her sabah günaydın mesajı atan piyano hocası

2. ihtimali kısa film çeken arkadaşıma kopyalamam lazım. fena değilmiş aslında.

2. ihtimali kısa film çeken arkadaşıma kopyalamam lazım. fena değilmiş aslında.

tabiki de arkadaşına gönderebilirsin.

filmin konusu da erkeklerden ilgi görmek isteyen genç bir kızın kendini acındırmak için hastalık ve intihar etme gibi yalanlara başvurması olsun.

Israrları üzere engelini açtım dediği için ben de buna binaen'' ısrarından geberse bile '' ibresini kullandım, yaptığı bana da sizin dediğiniz fikri uyandırdı ama ifade etmek istemedim, yoksa ben de mantıksız buluyorum kendisine defaatle sarkan bir adamı hala face hesabında tutmasına

tabiki de arkadaşına gönderebilirsin.

filmin konusu da erkeklerden ilgi görmek isteyen genç bir kızın kendini acındırmak için hastalık ve intihar etme gibi yalanlara başvurması olsun.

konu geçmişimde hafif içimli ergen konular haricinde bi şey bulamazsınız, uğraşmayın bence.

Yorumları okumadım, dolayısıyla konu nereye vardı bilmiyorum..

Ama BEN ANLAYAMIYORUM ; '' evli bir adamın benden uzak durması için ne yapmalıyım, ÖZELLİKLE KIRMADAN ! '' düşüncelerini.

Açık açık bana msj. atmayın bundan hoşlanmıyorum diyeceksiniz ; HEPSİ BU !

Msj atmaya devam ederse daha tehditkar ve kızgın davranacaksınız yine HEPSİ BU !

Çevremdede böyleleri var, buradada..

Nedense hep evli erkekleri nasıl geri çevireceklerini bilmez bayanlar (!) ..

NEDENSE HEP kendini geri çekmeyi bilmeyen, kırmaktan korkan bayanlara bulaşır böyle erkekler (!)

aynen canım sana katılıyorum ..
çokmu zor sert bir dille uyarmanız gerekir ailene ve eşine söyleyeceğinizi söyleyin..
mesela atıyorum cep tel sapığı arar yada yanlış numara aramışgibi yapar ..bunu eşime aksettirmeden ilk açtığımda farkettiysem bu durumu hemen sert bir tavır alırım kesinlikle armamasını söylerim..sıkıyosa arasın bakalım ..yıkarım ortalığı..
senin bunları yapmadığına göre seninde hoşuna gidiyo bu mesajlar.en azından burdan öyle görünüyo..

hatta Deniz seki- hüsnü şenlendirici beraberliğinde,
deniz seki çok mücadele ettiğini ,ama en sonunda kaçamadığını söylemişti..
nasıl bişeyse o kaçamamak,sonra belasını buldu,nazirenin ahını aldı ,hapse düştü, iyi oldu..
kadın loğusayken, kadını üzersen, Allah ta sopasını sana ,er geç gösterir..

hiç istemezsen, kimse bişey yapamaz..
ama açık kapı bırakırsan, herkes girer, budur yaani...

Son düzenleme:

Bu abla herşeyi biliyor ,herkese saldırı msjlar burdada çıkmış neyse canım boşver sen adamı takma ,niyeti belli boşver .

Bu gerçekten çok acımasız bi bakış açısı.. Hele hapse girmiş bi kadın için oh olsun demek! Evli, karısı hamileyken başka kadınların peşinde dolaşıyorsa hata erkektedir. Kadını ona bağlılık ve koruma sözü veren kocası düşünmeyecek de onu hiç tanımayan hiç bir duygusal bağı olmayan başka kadın mı düşünecek?

yapmayın lütfen... kadının o erkegin evli oldugundan haberi varsa eger kandırılmıyorsa erkek kadar 2. kadının da suçu vardır. deniz seki nin haberi var mıydı bilmem ama eger varsa o da hüsnü kadar suçlu bence.

Bu abla herşeyi biliyor ,herkese saldırı msjlar burdada çıkmış neyse canım boşver sen adamı takma ,niyeti belli boşver .

Herkese saldırı mı ? hayırdır hanımefendi beni uzaktan kaleşnikof mu sandınız :):98:

Son düzenleme:

acımasız mı? kadın neden hapse düştü..ödeyemediği ticari boçları filan için değil herhalde..

erkek suçsuz diye birşey yok..tabiki suçlu..%50 %50
biz kadın cinsi, daha hassas, daha duygusal,ince düşünen varlıklar değilmiyiz?..
adam avare,kopartmış kendini geliyor..bu yuva yıkan kişi neden ben olayım diye, bir kadın kendini dizginleyemez mi?
etrafında tonla bekar adam var..neden evli adam?yüz vermeyince adamın da süngüsü düşer..

sizin söylediğinizden de..aman napiim kocası düşünseymiş, ben mi düşünicem mantığı çıkıyor.
belki de deniz seki öyle dedi, bilinmez..

o camianın içinde zaten, bilmemesine imkan yok,
aşk mış adı hissettiklerinin.. öyle diyordu bir röportajında..içinde aşk sözü geçen her cümle kuran insana ,saygı göstermek gerekmiş gibi bir beklentisi vardı?
birkaç tanınmış sanatçı arkadaşı da, aşk yaşanıyormuş saygıları varmış aşka, diye desteklediklerini söylemişlerdi..çanak tutuyorlardı yaniii..

ben adaletin yerini bulduğunu düşünmüştüm, ne yalan söyliim..

o yaptıkları şeyin adı aşk mıymış.. ne aşkı be düpedüz rezillik..allahın sopası yok hakkaten ha buldu cezasını deniz..

bu konudan bir kaç gün sonra açtırdığın ama sonra kapattırdığın konuda piyano hocası ile ilgili aynen şunu yazmışsın

piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"

ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.

şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

teşekkürler.

bu hocanın iyi niyetli olduğunu nasıl savunabiliyorsun?
flört ediyor kendince ve sen de susarak ona güç veriyorsun

3 aydır bu konunun sonuna ulaşmamasının tek nedeni, senin bunu sonlandırmak istememen.

aynen arkadaş sonlandırmak istemiyor..
ama hoca olayı fazla ısınıp bomba gibi patlayabilir..tehlikeli ....

arkadaşlara neden açıklama yapılmak zorunda acaba..
hocanın ders sistemini beğenmedim denebilir,bana faydalı olacak gibi gelmedi denebilir..
arkadaşlara done mi gerek ille de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…