• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her serde bir hayir vardir... umarim

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.750
13.198
208
Cok süper bir evliligimiz yoktu bizim zaten, ama ayrilmaya da bi neden yoktu. Aslinda vardi. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam, sorunlarini kelimelerle degilde evdeki esyalari kirip parcalayarak dile getiren bi adam, kimseyi dinlemeyen tek hakli kendisi olan bir adam.
Bu adam dün beni yumruklayarak dövdü. Öyle bir tokat falan degil, yumruklarla vurdu, ben kactim pesimden geldi yine yumrukladi. Ne oldu simdi diye sordum, anlamadim noldu diye agladim, daha soruyormusun diyerek yumruklarina devam etti. Televizyonu kirdi. Telefonu parcalamak icin aradi ama bulamadi. O yumruklarla vurdu ben ne oldugunu anlamaya calistim cocugum durdu aglayarak titreyerek bizi izledi. Isi bittikden sonra aksam aksam ev havalandirilmaz dedi, bilgisayari aldi eline, sanki hic birsey olmamis gibi idaa oynadi. Camlari acmisim, aksammis ona sormusmuyum acmadan. 8 senedir, kis aylarinda havalar sogudugunda bir sabah bir de aksam yemekden sonra tüm evi havalandiririz. Yeni bisey degil. Olsa bile bu bu sekilde anlatilmaz.
Hakkimi helal etmiyorum dedim, vurdugun her yumruk icin, akitigin her damla göz yasi icin burda olmasada öbür tarafda senden sikayetci olucam dedim. 29 yasindayim ben, isim var, ailem var, cok sükür saglikli akilli bir evladim var. Muhtac degilim ben ona. Tek derdim simdi aileme nasil anlaticam, bu yaptiklarini anlatamam, kaldiramaz benim ailem. Kardesim bi duysa canini alir onun. Annem babam hasta insanlar. Dayanamazlar bu halime.
Ben hayatima nasil devam edicem simdi, biliyorum kaldigim yerden devam edemem ama yinede devam etsin istiyorum. Tabi ki o adamla degil. O evladimin babasi baska bisey degil artik. Ne cok istemistim birdaha anne olmayi, askla yasamayi. Cok mu sacma bu düsündügüm bu durumda. Icim patlicak gibi.

ay şaka mı bu çok geçmiş olsun ya
bu kadar öfkesini kontrol edemiyorsa gitsin tedavi olsun ama bu kadar rahatsa
önceden de vurmuş olmalı size değil mi

Cok süper bir evliligimiz yoktu bizim zaten, ama ayrilmaya da bi neden yoktu. Aslinda vardi. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam, sorunlarini kelimelerle degilde evdeki esyalari kirip parcalayarak dile getiren bi adam, kimseyi dinlemeyen tek hakli kendisi olan bir adam.
Bu adam dün beni yumruklayarak dövdü. Öyle bir tokat falan degil, yumruklarla vurdu, ben kactim pesimden geldi yine yumrukladi. Ne oldu simdi diye sordum, anlamadim noldu diye agladim, daha soruyormusun diyerek yumruklarina devam etti. Televizyonu kirdi. Telefonu parcalamak icin aradi ama bulamadi. O yumruklarla vurdu ben ne oldugunu anlamaya calistim cocugum durdu aglayarak titreyerek bizi izledi. Isi bittikden sonra aksam aksam ev havalandirilmaz dedi, bilgisayari aldi eline, sanki hic birsey olmamis gibi idaa oynadi. Camlari acmisim, aksammis ona sormusmuyum acmadan. 8 senedir, kis aylarinda havalar sogudugunda bir sabah bir de aksam yemekden sonra tüm evi havalandiririz. Yeni bisey degil. Olsa bile bu bu sekilde anlatilmaz.
Hakkimi helal etmiyorum dedim, vurdugun her yumruk icin, akitigin her damla göz yasi icin burda olmasada öbür tarafda senden sikayetci olucam dedim. 29 yasindayim ben, isim var, ailem var, cok sükür saglikli akilli bir evladim var. Muhtac degilim ben ona. Tek derdim simdi aileme nasil anlaticam, bu yaptiklarini anlatamam, kaldiramaz benim ailem. Kardesim bi duysa canini alir onun. Annem babam hasta insanlar. Dayanamazlar bu halime.
Ben hayatima nasil devam edicem simdi, biliyorum kaldigim yerden devam edemem ama yinede devam etsin istiyorum. Tabi ki o adamla degil. O evladimin babasi baska bisey degil artik. Ne cok istemistim birdaha anne olmayi, askla yasamayi. Cok mu sacma bu düsündügüm bu durumda. Icim patlicak gibi.

Siz onu baglayacak biseyiniz kalmamissa bu kadar detayli degilde yirumeyen seyler vardi yapamiyorduk tarzinda ailenize anlatabilirsiniz

Elleri kırılsın ya afedersinde okadar gürültüye hiçmi kimse gelmedi komşu vs.ayrıca sen neden dün akşam polise gitmedin darp raporu almadın işim ailem var diyosun sahipsiz görmesine müsaade etme hem alma eve hala nasıl aynı evde geceyi geçirdin çok ilginç

ailenden durumu saklarsan hayatının hatasını yaparsın.
git hemen bir darp raporu al (bugün hallet bu işi) şikayetçi ol, eşyalarını topla ailenin evine git (onu kov derdim de cam açtın diye döven adam, git dersen öldürür)
annen baban da dayanır merak etme, ölsen ona daha mı kolay dayanırlar sanıyorsun? izin ver de kurtarsınlar seni bu korkunç hayattan.
ama dersen ki kocam aslında iyidir, seviyorum, gidemem, ayrılamam, o zaman dayağını yiyip oturmayı bileceksin ve çok yakında en ufak hatasında çocuğunun da dayak yiyeceği gerçeğini kabulleneceksin.
2 alternatifin var başka yok, seçimini yap, hayatımız tercihlerimizden ibaret.

çocuğunuz kaç yaşında ona kıyamam...izledi diyorsunuz bir de...
ilk iş hemen darp raporu alın lütfen..sonra adamın eşyalarını kağıya koyun kilidi değiştirin. oğlunuza da artık babasının kimseye zarar vermeyeceğini buna izin vermeyeceğinizi söyleyin.

Secimim belli zaten, bu evlilik bitti. Isin ilginc yani bidaha bana diyor ki artik beni tamamen kaybettin. Güldüm bisey diyemedim bile. Ben onu kaybetmisim, o beni degil.
Zaten evden gidecegini söyledi bana, bende mümkün oldugu kadar cabuk git dedim. Darp raporu icin yarin aksam doktora gitcem. Yurtdisinda yasiyorum. Sikayetci olmicam, sadece evladi ici. Babasina cok düskün. Gerci dün kendisi dedi sen gidersen bizim icin daha iyi olacak baba diye. Tam gün calisiyorum, isimi ayarlamam lazim. Calisma saatlerimi azaltmam degistirmem lazim. Televizyon almam lazim. Ailemle de konusmam lazim. Ama biraz zamana ihtiyacim var bunun icin.

Tohumuna para mı saydınız? Evde kumarbaz beslemeye mi heveslisiniz? Hadi kendinizi geçtim de çocuğunuz sizi dayak yerken görüyor bugün sizi döven yarın onu da döverse ne yapacaksınız?

okurken gözlerim büyüdü ,

ailenden saklama o abin bir kere eşşek sudan gelene kadar dövsün eşşekte sudan hiç gelmesin , emin ol birdaha sana el kaldıramaz ,

kirvemizin kızı daha 20 yaşındaydı kocası dövüyormuş karnında bebegıyle babasının evine geldi orda dogum yaptı ,
halaa kızın yolunu kesiyormuş barışacaksın diye , sonra babası abisi bunu bir güzel dövdüler ,
sonra ne mi oldu şimdi adam akıllındı ve kadın 2 çocuk daha yaptı , şimdi mutlular çok şükür ,

Biz kadınlar ne vicdanlı,evcimen insanlarız.Önceki öfke kontrollerine bile tahammül etmişsiniz ama bu katlanmış da katlanmış sonuç!Yine hüsran...bence bu saatten sonra Dön-Me -Yin. Biliyorum dışarıdan söylemesi kolay gibi geliyor ama emin olun doğru olan bu.Hem ailenizde yanınızda.Olanı biteni detaylara girmeden anlatın ailenize.İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.Sevgiyle kalın

Herkese tek tek cevap yazamiyorum kusura bakmayim, genel olarak cevap vermeye calisiyorum. Bosanma kararim kesin. Bunu degistremez bu saatten sonra, ki kendisi degilmis zaten hatali benmisim. Hem zaten o cok sert vurmamis. Sinirini bile alamamis. Saka gibi. Gülüyorum aglanacak halime

Herkese tek tek cevap yazamiyorum kusura bakmayim, genel olarak cevap vermeye calisiyorum. Bosanma kararim kesin. Bunu degistremez bu saatten sonra, ki kendisi degilmis zaten hatali benmisim. Hem zaten o cok sert vurmamis. Sinirini bile alamamis. Saka gibi. Gülüyorum aglanacak halime
Eşiniz psikopat başka açıklaması yok

Kanim cekildii. Darp raporu al hemen. Bu parazittende bosan ...

pess bu ne terbiyesizlik hiç mi acıma yok :kahve:

Delinin aklindan ne gececegini biz bilemeyiz kafasi degisik isler onun. Mantikli.dusunmez,kurar kafasinda,sizofrene baglar..kotuluk yapar dover öldurur vs ama haklidir iyi bi amac ugruna yapmistir kendince,yanlis yapmamistr vs... Kocaniz da deli heralde bu ne ofke bu ne tepki.
Ailenize bukadar detay vermeyin ama.. dovmeye kalkti beni cocuk neye ugradigini sasirdi vs diyin gecistirin. Yumruklardan bahsetmeyin uzuluceklerse... kardesini de dusun hem cildirir duyarsa..
Bosan gitsin bu ne be..

Darp raporu almak için ne bekliyorsunuz? Umarım 3 gün sonra buraya ben aslında eşimi seviyorum , o an şuna buna kızgınmış yazmazsınız.
Geçmiş olsun bu arada.
İnşallah kararınız değişmez.

Back
X