her sabah günaydın mesajı atan piyano hocası

Canım kimseye güvenme hiç cevapta verme selamda verme.Benim başıma da aynı şey geldi aynı yerde çalışıyorduk evli iki çocuğu var.Genelde bey diye hitap ediyordum ama eşiyle bile muhabbetim vardı yani.Bu arkadaş işten çıkınca bana aşkını itiraf etti.Yani bu devirde kimseye güven olmaz...

durumu çok net anlamadım ama bırak Allah aşkına;bu nasıl bir üslup böyle...hakaret etmiş şuna bak.gencecik kızlar ve biz aciz kadınlar daha ne kadar böyle psikolojik baskı,taciz ve ezilmelere katlanacaız?adam sapık ve de psikopat olabilir.dikkat et ve uzak dur.hocaysa hocalığını bilsin.iyi niyetli olsa bu tarz bir mesaj atar mı?abilik ve babacanlık ayağına yatmak onlar için bir kaçış noktası..pisliklerine kılıf uydurma şekli.adam bir kaç güzel,yalnız ve ya bunalımlı kızın bu hallerinden faydalanıp,hocalık konumu kullanarak hangisini düşürebilirsem şanslıyım diyerek hepinizi yokluyor.düşme güzelim aman diyeyim.sadece cvp verme ve uzak dur...hemen hemen bir çok bayan bu tacizlerden muzdarip olmuştur hayatı boyunca en azından bir kere...ben de yaşadım çoğu kez.bizim tavrımızla da çok alakalı değil.valla bilakis çok soğuk,mesafeli ve hanımefendi bir çizgim olmasına rağmen başıma geldi..ezdirmek yok..tavrını koyacaksın.kırar mıyım diye düşünmeyeceksin..merhametten maraz doğuyor.çok güzel tersleyeceksin.

hattını değiştir ve kesinlikle uzak dur...
yine sen mesafeli tavırlarına devam et..sen de hakaret vari yaklaşırsan, iyice alevlenecek hırs yapacak..

size hoca olarak saygım var bu kadar...dersin kapatırsın konuyu..

okuldan hocan mı bu yoksa özel ders mi alıyorsun?
okuldan hocan ise niye numaranı verdin?
özel ders ise hemen bırak..
neden bu kadar takıyorsun ki numaranı değiştir olsun bitsin..
geçenlerde çokkk eski bir arkadaşım numaramı bulmuş bi yerden bi arkadaşım vermiş ama o bilmiyordu onun benden hoşlandığını baktım aradı bigün konuşmasından anladım tabikide asılmaya başladı..(bu arada sevgilim var) bi oldu iki oldu en sonunda gece arkadaşımla konuşurken baktım saat 2 de arıyor sabahında msj çektim aynen şöyle..telefonum erkek arkadaşımdaydı o saatte aramandan dolayı arkadaşımla sorun oldu bi daha aramazsan sevinirim hoşçakal..bidahada ne msj ne arama :))

olay beni için artık sorun olmaktan çıktı gerçi, ama yine de çok ilginç bir detay olduğu için paylaşıyorum:
face.dan şu mesajı attı "bir koluma senayı (kızı, 8 yaşında sanırım ya da 9) bir koluma seni alıp ikinizinde başını göğsüme bastırıp uyumak istiyorum."

neden face ten engellemiyorsun ki..engelle ve maruz kalma bunlara..

Isrardan geberse bile açmamalısınız engelini yaptığınız yanlış sizi defalarca uyaran arkadaşlarımız oldu burada ..Hatta telefon hattınızı değiştirin..Saplantı haline gelmiş bir durumdan arınması için bu şart..Ya da bilerek yapıyor bunu bilemeyiz ama tek bildiğim buna engel olmak isterseniz çok basit olduğudur. sorunlu insan mıknatısı modunda dolaştıkça siz bu tip olaylarla defalarca karşı karşıya geleceksinizdir.

ben bu konudan 2 tane sonuç çıkarttım.bana göre ortada 2 seçenekten biri var.

1- Bu durum klasik bir "istemem yan cebime koy" olayı.yani adamın attığı mesajlar aslında arkadaşın hoşuna gidiyor , alttan alta egosunu tatmin edip kendisini değerli hissediyor.

arkadaş istese hocasını facebooktan çok rahat engelleyip silebilir , hattını değiştirebilir , çekilen mesajları karısına ve okul idaresine göstermekle tehdit edebilir ama nedense bunların hiçbiri yapılmıyor.

veya

2- Bu yazılanların hepsi hayal ürünü. aslında ortada ne bir piyano hocası ne de çekilen mesajlar var.piyano hocası sadece ilgiye aç bir insanın kendi kafasında oluşturduğu hayali bir karakter.

bu sonuçlara nereden vardın diye soracak olursanız arkadaşın daha önce açtığı konuları referans aldım

engellemiştim, ısrarlarından sonra açtım engeli. rahatsız etmiyor eskisi gibi. mesaj çok acayip ve garip geldi çocuğuyla filan bir tutması ondan paylaştım burada.

ısrar ne demek anlamıyorum..
böyle bir sorunla karşılaşsam bırak engellemeyi, komple face hesabımı bile iptal ederim..

sanki arkadaş, bi şekilde de olsa piyano hocasından haber almak istiyor durumu var..

hattımı değiştirir.face i kapatırım,adamın yüzüne de bakmam yani..zor bişey mi?

bence bu durum, bazı arkadaşlarında dediği gibi hoşuna gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…