Her sabah yaşadığım hafıza kaybı...

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Bu belki normal bir mekanizma mı acaba diye düşündüm önceleri. Sabah uyandığımda kimim, neredeyim ben diyorum. Burası neresi? Bu oda nere gibisinden şeyler. 5dk daha yatınca kendime geliyorum...bunu yaşayan var mı? bir yanda aslında pek önemsemiyorum öte yandan da merak ediyorum neden olduğunu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl önemsemiyorsunuz? Belki geçici.. belki kalıcı.. Bu kadar rahat olunmaz ki? Belki erken teşhis ve tedaviyle önlenebilecek ağır bir hastalık? Yarın öbür gün dışarıdayken aynı durum başınıza gelse? Allah korusun.. Sağlığınızın kıymetini bilin ve korumak için doktora gidin lütfen.

Kesinlikle doktora görünmelisiniz. Buna burdan biz ne desek boş, anlık bilinç kaybı olabilir.
Sağolun, sadece merak ettim belki birçok kişi aynısını yaşıyordur mu acaba diye. Kendi kendime abartmayayım diye düşünmüştüm.ama haklısınız doktora görünmeliyim

Canım sabahlari beynimiz uyandığımız andan sonra kendini yeni yeni toparlıyo. Bende öyleyim sabahları değil genelleme unutkanım

Hayır doktora gitmedim aslında pek üzerinde durmadım. Fakat dikkatimi çeken şey bu ara her gün olması...yani sıklaştı.
Bence nöroloji görsün.
Allah esirgesin birşey çıkmasın altından. Korkutmak istemem ama rahat olmak da sizi zararlı çıkartabilir.

Bunun farklı versiyonunu yaşıyorum.
Çok yorgun veya uykusuzken uyandığım ilk bir kaç dakika zihnim karmakarışık oluyor.
Akşam saatlerinde uyuyup uyandığımda işe geç kalıyorum sanıp apar topar yataktan kalktığım oluyor.
Fiziken ve ruhen yorgunluk yapıyor olabilir.
Süresi önemli ve neyi ne kadar unutturduğu..

Stres ve uyku bozukluğunuz varsa belki olabilir diyeceğim ama yinede bu kadar sık olması normal değildir ve kesinlikle doktora gidin...

Biz yaz tatilinde 1.5 ay evde yoktuk, nerden baksan 4 evde kaldik , en son evimize gelince gece uyanıp nerde olduğumu bilemiyordum. Hangi ev burasi diye 3 -4 gün böyle oldu baya endişelendim ama ben bu surede cok gezmeye bağladım bidaha olmadi siz kendinizi bile bilmiyorsunuz. Bence bu önemli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…