Her pazar buluşma rutini ✨

mandaalina

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
24
17
3
29
Merhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.

Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Çok üstelemeyin bazen görüşme sıklığını azaltmak ilişkinin ritmini değiştirir, iyi de olur. Tartışmayı gerektirecek bir durum değil, bazen özellikle siz görüşmeyin hatta işe yarar bu.

Haftada 1 kere gördüğü sevgilisini özlemiyor şeklinde yorumluyorum ben.

Ilgi bu değil bence.

Her hafta buluşuyoruz zaten bu hafta buluşmazsak sorun olmaz diyen adamın sevgisini sorgularim. Madem öyle arkadaslarinla da her hafta buluşuyorsun. Bu hafta 2 kere bulusmasan da olurdu.

Ayrıca maç tekrar izlenebilen bi şey. Kendisinin amaci arkadaşları ile olmak. O konuda bi mutabık olalim.

Elbette insanin işi olur bulusamaz filan bunlara tamam olabilir. Benim de başıma gelebilir.

Ama burda mesele başka. Mesele sizii özlememiş olmasi.

Daha sevgiliyken arkadaslarini önüme koyan, beni özlemeyen insanla evlilikte sıkıntı yaşardim ben. Haftada bir defa goruyorken boyleyse, ayni evde yasiyorken " biz zaten hep birlikteyiz" diyip daha fazla haftasonunu arkadaslara ayirmasi dusunulmesi gereken yuksek bir ihtimal.

İkiniz de haftasonlarini arkadaşlarla kapatmak isteyen insanlar olsaniz sikinti olmazdi. Bazi zit beklentiler yorar, bu da onlardan biri benim için.

Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor
Türkçe meali; benim icin cok şart değil seninle bulusmak, benim seninle bulusmaktan amacım zaten senin gönlünü eglemek . Ama bu haftalık idare ediver. Her hafta da bekleme yani.

Dün de zaten arkadaşlarınla beraberdin bugün çıkmasan ölmezsin diyin. Benim sinirimi bozan bir durum olurdu. Ya da bu hafta sizle çıkmazsa bir sonraki hafta hem cumartesi gününü hemde pazar gününü size ayırsın. Ben bu konularda katıyımdır. Haftadada bi gününü bana ayırmayan adamda işine baksın mümkünse.

Gayet haklısınız arkadaşına zaman ayırmışsa size daha çok ayırmak durumunda ve sadece haftada bir gün buluşuyorsanız haklısınız ben de olsam böyle düşünür ve tartışma çıkarırım yani

Bu ilişkiye, kişilere, zamana göre vs çok değişir.

Sevgiliyken arkadaşı yok gibi bir şeydi kocamın. Hep peşimde diye canım sıkılıyordu.

Evlendik 4 5 sene geçti baktım haftada bir gün arkadaşları ile düzenli çıkıyor. Sorun yok. Normal.

Baktım 7 sene oldu, Pazar günü de çağırmaya başladılar. Yok balığa gidelim, yok içmeye gidelim. Takıldığı tipleri de biliyorum, haftada 5 gün kahveye giden çok çocuklu tipler. Evden kaçıyorlar. 1 ses etmedim, 2 ses etmedim. 3. De "bebiş sen böyle bekar adam gibi gezmelere gideceksen medeni durumunu bekara çevirebilirim sorun yok haberin olsun" dedim.

Işe yaramadı. Hatta ters tepti. Ben de pms dönemindeydim, iyice abartılı tepkiler verdim. Mecbur geri adım attı. Kızdığım nokta haftada 2 çıkması da değil aslında, her hafta sonu mesaiye gider gibi gezmeye çıkılacaksa ben boşanır velayeti alır haftasonu çocuğu sana verir kendim çıkar gezerim zaten.

Şimdi sorunca çarşı iznim bir gün benim diyor ajsjajsj

Bunu niye anlattım? Sevgiliyken dibimden ayrılmayan adam buna dönüştü, genel olarak doz ayarlama noktasında sorunları oluyor erkeklerin.

Ona göre planını yaparsın.

Erkek arkadaşınızın evlenince hemen geleneksel rollere evrileceğini düşündüm. Karı-koca şeklinde. Halbuki evlilik birlikte zaman geçirmekten arkadaşlık etmekten hoşlanacağımız kişilerle yapılmalı.

bu adam sızı sevmıyor
haftada bır gorustugunuz bır kısı hergun gorussenız de bır haftasonu gorusmeyelım dese anlarım da
zaten gorusuyoruz bu hafta sonu da gorusmeyelım deyıp arkadaslarıyla vakıt gecırmek ıstıyor ben olsam evet haklısın hatta hıc gorusmeyelım derdım

Bugun mac oldugu bellidir dun gorusmeseymis arkadaslariyla, sana zaman ayirsaymis. Insan 1 haftadir gorusmedigi sevdigiyle gorusebilmek icin can atar. Dunyanin sonu degilmismis. Seninle gorusmeye firsat yaratmayan insani, arkadaslariyla basbasa birak yoluna bak

Maçın olduğu belli miydi? Evet. O zaman yarın arkadaşlarla buluşacağız bugün senle gezelim mi diyebilirdi.
Ancak benim takıldığım nokta gerek aile, gerek aşk ilişkilerinde bu rutin buluşmaları sevmiyorum. Bir süre sonra muhabbetten dolayı değil görev icabı görüşülüyor. Aralığı açın, sıklaştırın ama biraz farklı zamanlarda farklı yerlerde görüşmek iyi olur. Uzun ilişkilerde özellikle bu rutin çok işe yaramaz. "Bu kadar yıldır beraberiz evlendik işte" ye dönüşür. Seviyorduk birbirimize kavuşalım duygusundan çıkar.

Görev gibi konusuna katılıyorum. Sizce nasıl olmalı peki, belirli bir gün belirlemeden de çok zor iş olduğundan dolayı. Hadi özledim çıkalım da olmuyor.

Görev gibi konusuna katılıyorum. Sizce nasıl olmalı peki, belirli bir gün belirlemeden de çok zor iş olduğundan dolayı. Hadi özledim çıkalım da olmuyor.

Herkesin günlük hayatı, aile yaşamı farklı o yüzden bir şey diyemem. Siz belirleyeceksiniz bunu.
Ancak eşimle ben çalışırken ki ikimizde yoğundum iş çıkışı yada ben dershaneye giderken dershane çıkışı az da olsa görüşürdk. Biz 10-11 yıldan sonra evlendik bu arada :)

Rutine bağlamamak gerek bence bu buluşma olayını yani her pazar görüşeceğinizi bilmek bir süre sonra normalleşiyor. Arada süre uzamalı arada hafta içi akşam olmalı.

Neden her pazar? Bana bile çok sıkıcı geldi. Her pazar denk gelemez ki, maç varmış ve bu pazar olmamış bakın, siz de bozulmuşsunuz.
Belirli bir gününüz olmamalı. Pazar ve tüm gün olayı çok sıkıcı.
Hafta içi, akşamları, iş çıkışı girişi, sabah, yemek aralarında, cumartesi görüşün vs.
Maç kaçta bilmiyorum ama bugün kahvaltıyı beraber yapıp ayrılabilirdiniz mesela.
Siz nasıl olsa çalışmıyorsunuz, gidip sürpriz yapabilirsiniz, planlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…