her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sent in allah cezasını versin yuva yıkar o yuvaaaa

ya şu son soyledigine istemsiz güldüm bu ihtimal daha yüksek bir ihtimal cidden

Siz de ablanız gibi çok iyi niyetli, temiz kalpli bir insansınız belli.
Yani biz yaparız ailece böyle mallıklar, o sebeple art niyet okumadım çünkü bende yok, e ablamda da yok.
Bunları yaptık diye sanıyorum ki başkasının kocasına göz koyuyor olmuyoruz, başkası da koymamış olabilir.

belki değildir gerci bende evlendigimde gayet iyiydim ama dişlerin sariligini gözum gormemis iste
Benim eşimin de iş yerinde böyle işler çevirdiğini biliyorum. Ama işimi kurana kadar sabrediyorum. Çocuğum da yok.
Ben nasıl anladım, iş yerinden erkek arkadaşları mesela biri Rizeli bir abi. Soruyorum filan abi nasıl, ailesi nasıl?
Sohbet ilerliyor, iş yerinde şu isimli hanımefendi nasıl , evlendi mi? Birini bulsak filan derken o anda ya tebessüm ediyor, ya da geçiştiriyorsa bi pokluk var demektir.

Ama umurumda bile değil. Bırakmışım ben. Ne halt ederse etsin. Ben şu sınavı geçip atanayım da.. Canı cehenneme olsun

eve ortak olurum anca
kendi uzerimde kizima dogdugunda takilan ve bana dugunde kendi ailemin taktigi takilar var üzerimde derken bankada degil.
annemin bir hesabina ortagim bana verdigi iyi bir meblaya onlari kurtarmam lazim

valla bende yakalasamda boşanmak icin gecerli bahaneyi elime almis olsam modundayim ama yakalayamiyorum

Zaten normal olan bu. Kimsenin kimseye bakmaması. Daha doğrusu evli adama / kadına evli kadının/ adamın bakmaması. İnsan olan böyle yapar. İnsan olan iyi kalpli olur mallık değil ki bu estağfurullah.
Ama işte az kaldı böyle insanlardan. Yada başından beri hep az idi sayıları.
Çünkü çok duyuyorum yaa kuzenim de boşanma davası açtı.
Yani gerçekten çocuk da evliliğin garantisi filan değil. Erkekler de azmış kadınlar da...

eve ortak olurum anca
kendi uzerimde kizima dogdugunda takilan ve bana dugunde kendi ailemin taktigi takilar var üzerimde derken bankada degil.
annemin bir hesabina ortagim bana verdigi iyi bir meblaya onlari kurtarmam lazim
Takıları ispatlayamaz zaten. Kardeşiniz filan veya güvenebileceğiniz birinin kasası varsa oraya koyun dursun.
Annenizin ortak hesabından çıkın, anneniz çeksin size ait kısmı, o meblağı da çevirin altına maltına. Onu da koyun kasaya. Kasa da başkasının üstüne olsun. Yani çok güvendiğiniz birinin.
Bu devirde kime güvenicemizi de şaşırdık gerçi.
Allah yardımcınız olsun

erkekler genelde çocuk olunca evliligi garanti görür aha bebeside oldu dahada bi yere gidemez salayım hemen kizlara bakayim moduna geciyolar ama ters tepiyo iste

Tabii ki öyle.
İnanılmaz şeyler duydum ben ablamın iş çevresi sebebiyle.
Benim hayatımda az öz insan vardır ve beni hiç alakadar etmese de eşine sadakati bulunmayan biriyle selamlaşmam, hayatımdan siler atarım.
Yüzlerce kişi önünde ve devlet onaylı söz verip de bunu bozan insan, sana bana neler yapmaz der yoluma giderim.

Aldatan kadın ya da erkeğe asla saygı duymam, kimse de duymasın.
İş hayatında sosyal hayatında yaptırımlara maruz kalsınlar ki bir zahmet boşanıp ne halt ediyorlarsa etsinler.

Bana normal gibi geldi kadın. Belli ki çocuğunuzun yaşları yakın. Konusu açılmıştır bir kere, kadın da tatlı,anaç bir kadındır aklına geldikçe kullanabileceğini düşündüğü şeyleri veriyordur.
Bunda fesatlanacak bir şey yok ki. Ne mühendisi bilmiyorum ama neredeyse tamamı erkek olan bir mühendis grubuyla çalışmıştım,arazi işi vardı. Yemekler falan toplu yenirdi, her konu açılırdı. Çoluk,çocuk, evlilik, futbol, siyaset... Neden çocuğun doğumgünü konusu özel bir konu gibi olsun ki, ya da arac tvsi almak . 'benim bicirigin doğum günü,ne alsam?' diye sormuştur. Hangimiz iş arkadaşına 'x kişisinin doğum günü/nişanı/mezuniyeti ne alsam' diye konu acmiyoruz ki?? Ya da 'bir teknolojik alete ihtiyacım var, kullandın mı, hangisi daha iyi?' diye sormuyoruz?
Ben iş yerimdekileri gerçekten çok sevmiyorum , ama yine de bu konular bin kere açılır herkesle. Kadın olsun erkek olsun...
Bence böyle küçük ve iyi niyetli şeylerden kendinizi doldurmayın.
Bu kadar çok olay aldatma belirtisi olsaydi, babamın annemi milyon kere bosamasi lazımdı. Annemin en yakın arkadaşı da bir erkek , telefonla sık sık konustugu,çok sevdiği çokca cinsiyeti erkek olan arkadaşı var. Bir grupta aktif,o grup da kadınların çok aktif olmadığı tarz (siyasi) bir şey. Ornain etkinliklerine falan gider sık sık. Hatta eve bırakırlar,uygunsuz saatlerde ararlar... Hiç de muhabbet konusu bile olmaz bizim evde.

simdi biz o hesabi kapatsak annemle
ilerde hak iddia edebilirmi?
birde su var biz hesabi actirdik ben parayi sonradan annemin hesabindan bu ortak hesaba online aktardim.
yani paranin annemden geldigi onun oldugu her turlu belli olurmu?
paranin anneme nerden geldigide belli

Bunlar ne zaman oldu?
Yanlış bilmiyorsam boşanma davalarında hesap dökümleri vs için belirli bir süre var mal kaçırma ispatı adına, 1 yıl gibi bir şey olabilir.
Tabii avukat değilim, aklıma öyle takılmış ama soralım buradaki arkadaşlara.

yok öyle arazide cogunun erkek oldugu bir ortamda calismiyorlar kadin erkek baya kalabalik bir iş yeri.
kiz arkadasi erkek arkadasi olabilir hatta ünide cok samimi bir kiz arkadasi nikah sahidi oldu daha o zaman bile bu kim demedim yani ben bayan arkadas nasil olurda hediye yollar olamaz demiyorum
bu bayanin bahsi sadece hediye gelince geciyor o kadar.
yani isyerinde herkesi duyuyorum herkesin bir haberini aliyorum tanimadiklarimin bile anlatiyor biseyler olunca ama bu bayan hic ortada yok

annemin hesabina yaz başında ortak oldum

Yaaaa beni yine nostalji kuşağına sokan bir mesaj oldu bu bu gece offline'im, eski gondeirlmis fotolarla, kaydedilip gönderilmiş WhatsApp ekranlariyla özlem gidereceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…