- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
O sent in allah cezasını versin yuva yıkar o yuvaaaaKızlar size bir ipucu. Telefonda dosyalarıma girin.
Whatsapp bölümünü açın.
SENT diye bir bölüm var orada whatsapptan gönderilen silinmiş ,silinmemiş bütün video ,fotoğraf, ses kaydına ulaşabilirsiniz.
(Bilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum)
ya şu son soyledigine istemsiz güldüm bu ihtimal daha yüksek bir ihtimal ciddenŞimdi hediye konusunda ablam bekar bir kadın ve iş arkadaşları genelde erkek.
Hepsinin çocuğuna hediye yollar, kocaları yani iş arkadaşı çağırırsa evlerine yemeğe gider tanışır, tanıştırmayan da var.
Hatta yol üzeri oturanı alır bırakır falan filan.
Ablam dümdüz salaktır mesela, bırak aklına art niyetli bir şey gelmesini, adamın teki ona beğenisini belirtse ‘ arkadaş burada yok ona söylediniz sanırım’ der, öyle bir süzmedir.
Yani konudaki kadın bana tuhaf gelmedi, ablam bekar çocuksuz bir kadınken öyle.
İddaa olası bir seçenek, cinsel içerik konusunda da belki boş bulunmuş olabilir.
Ama bu konuda bana aldatmayı asla düşündürecek bir şey yok, senin kızacağın şeyler oyun, borç vs ise o konularda yine bir halt yiyor olabilir ya da sinsi sinsi birikim hesabına bakıyordur
Yani biz yaparız ailece böyle mallıklar, o sebeple art niyet okumadım çünkü bende yok, e ablamda da yok.Siz de ablanız gibi çok iyi niyetli, temiz kalpli bir insansınız belli.
Benim eşimin de iş yerinde böyle işler çevirdiğini biliyorum. Ama işimi kurana kadar sabrediyorum. Çocuğum da yok.belki değildirgerci bende evlendigimde gayet iyiydim ama dişlerin sariligini gözum gormemis iste
Yani biraz bildiğim için bence çok olası bir ihtimalya şu son soyledigine istemsiz güldüm bu ihtimal daha yüksek bir ihtimal cidden
eve ortak olurum ancaEvi alırsın kardeşim. Araba evlenmeden önce alındıysa onun üstüneyse bilemem.
Senin üstüne ne var ne yok bir bir elden çıkarmaya bak. Evlendikten sonra yaptıysan üstündekilerin yarısı onundur haberin olsun.
Ayrıca aldatma durumunu ispatlayabilirsen bi zırnık bile alamaz diye biliyorum belki de yanılıyorumdur.
muhakkak ispatla
Avukat tut. Mutlaka bir uzmandan destek al.
Çocuğuna nafaka da alırsın canım ÖDEYECEEEEKKK. GEBERTİRİM ONU.
valla bende yakalasamda boşanmak icin gecerli bahaneyi elime almis olsam modundayim ama yakalayamiyorumBenim eşimin de iş yerinde böyle işler çevirdiğini biliyorum. Ama işimi kurana kadar sabrediyorum. Çocuğum da yok.
Ben nasıl anladım, iş yerinden erkek arkadaşları mesela biri Rizeli bir abi. Soruyorum filan abi nasıl, ailesi nasıl?
Sohbet ilerliyor, iş yerinde şu isimli hanımefendi nasıl , evlendi mi? Birini bulsak filan derken o anda ya tebessüm ediyor, ya da geçiştiriyorsa bi pokluk var demektir.
Ama umurumda bile değil. Bırakmışım ben. Ne halt ederse etsin. Ben şu sınavı geçip atanayım da.. Canı cehenneme olsun
Zaten normal olan bu. Kimsenin kimseye bakmaması. Daha doğrusu evli adama / kadına evli kadının/ adamın bakmaması. İnsan olan böyle yapar. İnsan olan iyi kalpli olur mallık değil ki bu estağfurullah.Yani biz yaparız ailece böyle mallıklar, o sebeple art niyet okumadım çünkü bende yok, e ablamda da yok.
Bunları yaptık diye sanıyorum ki başkasının kocasına göz koyuyor olmuyoruz, başkası da koymamış olabilir.
Takıları ispatlayamaz zaten. Kardeşiniz filan veya güvenebileceğiniz birinin kasası varsa oraya koyun dursun.eve ortak olurum anca
kendi uzerimde kizima dogdugunda takilan ve bana dugunde kendi ailemin taktigi takilar var üzerimde derken bankada degil.
annemin bir hesabina ortagim bana verdigi iyi bir meblaya onlari kurtarmam lazim
erkekler genelde çocuk olunca evliligi garanti görür aha bebeside oldu dahada bi yere gidemez salayım hemen kizlara bakayim moduna geciyolar ama ters tepiyo isteZaten normal olan bu. Kimsenin kimseye bakmaması. Daha doğrusu evli adama / kadına evli kadının/ adamın bakmaması. İnsan olan böyle yapar. İnsan olan iyi kalpli olur mallık değil ki bu estağfurullah.
Ama işte az kaldı böyle insanlardan. Yada başından beri hep az idi sayıları.
Çünkü çok duyuyorum yaa kuzenim de boşanma davası açtı.
Yani gerçekten çocuk da evliliğin garantisi filan değil. Erkekler de azmış kadınlar da...
Içinde şüphe olanların işine yarayabilir. Delil olabilecek seyler ortaya çıkabilirO sent in allah cezasını versin yuva yıkar o yuvaaaa
Tabii ki öyle.Zaten normal olan bu. Kimsenin kimseye bakmaması. Daha doğrusu evli adama / kadına evli kadının/ adamın bakmaması. İnsan olan böyle yapar. İnsan olan iyi kalpli olur mallık değil ki bu estağfurullah.
Ama işte az kaldı böyle insanlardan. Yada başından beri hep az idi sayıları.
Çünkü çok duyuyorum yaa kuzenim de boşanma davası açtı.
Yani gerçekten çocuk da evliliğin garantisi filan değil. Erkekler de azmış kadınlar da...
simdi biz o hesabi kapatsak annemleTakıları ispatlayamaz zaten. Kardeşiniz filan veya güvenebileceğiniz birinin kasası varsa oraya koyun dursun.
Annenizin ortak hesabından çıkın, anneniz çeksin size ait kısmı, o meblağı da çevirin altına maltına. Onu da koyun kasaya. Kasa da başkasının üstüne olsun. Yani çok güvendiğiniz birinin.
Bu devirde kime güvenicemizi de şaşırdık gerçi.
Allah yardımcınız olsun
Bunlar ne zaman oldu?simdi biz o hesabi kapatsak annemle
ilerde hak iddia edebilirmi?
birde su var biz hesabi actirdik ben parayi sonradan annemin hesabindan bu ortak hesaba online aktardim.
yani paranin annemden geldigi onun oldugu her turlu belli olurmu?
paranin anneme nerden geldigide belli
yok öyle arazide cogunun erkek oldugu bir ortamda calismiyorlar kadin erkek baya kalabalik bir iş yeri.Bana normal gibi geldi kadın. Belli ki çocuğunuzun yaşları yakın. Konusu açılmıştır bir kere, kadın da tatlı,anaç bir kadındır aklına geldikçe kullanabileceğini düşündüğü şeyleri veriyordur.
Bunda fesatlanacak bir şey yok ki. Ne mühendisi bilmiyorum ama neredeyse tamamı erkek olan bir mühendis grubuyla çalışmıştım,arazi işi vardı. Yemekler falan toplu yenirdi, her konu açılırdı. Çoluk,çocuk, evlilik, futbol, siyaset... Neden çocuğun doğumgünü konusu özel bir konu gibi olsun ki, ya da arac tvsi almak . 'benim bicirigin doğum günü,ne alsam?' diye sormuştur. Hangimiz iş arkadaşına 'x kişisinin doğum günü/nişanı/mezuniyeti ne alsam' diye konu acmiyoruz ki?? Ya da 'bir teknolojik alete ihtiyacım var, kullandın mı, hangisi daha iyi?' diye sormuyoruz?
Ben iş yerimdekileri gerçekten çok sevmiyorum , ama yine de bu konular bin kere açılır herkesle. Kadın olsun erkek olsun...
Bence böyle küçük ve iyi niyetli şeylerden kendinizi doldurmayın.
Bu kadar çok olay aldatma belirtisi olsaydi, babamın annemi milyon kere bosamasi lazımdı. Annemin en yakın arkadaşı da bir erkek , telefonla sık sık konustugu,çok sevdiği çokca cinsiyeti erkek olan arkadaşı var. Bir grupta aktif,o grup da kadınların çok aktif olmadığı tarz (siyasi) bir şey. Ornain etkinliklerine falan gider sık sık. Hatta eve bırakırlar,uygunsuz saatlerde ararlar... Hiç de muhabbet konusu bile olmaz bizim evde.
annemin hesabina yaz başında ortak oldumBunlar ne zaman oldu?
Yanlış bilmiyorsam boşanma davalarında hesap dökümleri vs için belirli bir süre var mal kaçırma ispatı adına, 1 yıl gibi bir şey olabilir.
Tabii avukat değilim, aklıma öyle takılmış ama soralım buradaki arkadaşlara.
taa öncelerden şüphem olmadı maksimum 2 ay once bir konuda bununla ilgili bir yorum yaptimSizin eşinizle ilgili taaa öncelerden beri şüpheleriniz vardı zaten. Bence bir şeyler yanlış gidiyor evliliğinizde.
Yaaaa beni yine nostalji kuşağına sokan bir mesaj oldu buKızlar size bir ipucu. Telefonda dosyalarıma girin.
Whatsapp bölümünü açın.
SENT diye bir bölüm var orada whatsapptan gönderilen silinmiş ,silinmemiş bütün video ,fotoğraf, ses kaydına ulaşabilirsiniz.
(Bilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?