- Konu Sahibi balkonkusu
Sonradan okudum diğer yazdıklarınızı. Bilmiyorum ki, günah almak istemem ama, bir insan iddia sonucu kaybedince taa köydeki eve arkadaslarını içmeye mi götürür? Ne ikram ediyorlar, arkalarından ortalığı kim topluyor? Sizin evinizde siz yokken böyle birşey yapılması bana hiç hoş gelmedi. İster gerçekten erkek arkadaşlarla gidilsin, ister başka amaçlarla gidilsin...
Şuan erkek arkadaslarla gidilse bile iki gun sonra densiz biri baska turlu bır teklıfte bulunup diğerlerini de aynı duruma sokacak....
seçimde kazanırsak kutlama yapacaklardı işte kazandılar onun kutlaması bu yani..neler söyledim eşime ama anlatamadım mahrem denen bişey var eski köye yeni adetmi getiriyosun nerden duyyosun böyle şeyleride uygulamaya koyuyosun dedim..benim evimde ne işi var elin adamının dedim ..neler neler ya şu an aklıma gelmiyo çok büyük kavga koptu aramızda ve hala konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz o günden beri bu sabah ütüsünü bile yapmadım işe giderken genelde takım elbise giyer her zaman 4 4lük yollarım işe ayakkabılarını bile bn siler boyarım her zaman..beni öyle insanlar için yok sayıyo işte o koydu bana..