- 12 Ekim 2021
- 24
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi mandaalina
-
Çok üstelemeyin bazen görüşme sıklığını azaltmak ilişkinin ritmini değiştirir, iyi de olur. Tartışmayı gerektirecek bir durum değil, bazen özellikle siz görüşmeyin hatta işe yarar bu.Merhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.
Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Türkçe meali; benim icin cok şart değil seninle bulusmak, benim seninle bulusmaktan amacım zaten senin gönlünü eglemek . Ama bu haftalık idare ediver. Her hafta da bekleme yani.Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor
Gayet haklısınız arkadaşına zaman ayırmışsa size daha çok ayırmak durumunda ve sadece haftada bir gün buluşuyorsanız haklısınız ben de olsam böyle düşünür ve tartışma çıkarırım yaniMerhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.
Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Maçın olduğu belli miydi? Evet. O zaman yarın arkadaşlarla buluşacağız bugün senle gezelim mi diyebilirdi.
Ancak benim takıldığım nokta gerek aile, gerek aşk ilişkilerinde bu rutin buluşmaları sevmiyorum. Bir süre sonra muhabbetten dolayı değil görev icabı görüşülüyor. Aralığı açın, sıklaştırın ama biraz farklı zamanlarda farklı yerlerde görüşmek iyi olur. Uzun ilişkilerde özellikle bu rutin çok işe yaramaz. "Bu kadar yıldır beraberiz evlendik işte" ye dönüşür. Seviyorduk birbirimize kavuşalım duygusundan çıkar.
Görev gibi konusuna katılıyorum. Sizce nasıl olmalı peki, belirli bir gün belirlemeden de çok zor iş olduğundan dolayı. Hadi özledim çıkalım da olmuyor.
Uzun ilişki,ne kadar uzun mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?