Her pazar bi stres

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptığınız torun esirgemek yalnız. Kendi kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz. Pazar gününü çekirdek aile geçirmek istiyorsunuz madem hafta içi görüşebilir babaanne ve dedeyle. Siz görüşmüyorsunuz sanırım e o zaman tek seçenek babasıyla gitmesi. Onu da evhamlarınızla engelliyorsunuz. Çocuğun canı kanı olan babası, babaannesi, dedesi varsa hala-amca ilgileniyorken ne olabilir? Allah korusun kötüyü çağırırsınız yapmayın bu kadar. Balkon kapısını zaten kilitliyorlarmış. Tek sıkıntı balkonsa korkuluk yapmayı veya kapatmayı teklif edebilirsiniz. Sanmıyorum ama bence bunu bahane ediyorsunuzdur. Balkon yapılsa bu sefer başka bir sebep bulacaksınız gibi. Annenizde balkon yok ama oraya da bırakmıyorsunuz. Bu kadar evhamlı olmak doğru değil.

pazar günleri bi saat uğrayıp çıksanız?

Ben kızımı babasıyla gönderiyordum çünkü bakar diyordum gitmiş bahçedeki kedi tırmalamış kızımı. Babası bi haber
eve gelince ben gördüm sonra kuduz aşısı vs
Bi kere de babannesi gerçek makyaj malzemeleriyle makyaj yapmış 3,5 yaşındaki çocuğa iyice sinirim tepeme çıktı görünce
Daha da yalnız göndermiyorum

Ya kendin de git ya da gönderme madem

Aşırı aşırı aşırı abartıyorsun.

En tehlikeli yaşlar geçmiş ne güzel

Annemde balkon var ama camla kaplı.Balkon yapılsa farklı bi sebep bulamam çünkü tehlike arz edecek bir durum kalmıyor o zaman

Evlerine onların izni olmadan bir şey yaptıramamki

Ben anlatamadım kendimi. Siz yaptırmayı teklif ettiğinizde de mi yok diyorlar? Yani ödemeyi siz teklif ettiğinizde yaptırmaktan kastım oydu. Yani onlar da bir garipmiş bu kadar endişe ettiğiniz konu madem alt tarafı bir demir yaptırsalar ne olur sanki

Babası?

Kış geldi balkonlar kapalı zaten. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama büyükanne-babaları da koruyacaktır.
İlişkilerde günleri rutin olarak ayırmaktan çok hoşlanmam mesela haftasonları çekirdek aile, haftaiçi uygun günlerde kök aile ile iletişime geçeriz. (ki kızıma onlar bakıyorlar ben işteyken) eğer çok bariz ihmalleri yoksa gönderebilirsiniz. Yada başka büyük sıkıntılarınız yoksa haftada 1-2 gün bir kaç saat zaman geçirerek çocuklar ile büyük ebeveynlerin iletişimini sağlayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…