- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Gidiyoruz zaten ama her pazar olması kötü biz bi plan yapamıyoruzMadem öyle Birlikte gidin. Neden çocukları aileden mahrum ediyorsunuz?
Esimde orda oluyor ama ben korkuyorum balkondan camdan düşer diye çok hiperaktifBen kv ile pek görüsmüyorum esim arada cocuğu alıp gidiyor vakit geciriyorlar 2 saat kadar ama esim oraya bırakip baska bir yere gitmiyor.Esiniz de dursun madem orada siz islerinizi yaparken dinlenirken cocugunuz da dedesi ve babaannesiyle birlikte vakit gecirmis olur
Bakkonu falan kilitliyorlar ama işte korkuyorumBu kadar korumacı davranmayın. Sizin canınızsa onların da canı. Eminim gereken dikkati göstereceklerdir.
Kalma olayını zaten asla kabul etmiyorum kalkar gece kapıyı açar kaçar. Ama gündüz gidiyolar eve gelene kadar benimki bana yetiyorHayatım endiselerini esine anlatabilirsin ve cocugunun henüz küçük olduğunu sana ihtiyacı oldugunu ve bu yastaki bi cocugun annesi olmadan geceyi geciremeyecegini söyleyebilirsin. Henüz kücük biraz daha büyüsün yine gider kalır.
Balkonun kapısı kilitlenmiyor mu tabii derdiniz balkon ise. Her pazar gitmek ayrı bir sıkıntı neden esinizle birlikte planınız olmuyorGidiyoruz zaten ama her pazar olması kötü biz bi plan yapamıyoruz
Bu korkuyu yenemiyorum. Yada onların balkondan dolayi çünkü cidden cok alçak bi demir yaptirmiyolarBabası ve babanne dedesi orda yali kazığı olarak durmuyorlardir herhalde elbet peşinden takip ederler/etmeliler.guvenemiyorsaniz sizde birlikte gideceksiniz.Annelik gudulerinizi anlıyorum ama sürekli balkondan düşecek diye yaşamakta destek gerektiriyor bence.
Kaç yasında evladınizKalma olayını zaten asla kabul etmiyorum kalkar gece kapıyı açar kaçar. Ama gündüz gidiyolar eve gelene kadar benimki bana yetiyor
Derdim balkon evet.Annemede tek gönderiyorum dedim çok nadir .Kaldıki annemlerin evin her yeri cocuk kilitli bir çok önlem aldılar oğlum icinBen bu kadar korumacı olmayın yorumuna katılmıyorum. Bence bir demirci çağırın ek olarak bir korkuluk daha yaptırın üstüne, biz de yaptırmıştık eski evimize. Kazalar böyle olur zaten, önlem almak lazım. Sonra da eşinizle rahatça gönderin. Tabi eğer derdiniz gerçekten balkonsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?