• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sene aynı şey olur mu ?

İsteğinde çok haklısın . Bence de hatırlanılmalı insan doğum gününde .
Eşim hediye almayı beceremez , bana sorar . Sen de eşine beklentilerini söyle ve eğer üzüleceksen kendi kendini mutlu et . O günü spa günü yap , günübirlik gezilere git veya sevdiğin bir şey al kendine . Keşke düşünceli olabilseler ama o unuttu diye de kendini heba etme hiç .

Hayır kesinlikle çok şey değildir , hatta o güne özel bi şey yapmalı illa büyük şey değil bi top kek bile alıp üstüne mum koyma bile bi düşünmedir
Tam olarak bundan bahsediyorum önemli olan düşünmesi top kek olur başka bir şey olur ne gelirse içinden. Sadece hatırlanmak istiyor insan en sevdiği kişi tarafından

Konu sahibi diğer konularda sıkıntımız yok diyorsunuz mesele önemsendiğinizi nasıl anlarsınız
Kelimelerle nasıl anlatacağımı bilemedim beni önemsediğinden sevdiğinden şüphem yok ama bunu söyleyebileceğim yaptığı bir eylem yok. Bana geçen haftaya kadar hiç hediye almamıştı mesela ben söyledim maddi değeri olmayan bir şey olsa senden hatıra diye saklarım. Bunu dedikten sonra bir kolye aldı iki senenin sonunda. Kendi doğum gününü bile unutuyor yapı olarak böyle ama ben iki senedir hatırlanmak istediğimi söylüyorum, benim hatrıma ufak bir telafi beklerdim

İsteğinde çok haklısın . Bence de hatırlanılmalı insan doğum gününde .
Eşim hediye almayı beceremez , bana sorar . Sen de eşine beklentilerini söyle ve eğer üzüleceksen kendi kendini mutlu et . O günü spa günü yap , günübirlik gezilere git veya sevdiğin bir şey al kendine . Keşke düşünceli olabilseler ama o unuttu diye de kendini heba etme hiç .
Kendimi çok üzmeye başladım bu konuda haklısınız. Ben onu düşünerek ufak ufak hediyeler alırdım ama ondan hiçbir şey göremeyince bıraktım.

Bir hafta önce+ 3 gün önce+ 1 gün önce hatırlatıp istediğim hediyeyi hatta bazen canım çiçek istediyse adını dahi söylerim. Sonra o gün pastayı da söyler güzelce kutlarız. Evet umursamaz bir camış olabilir ama mutlu olmak istiyorsan bu düz mantık erkeklere söylete söylete yaptıracaksın bebişim 😁
Hatırlamasını beklersem mezarıma çiçek getirir anca onu unutmaz zannımca :KK70:
İki sene her gün söyledim ama fayda etmedi yine unuttu 😅 Bir dahaki sefere sizin dediğiniz gibi tekrar tekrar hatırlatayım. Eskiden hiç sevmezdim sürpriz vs artık hiçbir şey olmayınca sürpriz alan kadınlara imrenir oldum.

Geçen ki konu sahibinin başinda cicek paraladilar. Forumub buyuk kismi boyle şeyleri onemsemiyor. 😬😬

Bir cicek, bir hediyeye dunya kadar tespit kasmaya, anlam yuklemeye gerek gormuyorum. Cicek, hediye alindi diye ilişki kusursuz olmuyor ama cicek bocek almayinca da kusursuz iliski olmuyor. :)))

Deger veriyorsa bir zahmet senede 1-2 tane özel gunu de aklinda tutuversin.
Onu bekleme bunu bekleme o zamam niye evlendik.
Bilmiyorum zorla da olmuyor boyle seyler. Siz yine isteginizi belirtin ama olmuyorsa da yapacak bir sey yok. Suan boyle yapan evlenince hic yapmayacak ona da hazir olun.

Kendimi çok üzmeye başladım bu konuda haklısınız. Ben onu düşünerek ufak ufak hediyeler alırdım ama ondan hiçbir şey göremeyince bıraktım.
Eşine hediye almak seni mutlu ediyorsa al , ama karşılık bekleme . İki oğlum var ilerde bana baksınlar diye hiç bir beklentim yok . Ben onları gönlümce seveyim , anneliği tattıran cennet kokulu kuşlarımı büyütmek amacım .
İlişkilerde beklentiyi düşük tutup , kendi isteklerine odaklanmanı tavsiye ediyorum. Bir arkadaş her doğum gününde kendine çiçek söylerdi , mesela 50₺ ye yap bir Buket derdi ve çiçeği okula isterdi . Sürpriz olurdu o çiçekler ona .
Kendini üzdüğünle kalırsın . Kendine zaman ayır o gün . İyi ki doğdum ben beee de .
Ayrıca o koca kişisini de yontmayı unutma . Bazı şehir fırsatı siteleri var , oraya sık sık bak ne bakıyon derse de doğum günümü sen unutuyorsun , kendimi mutsuz etmeyeceğim bu sene ben ayarlıyorum de . Milyon kere doğum gününü hatırlat . Hatta alışveriş sepetini hazırla ona aldırt 😂

Eşine hediye almak seni mutlu ediyorsa al , ama karşılık bekleme . İki oğlum var ilerde bana baksınlar diye hiç bir beklentim yok . Ben onları gönlümce seveyim , anneliği tattıran cennet kokulu kuşlarımı büyütmek amacım .
İlişkilerde beklentiyi düşük tutup , kendi isteklerine odaklanmanı tavsiye ediyorum. Bir arkadaş her doğum gününde kendine çiçek söylerdi , mesela 50₺ ye yap bir Buket derdi ve çiçeği okula isterdi . Sürpriz olurdu o çiçekler ona .
Kendini üzdüğünle kalırsın . Kendine zaman ayır o gün . İyi ki doğdum ben beee de .
Ayrıca o koca kişisini de yontmayı unutma . Bazı şehir fırsatı siteleri var , oraya sık sık bak ne bakıyon derse de doğum günümü sen unutuyorsun , kendimi mutsuz etmeyeceğim bu sene ben ayarlıyorum de . Milyon kere doğum gününü hatırlat . Hatta alışveriş sepetini hazırla ona aldırt 😂
Alışveriş sepeti de çok maddiyat odaklı geldi bana 🙈 Ama bir dahaki doğum günümde iki hafta önceden hatırlayacağım bakalım neler olacak 😂

Geçen ki konu sahibinin başinda cicek paraladilar. Forumub buyuk kismi boyle şeyleri onemsemiyor. 😬😬

Bir cicek, bir hediyeye dunya kadar tespit kasmaya, anlam yuklemeye gerek gormuyorum. Cicek, hediye alindi diye ilişki kusursuz olmuyor ama cicek bocek almayinca da kusursuz iliski olmuyor. :)))

Deger veriyorsa bir zahmet senede 1-2 tane özel gunu de aklinda tutuversin.
Onu bekleme bunu bekleme o zamam niye evlendik.
Bilmiyorum zorla da olmuyor boyle seyler. Siz yine isteginizi belirtin ama olmuyorsa da yapacak bir sey yok. Suan boyle yapan evlenince hic yapmayacak ona da hazir olun.
Bir ümit düzeltmeye çalışacağım. Sevgiliyken bile böyle olması normal gelmiyor bana. Hadi unuttu bari telafi etse, ki telafi beklediğimi de söyledim

yok artik sanki konu sahibi sevgilim benim adimi daglara yazmadi diye alinmis gibi yorumlar gelmis. iki senelik sevgilisinin dogum gununu iki seferde de unutan adama alinmayacak insan bilmiyorum cidden. hediye bile beklemiyor kadin, sadece sozle kutlasa yine yeter.

pardon da sevgiliden bekleme, anneden babadan bekleme, arkadastan bekleme, oldu yani bu dogum gunlerini bize deger veren insanlar degil de kim kutlayacak? anca operator mesajlari mi?

ben sizi cokkk cok hakli buldum konu sahibi.

Kelimelerle nasıl anlatacağımı bilemedim beni önemsediğinden sevdiğinden şüphem yok ama bunu söyleyebileceğim yaptığı bir eylem yok. Bana geçen haftaya kadar hiç hediye almamıştı mesela ben söyledim maddi değeri olmayan bir şey olsa senden hatıra diye saklarım. Bunu dedikten sonra bir kolye aldı iki senenin sonunda. Kendi doğum gününü bile unutuyor yapı olarak böyle ama ben iki senedir hatırlanmak istediğimi söylüyorum, benim hatrıma ufak bir telafi beklerdim
Siz duygularınız yüzünden gerçekleri göremiyor olabilir misiniz sizi önemsediğine dair tek bi eylemin bile aklınıza gelmemesi anormal değil mi

Özel günlerin kutlanmaması bazı insanlar için ayrılma nedeniyken bazı insanlar için gerçekten çok önemsiz, gülünüp geçilecek bir konu. Bence öncelikle bu kişiden bu konu dışında gerekli sevgiyi, saygıyı, ilgi ve değeri görüyor musunuz önemli olan bu. Size değer verdiğini her anlamda hissettiriyorsa ve tek kusuru D. gününüzü unutmaksa ona çözüm yolu gösterin." Sen önemsemiyor olabilirsin ama ben en önemli günümde bana zerre değer vermediğin hissinden kurtulamıyorum. Benim için önemli olan bir konuyu hiçe sayman aslında beni içten incitiyor " Unutmamak için tlf nunun pc nin takvimine yaz, alarm/uyarı ayarla bu kadar basit. Bir kez daha önemsemezsen artık beni önemsemedipini düşüneceğim ve bu konuda çok ciddiyim deyip açıkça duygu ve beklentinizi hissettirin. Evli bir arkadaşım var. Eşinin bu konuda özürlü olduğunu söyler. Artık ben söylüyorum günde yirmi defa yarın benim D. Günüm sakın unutma diye diyor. 😁 Ne yapayım ki güzel anlaşıyoruz ve çok mutluyuz, adam özel gün kutlamayı bilmiyor diye vazgeçemem ki diye kahkahalar atar hep 😊

Özel günlerin kutlanmaması bazı insanlar için ayrılma nedeniyken bazı insanlar için gerçekten çok önemsiz, gülünüp geçilecek bir konu. Bence öncelikle bu kişiden bu konu dışında gerekli sevgiyi, saygıyı, ilgi ve değeri görüyor musunuz önemli olan bu. Size değer verdiğini her anlamda hissettiriyorsa ve tek kusuru D. gününüzü unutmaksa ona çözüm yolu gösterin." Sen önemsemiyor olabilirsin ama ben en önemli günümde bana zerre değer vermediğin hissinden kurtulamıyorum. Benim için önemli olan bir konuyu hiçe sayman aslında beni içten incitiyor " Unutmamak için tlf nunun pc nin takvimine yaz, alarm/uyarı ayarla bu kadar basit. Bir kez daha önemsemezsen artık beni önemsemedipini düşüneceğim ve bu konuda çok ciddiyim deyip açıkça duygu ve beklentinizi hissettirin. Evli bir arkadaşım var. Eşinin bu konuda özürlü olduğunu söyler. Artık ben söylüyorum günde yirmi defa yarın benim D. Günüm sakın unutma diye diyor. 😁 Ne yapayım ki güzel anlaşıyoruz ve çok mutluyuz, adam özel gün kutlamayı bilmiyor diye vazgeçemem ki diye kahkahalar atar hep 😊
Ben de hatırlatmaları sıklaştıracağım bir dahaki sefere. Ve de ufak bir telafiyle gönlümü alana kadar soğuk davranmayı düşünüyorum çünkü normal davranınca hatasını anlayamıyor. Sevgide saygıda güvende sıkıntı yok dediğim gibi bu konuyu da çözmek için uğraşacağım. Annem evliliğimde sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyor çünkü

İnsan sevgilisinin doğum gününe özenmeyecek de kimlerinkini kutlayacak acaba?
Ben çok bozulurdum yalan değil.
Şu sosyal medyadaki gibi yanar dönerli sürprizler,pahalı hediyeler istemem.
Ama iyi bir hediyeyi yanına güzel bir çiçeği hangimiz hak etmiyoruz hanımlar?
Şahsen ben hediyemi de alırım,güler yüzlüyüm ve tatlı dilliyimdir de karşılığını da beklerim,yalan değil.
Boşuna bakma tapusu bende😂😂😂😂

Yahu bir cicegidemi konu sahibine çok görüyor OT gibi hayat valla ben evlilik yildonumunu 14 subati kutlamam ama doğum günüm onemlidir kutlanacak haci yada hiç bir fikri yoksa para versin :KK53:

Ben de hatırlatmaları sıklaştıracağım bir dahaki sefere. Ve de ufak bir telafiyle gönlümü alana kadar soğuk davranmayı düşünüyorum çünkü normal davranınca hatasını anlayamıyor. Sevgide saygıda güvende sıkıntı yok dediğim gibi bu konuyu da çözmek için uğraşacağım. Annem evliliğimde sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyor çünkü
Onun anneside alma oğlum para yedirme cocugum diyor olabilir 🤣🤣🤣 şaka bir yana haklisiniz trip yapin alisir zamanla

Bence büyük bir sorun. Daha önce bu nedenle bir ilişkimi bitirmiştim.(Başka nedenler de vardı ama bu bardağı taşırmıştı)
Doğum günü yani bu. Artık her yerde herkesin doğum günü kutlanıyor. Bir tarihi akılda tutmak ne kadar zor olabilir ki?
Gerçekten önem vermiyorsa bile, karşındaki insana önem veriyorsan, onun için de önemli olduğunu biliyorsan unutmazsın. Bu kadar basit bence

Boşuna bakma tapusu bende😂😂😂😂

Yahu bir cicegidemi konu sahibine çok görüyor OT gibi hayat valla ben evlilik yildonumunu 14 subati kutlamam ama doğum günüm onemlidir kutlanacak haci yada hiç bir fikri yoksa para versin :KK53:
Maddi durumu iyi ve cimri de değil :( Ben şunu da anlamıyorum ailesiyle de tanıştım, ailesi demiyor mu oğlum bu kıza bir şeyler yap diye. Babası arayıp beni onun hastalığını anlattı doğum günümü kutladı. Ben de epey soğuk konuştum saygımı bozmadan. Ama her sene bir bahane olduğunu söyledim.

Back
X