• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her pazar bi stres

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptığınız torun esirgemek yalnız. Kendi kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz. Pazar gününü çekirdek aile geçirmek istiyorsunuz madem hafta içi görüşebilir babaanne ve dedeyle. Siz görüşmüyorsunuz sanırım e o zaman tek seçenek babasıyla gitmesi. Onu da evhamlarınızla engelliyorsunuz. Çocuğun canı kanı olan babası, babaannesi, dedesi varsa hala-amca ilgileniyorken ne olabilir? Allah korusun kötüyü çağırırsınız yapmayın bu kadar. Balkon kapısını zaten kilitliyorlarmış. Tek sıkıntı balkonsa korkuluk yapmayı veya kapatmayı teklif edebilirsiniz. Sanmıyorum ama bence bunu bahane ediyorsunuzdur. Balkon yapılsa bu sefer başka bir sebep bulacaksınız gibi. Annenizde balkon yok ama oraya da bırakmıyorsunuz. Bu kadar evhamlı olmak doğru değil.

Kızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz

pazar günleri bi saat uğrayıp çıksanız?

Ben kızımı babasıyla gönderiyordum çünkü bakar diyordum gitmiş bahçedeki kedi tırmalamış kızımı. Babası bi haber
eve gelince ben gördüm sonra kuduz aşısı vs
Bi kere de babannesi gerçek makyaj malzemeleriyle makyaj yapmış 3,5 yaşındaki çocuğa iyice sinirim tepeme çıktı görünce
Daha da yalnız göndermiyorum

Ya kendin de git ya da gönderme madem

Kızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz

Aşırı aşırı aşırı abartıyorsun.

Kusura bakmayın hic tahmin edemedim.o zaman haklisiniz.Benim oğlum da küçükken hiperaktif bir çocuktu. Öğretmeni tedavi alacak kadar olmadığını söylemişti öyle böyle idare ettik büyüyene kadar. Simdi on buçuk yasında son 3-4 senedir duruldu diyebilirim. Ama çocukluğumuz biraz zor geçti. Üzerine odasındaki gardrobu düşürmüştü. Annemgilin aynalı küçük bir vitrini vardi yine 4 yasında falandi galiba kaşla göz arasinda yine o Ayna üzerinde kırılmıştı.Yine kuzenleriyle oynarken kalorifer peteğinin üzerine çik sen ordan düş ve kulak kikırdaği zedelenmisti biraz.Yuksek yerlerden sürekli düşerdi zaten. Cok konustum cok yalvardim ama boşuna.Bende pencerelerden çok korkardim kilit taktırmıştık ama nafile Kilidin de faydası olmuyordu. Oğlum büyüyene kadar kötü rüyalarım bitmedi benim. Allah a şükür ki bu kazaları ufak sıyrıklarla atlattık. Simdi ev içinde kapılara falan çarpıyor sadece buna şükür diyoruz. Gecen sene ablası ile eve geldiler ablası anne x arabaya çarptı dedi ben şok. Anne duran arabaya çarptı korkma diyor kızım 🙄. Doktora da goturduk aşırı bir dikkatsizlik var çünkü ilaç verdi kullandık. Bilmiyorum faydası oldu mu
En tehlikeli yaşlar geçmiş ne güzel

Yaptığınız torun esirgemek yalnız. Kendi kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz. Pazar gününü çekirdek aile geçirmek istiyorsunuz madem hafta içi görüşebilir babaanne ve dedeyle. Siz görüşmüyorsunuz sanırım e o zaman tek seçenek babasıyla gitmesi. Onu da evhamlarınızla engelliyorsunuz. Çocuğun canı kanı olan babası, babaannesi, dedesi varsa hala-amca ilgileniyorken ne olabilir? Allah korusun kötüyü çağırırsınız yapmayın bu kadar. Balkon kapısını zaten kilitliyorlarmış. Tek sıkıntı balkonsa korkuluk yapmayı veya kapatmayı teklif edebilirsiniz. Sanmıyorum ama bence bunu bahane ediyorsunuzdur. Balkon yapılsa bu sefer başka bir sebep bulacaksınız gibi. Annenizde balkon yok ama oraya da bırakmıyorsunuz. Bu kadar evhamlı olmak doğru değil.
Annemde balkon var ama camla kaplı.Balkon yapılsa farklı bi sebep bulamam çünkü tehlike arz edecek bir durum kalmıyor o zaman

Evlerine onların izni olmadan bir şey yaptıramamki

Ben anlatamadım kendimi. Siz yaptırmayı teklif ettiğinizde de mi yok diyorlar? Yani ödemeyi siz teklif ettiğinizde yaptırmaktan kastım oydu. Yani onlar da bir garipmiş bu kadar endişe ettiğiniz konu madem alt tarafı bir demir yaptırsalar ne olur sanki

Ben bu yorumunuza hic katilmiyorum. Destek gerektiriyor yorumunuza. Balkon guvensiz yukseliyi yetersizmis. Herkese cocuk emanet edilmez bu kendi anne babaniz dahil herkesin cani olabilir o ayri mesele ama hic kimse benim dusundugum gibi ince ince her ihtimali dusunemez. Her anne de oldugu gibi. Ben de asla yalnjz birakip gitmem mesela esimin ailesi tabikii canlari ama yasinj almis insanlar , ne olsa Allahin takdiri diyerek gecen corona da bile hasta kisiyle ayni ortamda bulunmama secenegi varken onlem almak yerine nasipte varsa zaten bulasir kafasiyla takilan insanlar mesela nasil emanet edebilirim mumkun mu boyle bir sey.
Babası?

Gereksiz buluyorlar gerek yokmus
Screenshot_20231124_091806_Chrome.webp

Bizim komsu demir cok maliyetli olacak diye soyle bi file yaptirdi balkona
Boyle birsey yapin sizde
gerek yok derlerse o zaman uzgunum cocugu gonderemicem aklim kaliyor dersiniz

Kış geldi balkonlar kapalı zaten. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama büyükanne-babaları da koruyacaktır.
İlişkilerde günleri rutin olarak ayırmaktan çok hoşlanmam mesela haftasonları çekirdek aile, haftaiçi uygun günlerde kök aile ile iletişime geçeriz. (ki kızıma onlar bakıyorlar ben işteyken) eğer çok bariz ihmalleri yoksa gönderebilirsiniz. Yada başka büyük sıkıntılarınız yoksa haftada 1-2 gün bir kaç saat zaman geçirerek çocuklar ile büyük ebeveynlerin iletişimini sağlayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X