sok oldum gercekten onu onemsemenı ısteıyormus bde pıslık sensın deseydın
ALLAH boylelerınden korusun hepımızı...
sen ne dedın de celallendı bu hayvan ?????
günaydın mesajı attı dün cevap vermememe bozulmuş bir de cuma selam vermedim koridorda ona üzülmüş
hala mı piyano hocan günaydın mesajı atıyor
Hiç gülesim yoktu
şimdi de mesaj yazmış "DUYGUSUZ BENCİL BİR PİSLİKSİN BENİ HİÇMİ ÖNEMSEMEDİN" diye cevap falan vermedim aylardır sinir sinir mesajlar attığı yetti artık. günaydına cevap vermedim diye hakaret eder, kilo versen iyi olur der ben küsünce nasıl küsersin diye öfkeli mesajlar atar.
beni uyuz eden şey ben en yakın arkadaşımı bile bu mesajları gösterdim öyle inandı. o derece kibar nazik bi görüntü çiziyo yani yüzlerce öğreciye. bunu kime söylesem inanmayacak elimde telefon inandırmak için herkesi mesaj gösterecek halim de yok. cevaplamayarak geçiştiriyorum siniri geçince unutur gider heralde. gece 12de akşam 8de, sabah uyanır uyanmaz arıyor çaldırıyor karısıda bunları nasıl görmüo anlamış değilim.
sağol cnm beni anladığın için. benim o konuda iradem çok kuvvetlidir zaten. asla kimseyle yalan yanlış ilişkiler yaşamam yapımda yok. ama işte bir insanla hukukun olunca, ki bu dostluk boyutundaysa (sınavım kötü geçtiğinde, arkadaşımla kavga ettiğimde, hasta olduğumda hep destek olmuşsa kolay kolay şüphelenemiyorsun sürekli kendini "yoksa ben mi yanlış anladım" diye suçluyorsun. halimi hatrımı sorduğunda can arkadaşım dediğim birine cevap vermemek vicdanımı rahatsız ediyor (şimdi yine mesaj geldi "yaşam boyu dağ gibi arkandayım. ailemdensin" yazmış. yine benim gibi çok sevdiği bi kız öğrenciyi de facede karısı ve çocuğuyla birlikte poz vermişler.
işte "ailemdensin canımsın" filan dediği zaman iyi niyetli diyorum.
"akşamları mesaj atmadığında canımı acıtıyorsun" diyor, şüpheleniyorum.
"ömür boyu iki elim kanda olsa ihtiyaç duyduğun an yanında olucam" diyor iyi niyetli diyorum
"topuklularla çok çekici olursun" diyor şüpheleniyorum.
"sena'yı hayatta herşeyden çok seviyorum" diyor, iyi niyetli diyorum.
ebru dostluklarıma karışamaz diyor şüpheleniyorum.
arada kaldım yani.
bu yorumuna kadar okudum sadece sonra ne oldu bilmiyorum ama
hocan iyi niyetli değil canım bu ap açık belli sakın görüşme
bütün yaptığı herşey numara tanımadığın seninle hiçbir kan bağı olmayan bir erkeğin
tanımadığı bir kıza böyle sözler söylemesinin tek nedeni cinselliktir
kalıbımı basarım buna karısına kimbilir ne yalanlar söylüyor
şimdi de mesaj yazmış "DUYGUSUZ BENCİL BİR PİSLİKSİN BENİ HİÇMİ ÖNEMSEMEDİN" diye cevap falan vermedim aylardır sinir sinir mesajlar attığı yetti artık. günaydına cevap vermedim diye hakaret eder, kilo versen iyi olur der ben küsünce nasıl küsersin diye öfkeli mesajlar atar.
beni uyuz eden şey ben en yakın arkadaşımı bile bu mesajları gösterdim öyle inandı. o derece kibar nazik bi görüntü çiziyo yani yüzlerce öğreciye. bunu kime söylesem inanmayacak elimde telefon inandırmak için herkesi mesaj gösterecek halim de yok. cevaplamayarak geçiştiriyorum siniri geçince unutur gider heralde. gece 12de akşam 8de, sabah uyanır uyanmaz arıyor çaldırıyor karısıda bunları nasıl görmüo anlamış değilim.
olay beni için artık sorun olmaktan çıktı gerçi, ama yine de çok ilginç bir detay olduğu için paylaşıyorum:
face.dan şu mesajı attı "bir koluma senayı (kızı, 8 yaşında sanırım ya da 9) bir koluma seni alıp ikinizinde başını göğsüme bastırıp uyumak istiyorum."
neden face ten engellemiyorsun ki..engelle ve maruz kalma bunlara..
engellemiştim, ısrarlarından sonra açtım engeli. rahatsız etmiyor eskisi gibi. mesaj çok acayip ve garip geldi çocuğuyla filan bir tutması ondan paylaştım burada.
Isrardan geberse bile açmamalısınız engelini yaptığınız yanlış sizi defalarca uyaran arkadaşlarımız oldu burada ..Hatta telefon hattınızı değiştirin..Saplantı haline gelmiş bir durumdan arınması için bu şart..Ya da bilerek yapıyor bunu bilemeyiz ama tek bildiğim buna engel olmak isterseniz çok basit olduğudur. sorunlu insan mıknatısı modunda dolaştıkça siz bu tip olaylarla defalarca karşı karşıya geleceksinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?