimden çok iyi bilirim bu durumu. O panik halini
7. Belki de ortada hiiiçbir şey yok.
8. Belki aldatma dışında bir şey var
başka bir ülkede olsa bu durumu normal karışlarım ama Türk erkeklerinin çoğu bir kadınla samimi arkadaş olacak düzeyde bir gelişime sahip değil. Çoğu kendisine azıcık Güleryüz gösteren kadına tutulup gidiyor maalesef. Allah yardımcınız olsun
yaa düsünuyorum dusunuyorum olmuyo oturmuyo kafamdaEvet ablaminda çocuğuna böyle sürekli kah hediye kah olmadık şeyler geliyordu kocasının sözde iş yerinden arkadaşından
Ve meğer aldatiliyormus hamileliğinden beri
Halen devamlar...çocuk iki yaşında
donuna kadar alacak nesi var ki alayim bir ev var işte araba biz evlenmeden once alindi.Arkadaşların dediği gibi mesajları vs indirmek için programları bir şekilde yükle. Gerekirse durumun varsa dedektif tut. Bir dizi var hani tvde onu izliyorum vallaha çok başarılı. Aldatan kocasını doğduğuna pişman edecek gibi görünüyor.
Bence arada bir şey var. Çünkü kadın seni tanımıyor etmiyor bir telefonla bile konuşmamışsınız Ama çocuğuna hediyeler yolluyor. Erkeğin en zayıf noktalarından biri de çocuğu işte... Tavlamaya çalışıyor, gönlünü fethetmek için uğraşıyor. Hem de kadın da evli oh ne güzel.
Donuna kadar alabilmen için stresini bastırıp soğukkanlılıkla delilleri bir bir topla. Sonra aç mahkemeyi ebesininkini görsün. İkisini de dava et.
Bazı arkadaşlar nolucak iş arkadaşıdır yakın görmüş çocuğa hediye yollamış iyi niyetlidir filan demişler.
Peki sen de çalışsan iş yerinden Ahmet Bey senin çocuğuna sürekli hediyeler yollasa, kocan ne diyecek?
Ayrıca balkonda sen yakalayınca tedirgin olduysa, yani yakalanmış gibi olduysa hiç şüphelenmeye bile gerek yok belli işte.
Bir amerikan atasözü var:
"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck."
Ördek gibi görünüyorsa, ördek gibi yüzüyorsa, ördek gibi ötüyorsa, yüksek ihtimalle ördektir.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Su gibi olsa nolur o...olduktan sonra.yaa düsünuyorum dusunuyorum olmuyo oturmuyo kafamda
kadinin instada resimlerine baktim kizi 10 yasinda falan hangisi kizi hangisi kendisi seçemedim kadın bildiğin su gibi
bu kadinin benim dişini bile fırçalamaktan aciz kocamla ne işi olur diyorum bir yandan
bir yandanda şupheli hareketler var hediye bilmem ne ne bileyim günahinida aliyorsam allah affetsin
Şimdi hediye konusunda ablam bekar bir kadın ve iş arkadaşları genelde erkek.kuzucum ben cinsel icerikli seylere bakmasina kizmam ki beraber bile bakarım yani dalgasini gecerim vs
ya iddia oynadi ya baska bisey oynuyor yada baskasi var üçünden biri
Evi alırsın kardeşim. Araba evlenmeden önce alındıysa onun üstüneyse bilemem.donuna kadar alacak nesi var ki alayim bir ev var işte araba biz evlenmeden once alindi.
ben kendime ait olanlari ne yapacagim onu bilmiyorum
belki değildirSu gibi olsa nolur o...olduktan sonra.
Siz de ablanız gibi çok iyi niyetli, temiz kalpli bir insansınız belli.Şimdi hediye konusunda ablam bekar bir kadın ve iş arkadaşları genelde erkek.
Hepsinin çocuğuna hediye yollar, kocaları yani iş arkadaşı çağırırsa evlerine yemeğe gider tanışır, tanıştırmayan da var.
Hatta yol üzeri oturanı alır bırakır falan filan.
Ablam dümdüz salaktır mesela, bırak aklına art niyetli bir şey gelmesini, adamın teki ona beğenisini belirtse ‘ arkadaş burada yok ona söylediniz sanırım’ der, öyle bir süzmedir.
Yani konudaki kadın bana tuhaf gelmedi, ablam bekar çocuksuz bir kadınken öyle.
İddaa olası bir seçenek, cinsel içerik konusunda da belki boş bulunmuş olabilir.
Ama bu konuda bana aldatmayı asla düşündürecek bir şey yok, senin kızacağın şeyler oyun, borç vs ise o konularda yine bir halt yiyor olabilir ya da sinsi sinsi birikim hesabına bakıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?