Her sabah yaşadığım hafıza kaybı...

Acil bi doktora gitmelisin bence

Haklısınız Ben en iyisi bi doktora görüneyim

Bencede dr gitmelisin
Ben gündüz kizimla uyuyakaldigimda uyandigimda sabahmi oldu yoksa gündüz uykusumu diye düşünüyorum sadece
Seninki cok farkli

Geç kalıyorum sanıp apar topar kalkma meselesi haftasonu başıma geldi. İşe kalktım resmen gidiyordum ki aklıma geldi bugün cumartesi, okul yok diye. Lise öğretmeniyim yurtdışında bazen kafa bırakmıyor çocuklar

Yani 20 li yaşlarımda bar bar gezip cozuttugum zamanları saymaysak hiç başıma gelmedi şimdiye kadar. Yerinizde olsaydım ama ayık uyuyupta kendimi bilmez şekilde uyansaydim soluğu doktorda alırdım.

Ayyy şaşırdım Allah korusun alzheimer başlangıcını yoksa valla gençlerde bile olurmuş

Bazen oluyor stresli bi dönemde çok yer değiştiğimde faln..ama sürekli ise sıkıntılı..doktora görünün..

Fiziken veya ruhsal olarak yorgun olduğum dönemlerimde oluyor bu ve kısa sürüyor.
Sürekli check-up ve rutin kontrollerimi yaptırırım bir sorun çıkmadı.
5 dk uzun bir süre sanki..
Siz yine de ihmal etmeyin. Bir uzmana görünün olur mu?

Stres ve uyku bozukluğunuz varsa belki olabilir diyeceğim ama yinede bu kadar sık olması normal değildir ve kesinlikle doktora gidin...
on sene karabasan olayını çektim maalesef. en son iki üç ay önce yaşadım. Bu hafıza olayı ise ara sıra olurdu ama bu dönem her gün oluyor nedense. En iyisi dr a görünmek

on sene karabasan olayını çektim maalesef. en son iki üç ay önce yaşadım. Bu hafıza olayı ise ara sıra olurdu ama bu dönem her gün oluyor nedense. En iyisi dr a görünmek
İhmal etmeyin lütfen. Hayat kalitenizi çok düşürüyordur.

haklısınız, sanırım biraz fazla rahat davrandım önemsemedim. İşimi çoook ama çok seviyorum öyle zorlandığım felan da yok rahatım ama sonuçta çalışmamış gibi de olunmuyor, yorgun olunuyor haliyle. Bir de sınıfı yönetmek, birçok şeyi aynı anda yapmak vs yoruyor insanı. O dersler de evde hazırlanıcak, yazılılar kontrol edilecek vs...eve iş getirmem işin gıcık tarafı :) Bir de aklıma ne geldi. Bir yandan bunlarla uğraşırkene bir arkadaşın sınavı var onu sözlü sınava çalıştırıyorum Almancam iyi olduğu için. Kıramadım. Akşam onu dinliyorum o yoruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…