- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Sağolun, aslında hangi doktora bile gitmem gerektiğini bilmiyordum. Ev doktoruna gidip yönlendirmesini isteyecektim :)ben olsam nörologa giderdim
Merak ettim izlerimEvim sensin filmi geldi aklıma
Acil bi doktora gitmelisin benceBu belki normal bir mekanizma mı acaba diye düşündüm önceleri. Sabah uyandığımda kimim, neredeyim ben diyorum. Burası neresi? Bu oda nere gibisinden şeyler. 5dk daha yatınca kendime geliyorum...bunu yaşayan var mı? bir yanda aslında pek önemsemiyorum öte yandan da merak ediyorum neden olduğunu...
HaklısınızNasıl önemsemiyorsunuz? Belki geçici.. belki kalıcı.. Bu kadar rahat olunmaz ki? Belki erken teşhis ve tedaviyle önlenebilecek ağır bir hastalık? Yarın öbür gün dışarıdayken aynı durum başınıza gelse? Allah korusun.. Sağlığınızın kıymetini bilin ve korumak için doktora gidin lütfen.
Çok duygusal bi film iki sefer izledim ikisindede ağladım Fahriye Evcen ve Özcan Deniz başroldeMerak ettim izlerim
Geç kalıyorum sanıp apar topar kalkma meselesi haftasonu başıma geldi. İşe kalktım resmen gidiyordum ki aklıma geldi bugün cumartesi, okul yok diye. Lise öğretmeniyim yurtdışında bazen kafa bırakmıyor çocuklarBunun farklı versiyonunu yaşıyorum.
Çok yorgun veya uykusuzken uyandığım ilk bir kaç dakika zihnim karmakarışık oluyor.
Akşam saatlerinde uyuyup uyandığımda işe geç kalıyorum sanıp apar topar yataktan kalktığım oluyor.
Fiziken ve ruhen yorgunluk yapıyor olabilir.
Süresi önemli ve neyi ne kadar unutturduğu..
Evet bu farklı, çünki seninki düzenin bozulduğundan kaynaklanıyor. Bendeki komple beyin boşalmasıBencede dr gitmelisin
Ben gündüz kizimla uyuyakaldigimda uyandigimda sabahmi oldu yoksa gündüz uykusumu diye düşünüyorum sadece
Seninki cok farkli
ay Allah korusunAyyy şaşırdım Allah korusun alzheimer başlangıcını yoksa valla gençlerde bile olurmuş
Özcan Denizin bütün filmlerine bayılıyorum zaten ama bu filmini izlemedim, söylediğin iyi oldu. Birdahaki izleyeceğim Türk filmi bu olacak sayendeÇok duygusal bi film iki sefer izledim ikisindede ağladım Fahriye Evcen ve Özcan Deniz başrolde
Bazen oluyor stresli bi dönemde çok yer değiştiğimde faln..ama sürekli ise sıkıntılı..doktora görünün..
Fiziken veya ruhsal olarak yorgun olduğum dönemlerimde oluyor bu ve kısa sürüyor.Geç kalıyorum sanıp apar topar kalkma meselesi haftasonu başıma geldi. İşe kalktım resmen gidiyordum ki aklıma geldi bugün cumartesi, okul yok diye. Lise öğretmeniyim yurtdışında bazen kafa bırakmıyor çocuklar
on sene karabasan olayını çektim maalesef. en son iki üç ay önce yaşadım. Bu hafıza olayı ise ara sıra olurdu ama bu dönem her gün oluyor nedense. En iyisi dr a görünmekStres ve uyku bozukluğunuz varsa belki olabilir diyeceğim ama yinede bu kadar sık olması normal değildir ve kesinlikle doktora gidin...
İhmal etmeyin lütfen. Hayat kalitenizi çok düşürüyordur.on sene karabasan olayını çektim maalesef. en son iki üç ay önce yaşadım. Bu hafıza olayı ise ara sıra olurdu ama bu dönem her gün oluyor nedense. En iyisi dr a görünmek
Fiziken veya ruhsal olarak yorgun olduğum dönemlerimde oluyor bu ve kısa sürüyor.
Sürekli check-up ve rutin kontrollerimi yaptırırım bir sorun çıkmadı.
5 dk uzun bir süre sanki..
Siz yine de ihmal etmeyin. Bir uzmana görünün olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?