• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sene aynı şey olur mu ?

Benim icin doğum günleri önemlidir o yuzden sizi anlıyorum. Ki istediğiniz şey koca koca partiler değil hatırlanmak. Bu konuyu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama önem verdiğinizi çok net ama çok net bir şekilde belli etmelisiniz

Insanin takıldığı bence özel gün falan değil. R rengarengarenkedi siz bu insana cok anlam yuklediginizden, ayni manayı ve değeri hissetmek istiyorsunuz.

Hiç hediye almıyor hani ola ki doğum günümde belki alır diyorsunuz. Siz sadece ne kadar degerli olduğunuzu size verilecek bir iğnede bile bulup mutlu olabilirsiniz yoksa...
O da bana aynı değeri kendi içinde gösteriyor ama dediğim gibi kendi içinde. Evet dediğiniz gibi bana bir iğne bir çöp bile verse ondandır diye mutlu olurum. Burada bazı kişiler şımarıklık yaptığımı düşünmüştür belki ama tek beklediğim hatırlanmaktı, hadi o olmadı ufak bir telafi

Doğum günü unutmak, evlilik yıl dönümü unutmak kabul edilebilir şeyler değil kimse kusura bakmasın.

Değer görmekle alakalı şeyler.

Önceden minik hatırlatma yapabilirsin, atıyorum 2 3 hafta önceden aaa kurbana geliyormuş doğum günüm yaa diye.

Tamam kına yıl dönümü kutlamayalım ama doğum günü de kutlanır yani alttan alma.
Evet ki bahsettiğim kutlama sadece iki dakikalık bir telefon konuşması, partiler sürprizler değil asla beklemem. İki hafta önce doğum günüm yaklaşıyor demiştim ama fayda etmedi, o gün tüm gün hastaymış yatmış, akşam kalkmış akşama doğru da ben patladım yine kutlamadın diye. Güya uyandıktan sonra ailesiyle görüntülü arayıp kutlayacakmış 😒

Benim icin doğum günleri önemlidir o yuzden sizi anlıyorum. Ki istediğiniz şey koca koca partiler değil hatırlanmak. Bu konuyu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama önem verdiğinizi çok net ama çok net bir şekilde belli etmelisiniz
Ailesiyle tanışmıştım geçen aylarda, orada bile esprili bir şekilde geçen sene doğum günümü unuttuğunu söylemiştim (onu incitmeden küçük düşürmeden elbette). Bu sene yine böyle bir mevzu olunca babası aradı beni, onun çok hasta olduğunu telefonu bile eline alamadığını falan anlattı. Babası doğum günümü kutladı. Yeterince belli etmişimdir diye düşünüyordum.

Evet ki bahsettiğim kutlama sadece iki dakikalık bir telefon konuşması, partiler sürprizler değil asla beklemem. İki hafta önce doğum günüm yaklaşıyor demiştim ama fayda etmedi, o gün tüm gün hastaymış yatmış, akşam kalkmış akşama doğru da ben patladım yine kutlamadın diye. Güya uyandıktan sonra ailesiyle görüntülü arayıp kutlayacakmış 😒
Ya iyi de aile ile görüntülü aramak ne alaka o da ayrı saçmalık . Tmm öyle de arasın ama kimse kusura bakmasın bir çiçek minik bir bardak ne bileyim kalem çiçek böcek ... alıp hediye diye gönderemeyen adam da sevgili olup evlilik derdine düşmesin hiç. Minik bir hoşluk olmalı sevgiliyi diğer insanlardan ayıran minik bir hoşluk.

Buradaki tepkilere çok şaşırdım doğrusu. Evet sevgiliniz özel günlere önem vermiyor olabilir ancak SİZİNLE ilgili bir günü kafasına kazırdı size gerçekten değer veriyor olsaydı. Özel günlere önem vermiyorsa annesinin babasının arkadaslarının doğum gününü kutlamasın. Siz sıradan bir insan değilsiniz onun sevgilisisiniz o da buna uygun davranmalı. Özel günlere önem vermiyor diye de doğum gününü unutmak ve bunu benim kocam 10 yıldır kutlamıyor demek... pes doğrusu. Sanki çok şey istiyorsunuz. Düşüncelerinizde ve hissettiklerinizde gayet haklısınız.

Ya iyi de aile ile görüntülü aramak ne alaka o da ayrı saçmalık . Tmm öyle de arasın ama kimse kusura bakmasın bir çiçek minik bir bardak ne bileyim kalem çiçek böcek ... alıp hediye diye gönderemeyen adam da sevgili olup evlilik derdine düşmesin hiç. Minik bir hoşluk olmalı sevgiliyi diğer insanlardan ayıran minik bir hoşluk.
Aynen öyle ki daha sevgiliyiz. Annem daha sevgiliyken böyleyse ileriyi tahmin edemiyorum diyor. Tam olarak düşündüğünüze katılıyorum aileyle görüntülü konuşma ne kadar saçma, ben senden bekliyorum bir mesaj kutlama. Hadi bunu yapmadın dediğiniz gibi sonrasında bir kalem bi dal çiçekle gönül almaya çalış

Merhabalar herkese,
Her şeyi yolunda giden bir ilişkim var fakat iki yıldır aşamadığım bir problem var. Sevgilim iki senedir doğum günümü unutuyor. Ben öyle sürpriz hediye bekleyen biri değilim tek bir mesajla, aramayla hatırlanmak yeterlidir benim için. Geçen sene iş yoğunluğundan unuttu, bir şans verdim. Bu sene de kurban bayramına denk geldi ve hastalanmıştı. Ben de o zaman bir telafisi olsun dedim bu unuttuğun iki yılın. Fakat yine telafi edecek bir şey yapmadı. Dediğim gibi sürpriz vs beklemeyen bir insandım ama beni öyle boş bıraktı ki bu konularda artık bekler oldum. Artık dediklerimi önemsediğini düşündüğümden kendimi değerli hissetmiyorum. Bu konuyu nasıl çözebilirim?
en büyük sorununuz ne onu yazarsan bir yorum yapacağım.

Buradaki tepkilere çok şaşırdım doğrusu. Evet sevgiliniz özel günlere önem vermiyor olabilir ancak SİZİNLE ilgili bir günü kafasına kazırdı size gerçekten değer veriyor olsaydı. Özel günlere önem vermiyorsa annesinin babasının arkadaslarının doğum gününü kutlamasın. Siz sıradan bir insan değilsiniz onun sevgilisisiniz o da buna uygun davranmalı. Özel günlere önem vermiyor diye de doğum gününü unutmak ve bunu benim kocam 10 yıldır kutlamıyor demek... pes doğrusu. Sanki çok şey istiyorsunuz. Düşüncelerinizde ve hissettiklerinizde gayet haklısınız.
Önemden bahsettiğim de sadece hatırlanmak beni yanlış anlamanızı hiç istemem çünkü şımarıklık yaptığımı düşünmüyorum hiçbir sürpriz hediye beklentim yoktu. O gün hastaydı hadi olmadı bir telafiyle gönlümü almasını beklerdim. Adresimi daha önce vermiştim ama kaybetmiş ben sitem edince adresini ver demiş. İlla ben söyleyince böyle ite kaka mı olacak. Anneme adresimi sorup bir kağıtta kendi yazdığı mektubu bile gönderip gönlümü alsa yeter de artar benim için. ( Farklı şehirlerdeyiz şuan)

en büyük sorununuz ne onu yazarsan bir yorum yapacağım.
Her konuda uyumluyuz aslında evlilik yolunda ilerliyoruz. Sevgide saygıda bir sorun yok. İki senedir söylediğim şeyi umursamayıp aynı şekilde gidiyor. Sadece bir mesajla hatırlanmak istiyorum bu zor bir şey değil. Bu sene de unuttu, telafi olarak bi çöple bile olsa gönlümü almasını ifade ettim bekledim, o da olmadı.

Şahsen özel günlere önem vermeyen biriyle yapamazdım.

Yılın toplam üç dört gününde hayatındaki insanı mutlu edecek küçük detaylarla uğraşmak istemiyorsa değer vermediğini düşünürüm.

Eğer ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa erkek arkadaşınızı olduğu gibi kabul etmekten başka çareniz yok. Ne yaparsanız yapın değişmeyecek, sizin zorlamanızla belki bir iki çiçek alır o kadar.

Her konuda uyumluyuz aslında evlilik yolunda ilerliyoruz. Sevgide saygıda bir sorun yok. İki senedir söylediğim şeyi umursamayıp aynı şekilde gidiyor. Sadece bir mesajla hatırlanmak istiyorum bu zor bir şey değil. Bu sene de unuttu, telafi olarak bi çöple bile olsa gönlümü almasını ifade ettim bekledim, o da olmadı.
insan daha genç yaşlarda takıyor bu tür şeyleri. evlilik öncesi daha çok takıyor. önemsenmek istiyor. bu konuda ben hak verdim sana. insan 2 senedir beraber olduğu birinin özel gününü unutmamalı. hatta birlikte çalıştığın arkadaşının bile unutmamaya çalışıyorsun nezaket olsun diye. yaşlarınız müsaitse evlilik için, bence ne kadar ciddi olduğunuzu bir kez daha sorgula. sana göre evliliğe giderken ona göre gitmeyebilir. bu konudan bağımsız söylüyorum bunu.

Merhabalar herkese,
Her şeyi yolunda giden bir ilişkim var fakat iki yıldır aşamadığım bir problem var. Sevgilim iki senedir doğum günümü unutuyor. Ben öyle sürpriz hediye bekleyen biri değilim tek bir mesajla, aramayla hatırlanmak yeterlidir benim için. Geçen sene iş yoğunluğundan unuttu, bir şans verdim. Bu sene de kurban bayramına denk geldi ve hastalanmıştı. Ben de o zaman bir telafisi olsun dedim bu unuttuğun iki yılın. Fakat yine telafi edecek bir şey yapmadı. Dediğim gibi sürpriz vs beklemeyen bir insandım ama beni öyle boş bıraktı ki bu konularda artık bekler oldum. Artık dediklerimi önemsediğini düşündüğümden kendimi değerli hissetmiyorum. Bu konuyu nasıl çözebilirim?

Beni de çok rahatsız eder bu durum, belli ki umursamıyor. Açık açık konuş derim.

insan daha genç yaşlarda takıyor bu tür şeyleri. evlilik öncesi daha çok takıyor. önemsenmek istiyor. bu konuda ben hak verdim sana. insan 2 senedir beraber olduğu birinin özel gününü unutmamalı. hatta birlikte çalıştığın arkadaşının bile unutmamaya çalışıyorsun nezaket olsun diye. yaşlarınız müsaitse evlilik için, bence ne kadar ciddi olduğunuzu bir kez daha sorgula. sana göre evliliğe giderken ona göre gitmeyebilir. bu konudan bağımsız söylüyorum bunu.
Şuan evlilik için şartlarımız uygun değil, o uygun olur olmaz istiyor. Dediğim gibi başka konularda sorun yok ama kendi önemsemediği için benim özel günümü de tamamen unutuyor

Sadece bir mesajla hatırlanmak istemek çok şey istemek midir ?
Hayır kesinlikle çok şey değildir , hatta o güne özel bi şey yapmalı illa büyük şey değil bi top kek bile alıp üstüne mum koyma bile bi düşünmedir

Bir hafta önce+ 3 gün önce+ 1 gün önce hatırlatıp istediğim hediyeyi hatta bazen canım çiçek istediyse adını dahi söylerim. Sonra o gün pastayı da söyler güzelce kutlarız. Evet umursamaz bir camış olabilir ama mutlu olmak istiyorsan bu düz mantık erkeklere söylete söylete yaptıracaksın bebişim 😁
Hatırlamasını beklersem mezarıma çiçek getirir anca onu unutmaz zannımca :KK70:

Konu sahibi diğer konularda sıkıntımız yok diyorsunuz mesele önemsendiğinizi nasıl anlarsınız

Back
X