her sabah günaydın mesajı atan piyano hocası

allah kolaylık versin canım...ama şu yaş farkı diye bahsettiğin olayda pek yaşıtmışsınız gibi gelmedi bana ama neyse.senin bileceğin iş tabii.ama gerçekten doğru kararlar almalısın.mesela o adamın sana mesaj atmamasını bana mesaj atmayın hoşlanmıyorum diyerek kestirip atmalısın.çünkü gerçekten evliyken hem de öğrencisine yazılan bir adam böyle sözler duymayı hakediyordur.

zaten şu devirde pek doğru düzgün adam yok bence,sen bulana kadar bekle,ama mavi boncuklar da cebinde kalsın dağıtma "doğru kişi"yle tanışana kadar,güzin abla tavsiyesi
babanla sözleşmeniz çok güzel,çok hoş buldum ben.

demin arkadaşımla konuştum, haa ahmet hoca (ahmet diyelim) bana atıyor bide merveye burcuya ve sudeyede atıyor dedi. o sevdiği öğrencilerine atar filan.

hocam ince düşünceniz için çok teşekkür ederim ama eşinizin mesajları okuyup yanlış anlama ihtimali beni çok endişelendiriyor diye mesaj attım.
sakın öyle bi endişen olmasın ebru(ebru diyelim) öğrencilerimle olan diyalogların hepsini biliyor, hatta seni onla tanıştıracağım yeter ki endişen olmasın filan dedi.
baktım faceye kızlar "canım hocam bitanecik hocam kalp işaretleri" falan döktürmüşler, karısı da bunları teker teker beğenmiş. (karısının face bilgilerinde yozgatlı olduğu yazıyor ve kendisi kapalı) bişey anlamadım ama rahatladım en azından. ay farkında olmadan yanlış bişey mi yaptım sinyal mi verdim diye kendimden bile şüphelenmiştim. benimle iligli değilmiş olay.

cnm yaşıtmışsınız gibi gelmedi demişsin ama şüpheni söylememişsin :)
2 yaş büyük. kadınla erkek arasındaki 2 yaş fark olmasını yetersiz buluyorum.
ileride evlilikte sorun çıkar diye düşünüyorum. evlenmek istemiyorum 2 yaş büyük biriyle. evlenmeyeceğim kişiyle de flört etmek anlamsız geliyor.

Anlaşılan benim fikrm işe yaramış :)
Blöf de yapıyor olabilir . Hiç bir kadın kocasının genç kızlarla konuşmasını istemez bence

cnm belkı sana ozel degıldır bu mesaj atma huyu .belkı dıger ogrencılerede atıyordur .bır de ozel hoca ıse bunlar cok kıbar entel dantel oluyorlar ,hanı ozel fılan paralı ya ınce davranırlar yanı demek ıstedıgım belkı senın anladıgın gıbı bır durum yoktur ortada .o yuzden ortada bırsey yokken dırek uyarma durumunda sız yanlıs anlasılabılırsınız .gereksız yere hocanla aran kotu olmasın .bence bıraz bekle .mesajları sadece gunaydın mesajıyla sınırlıyısa tabı .o mesaj attıgında hıc ılgılenmeyın cvp vermeyın .derste de sadece dersle ılgılenın sankı hıc mesajdan haberınız yokmus gıbı rahat olun .adamın zıhnıyetınde bırsey yoksa zaten ,sız mesajlara cvp vermedıgınızde o da atmayı bırakacaktır .ama adamın zıhnıyetı farklı ıse ,mesajlara hıc tepkı vermedıgınız durum da o dırek kafasındakı dusuncelerı yansıtıcaktır .o zaman uyarı da bulunmanız daha dogru olur dıye dusunuyorum .

Yapısı öyle olabilir sıcak kanlıdır. Şahsen konservatuarda hiç bir hocam bana mesaj atmadı -.-
Ama özel öğretmen o aranızda pek bir resmiyet olmaması doğal bırak atsın karısı varsa onun bileceği iş hiç karışma. Cevap verme istersen.

onun attığı bir mesaja kızıp onunla derslerimi kesmiştim, sonra ısrarlı özürleri sebebiyle barışmıştım. ancak halen ondan ders almıyorum başka hocayla çalışıyorum.
son durum şu sürekli arayıp benimle görüşmek istediğini, "eğer onun dostuysam kendimi ona göstermemi yoksa çok ayıp edeceğimi, kırılacağını üzüleceğini"söylüyor.
bir şey uyduruyorum, olsun arabayla ben gelirim oraya diyor.
ebru ablanın haberi olmadan kesinlikle görüşmem dedim, tamam ebruyu da senayı da(kızı) senle tanıştırıcam dedi.
inanıyım mı inanmıyım mı bilemedim. ona abi diye hitap ediyorum, insan olarak ve dost olarak değer veriyorum ama kalkıp da gizli saklı yasak sevgili yaftası yemek istemiyorum. aynen böyle mi öylesem, başka bişey mi uydursam, ertelesem mi bilmiyorum.

Son düzenleme:

sana mesaj attıgı zaman cevap atma aradıgı zaman acma senı onlıne bulamasın ...
ayrıca cevap vermedıgın zaman yanlıs anlar dıye uzulup cevap atmaya kalkma ne halı varsa gorsun oyle oyle sogur senden
benımde basıma boyle bısey geldı abı dedıgım evlı cocugu olan ınsan askıntılık yaptı utanmadan bde msj atmaya fılan basladı hıc cvp vermedım arayıncada acmadım umudu kestı rahatsız etmıyor artık...

bencede uzak durun.
nediye öğrencisine evli bi adam msj atıp dururku özel bi gün olmadıgı sürece.
saçma.
bence rahatsız oldgunuzu msjla atın isterse kırılsın .
sizin hayatınız bu.

Kısaca yapacağın tek birşey var ''Beni rahatsız etme '' deyip kesip atmak ne diye bu kadar ince düşünüyorsun anlamış değilim ? koyver gitsin.

bence hiç kırılır üzülür diye düşünme eger sana kötü bir amaçla atıyorsa karısı umrunda değil belli ki bence direk '' Bana mesaj atmayın lütfen rahatsız oluyorum bu durumdan'' diyip çekilin yanı bukdr basit.aman üzülür kırılır diye düşünmeyin çünkü onların pek umrunda deildir.derslerinizde de mesafeyi koruyun

şimdi de mesaj yazmış "DUYGUSUZ BENCİL BİR PİSLİKSİN BENİ HİÇMİ ÖNEMSEMEDİN" diye cevap falan vermedim aylardır sinir sinir mesajlar attığı yetti artık. günaydına cevap vermedim diye hakaret eder, kilo versen iyi olur der ben küsünce nasıl küsersin diye öfkeli mesajlar atar.

beni uyuz eden şey ben en yakın arkadaşımı bile bu mesajları gösterdim öyle inandı. o derece kibar nazik bi görüntü çiziyo yani yüzlerce öğreciye. bunu kime söylesem inanmayacak elimde telefon inandırmak için herkesi mesaj gösterecek halim de yok. cevaplamayarak geçiştiriyorum siniri geçince unutur gider heralde. gece 12de akşam 8de, sabah uyanır uyanmaz arıyor çaldırıyor karısıda bunları nasıl görmüo anlamış değilim.

Son düzenleme:

sok oldum gercekten onu onemsemenı ısteıyormus bde pıslık sensın deseydın
ALLAH boylelerınden korusun hepımızı...
sen ne dedın de celallendı bu hayvan ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…