Her pazar bi stres

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Kızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz

Ben kv ile pek görüsmüyorum esim arada cocuğu alıp gidiyor vakit geciriyorlar 2 saat kadar ama esim oraya bırakip baska bir yere gitmiyor.Esiniz de dursun madem orada siz islerinizi yaparken dinlenirken cocugunuz da dedesi ve babaannesiyle birlikte vakit gecirmis olur

Hayatım endiselerini esine anlatabilirsin ve cocugunun henüz küçük olduğunu sana ihtiyacı oldugunu ve bu yastaki bi cocugun annesi olmadan geceyi geciremeyecegini söyleyebilirsin. Henüz kücük biraz daha büyüsün yine gider kalır.

Babası ve babanne dedesi orda yali kazığı olarak durmuyorlardir herhalde elbet peşinden takip ederler/etmeliler.guvenemiyorsaniz sizde birlikte gideceksiniz.Annelik gudulerinizi anlıyorum ama sürekli balkondan düşecek diye yaşamakta destek gerektiriyor bence.

Ben bu kadar korumacı olmayın yorumuna katılmıyorum. Bence bir demirci çağırın ek olarak bir korkuluk daha yaptırın üstüne, biz de yaptırmıştık eski evimize. Kazalar böyle olur zaten, önlem almak lazım. Sonra da eşinizle rahatça gönderin. Tabi eğer derdiniz gerçekten balkonsa.

Çok pipiriklisiniz gibi geldi bana

Kötüyü çağırmayın hep düşecek v.s , balkon pencere v.s. ne bu ya

Anne olarak endişenizi anlıyorum ama o kadar insan çocuk gelince kapı pencere kapamak akıllarına gelir herhalde

Her pazar gitme konusunda haklısınız emrivakileri bende sevmem.

Allah korusun.

Esimde orda oluyor ama ben korkuyorum balkondan camdan düşer diye çok hiperaktif

Siz plan yapıp 1 hafta onceden eşinize soyleuın, kimseye soz verme , haftaya pazar şu arkadasımlara gitces, ya da alısveros yapcaz yada annemlere kardesıme gitces deyın ,bole bole duzelir pazar rutinleri. R

Kalma olayını zaten asla kabul etmiyorum kalkar gece kapıyı açar kaçar. Ama gündüz gidiyolar eve gelene kadar benimki bana yetiyor

Bu korkuyu yenemiyorum. Yada onların balkondan dolayi çünkü cidden cok alçak bi demir yaptirmiyolar

Derdim balkon evet.Annemede tek gönderiyorum dedim çok nadir .Kaldıki annemlerin evin her yeri cocuk kilitli bir çok önlem aldılar oğlum icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…