- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Aynen kim olduğumu bile bilmiyorumbende de oluyo her sabah olmasa da. alıştım artık adım ne diye dusunurken buluyorum kendimi birkaç saniye.
Hayır doktora gitmedim aslında pek üzerinde durmadım. Fakat dikkatimi çeken şey bu ara her gün olması...yani sıklaştı.Doktora gittiniz mibana çok korkunç geldi bu durum
Cok yogun calisiyor olabilirsiniz.Aynen kim olduğumu bile bilmiyorum
Sağolun, sadece merak ettim belki birçok kişi aynısını yaşıyordur mu acaba diye. Kendi kendime abartmayayım diye düşünmüştüm.ama haklısınız doktora görünmeliyimKesinlikle doktora görünmelisiniz. Buna burdan biz ne desek boş, anlık bilinç kaybı olabilir.
Canım sabahlari beynimiz uyandığımız andan sonra kendini yeni yeni toparlıyo. Bende öyleyim sabahları değil genelleme unutkanımBu belki normal bir mekanizma mı acaba diye düşündüm önceleri. Sabah uyandığımda kimim, neredeyim ben diyorum. Burası neresi? Bu oda nere gibisinden şeyler. 5dk daha yatınca kendime geliyorum...bunu yaşayan var mı? bir yanda aslında pek önemsemiyorum öte yandan da merak ediyorum neden olduğunu...
Bu doğru, kafa şişiren bir iş yapıyorum. Hafızam çok güçlü. Sanırım kafaya biraz fazla yüklendim.Cok yogun calisiyor olabilirsiniz.
Bence nöroloji görsün.Hayır doktora gitmedim aslında pek üzerinde durmadım. Fakat dikkatimi çeken şey bu ara her gün olması...yani sıklaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?