- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
Yani kira kontrati benim adima.Ev benim adima / kiram çok uygun demişsin cnm anlayamadim?
Allah yardimcin olsun bi an once kurtulursun inşh.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kira kontrati benim adima.Ev benim adima / kiram çok uygun demişsin cnm anlayamadim?
Allah yardimcin olsun bi an once kurtulursun inşh.
Evet boyle bi adama guvenilmez ki.. size yapan cocuga neden yapmasin. Bi sinirlenme aninda alir yere calar noldugunu bile anlamazsn ..cocugn kafasna birsey gecirir ne biliym tekme atar.. deli sonucta.Bagislasam birdaha hangi sacma sebebden agiz burun kiracak diye beklemekden baska bisey yapmam, daha da kötüsü, evladima aceba ne zaman zarar verecek diye yasamak olur. Onu babasindan korumaliyim, babasi onu herkesden korumasi gereken yerde. Malesef.
Evet haklisinin sonucta deli, akli yerinde degil.Evet boyle bi adama guvenilmez ki.. size yapan cocuga neden yapmasin. Bi sinirlenme aninda alir yere calar noldugunu bile anlamazsn ..cocugn kafasna birsey gecirir ne biliym tekme atar.. deli sonucta.
Kendinizi de cocugunuzu da dusunun yazik ...
Karı koca arasına girilmez mantığı vr bzm milletteElleri kırılsın ya afedersinde okadar gürültüye hiçmi kimse gelmedi komşu vs.ayrıca sen neden dün akşam polise gitmedin darp raporu almadın işim ailem var diyosun sahipsiz görmesine müsaade etme hem alma eve hala nasıl aynı evde geceyi geçirdin çok ilginç
Arasına girmiyosada bi polis çagırsalardı tamamen duyarsızlıkKarı ko
Karı koca arasına girilmez mantığı vr bzm millette
Hiç kimse elinin taşın altına sokmuyor bize bulaşmasın diye karışmıyorlar sonra başımıza geldi mi kimse yardım etmedi otırup düşünmek lazım ben kime yardım ettim diyeArasına girmiyosada bi polis çagırsalardı tamamen duyarsızlık
1 2 sene sonra rapor alyım elimde dursun snra şikayet ederm diye bişey arkadaşım edeceksen olay sıcakken edeceksin o kadar dövmüş ben bi tokatla adamı süründürenler tanıyorum ilk dövmesi değil gibi geldi bana ve ayrılmayacaksın tek diyeceğim çocuğunun gözünde aciz anne olma
eniyisiBidahaki yok canim, gidecek kendine baska bi hayat kuracak, bende yavrumla beraber yeni bir düzen.
Hiç kimse elinin taşın altına sokmuyor bize bulaşmasın diye karışmıyorlar sonra başımıza geldi mi kimse yardım etmedi otırup düşünmek lazım ben kime yardım ettim diye
Bildiğim kadarıyla darp.raporu almaya gittin mi polise haber veriliyor öyler aporu alıp eve git demek yok şikayetçiyim dersen uzaklaştırma veriliyor burda öyleAyrilik kararim kesin, daha neyi bekleyim öldürmesini mi, yoksa cocuga zarar vermesini mi.
Darp raporunu hemen alicam, gerekirse bosanma esnasindada sikayetimi belitricem. Ama doktora rapor icin anca yarin aksam gidebiliyorum
Bu şerdeki tek hayır boşanmanCok süper bir evliligimiz yoktu bizim zaten, ama ayrilmaya da bi neden yoktu. Aslinda vardi. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam, sorunlarini kelimelerle degilde evdeki esyalari kirip parcalayarak dile getiren bi adam, kimseyi dinlemeyen tek hakli kendisi olan bir adam.
Bu adam dün beni yumruklayarak dövdü. Öyle bir tokat falan degil, yumruklarla vurdu, ben kactim pesimden geldi yine yumrukladi. Ne oldu simdi diye sordum, anlamadim noldu diye agladim, daha soruyormusun diyerek yumruklarina devam etti. Televizyonu kirdi. Telefonu parcalamak icin aradi ama bulamadi. O yumruklarla vurdu ben ne oldugunu anlamaya calistim cocugum durdu aglayarak titreyerek bizi izledi. Isi bittikden sonra aksam aksam ev havalandirilmaz dedi, bilgisayari aldi eline, sanki hic birsey olmamis gibi idaa oynadi. Camlari acmisim, aksammis ona sormusmuyum acmadan. 8 senedir, kis aylarinda havalar sogudugunda bir sabah bir de aksam yemekden sonra tüm evi havalandiririz. Yeni bisey degil. Olsa bile bu bu sekilde anlatilmaz.
Hakkimi helal etmiyorum dedim, vurdugun her yumruk icin, akitigin her damla göz yasi icin burda olmasada öbür tarafda senden sikayetci olucam dedim. 29 yasindayim ben, isim var, ailem var, cok sükür saglikli akilli bir evladim var. Muhtac degilim ben ona. Tek derdim simdi aileme nasil anlaticam, bu yaptiklarini anlatamam, kaldiramaz benim ailem. Kardesim bi duysa canini alir onun. Annem babam hasta insanlar. Dayanamazlar bu halime.
Ben hayatima nasil devam edicem simdi, biliyorum kaldigim yerden devam edemem ama yinede devam etsin istiyorum. Tabi ki o adamla degil. O evladimin babasi baska bisey degil artik. Ne cok istemistim birdaha anne olmayi, askla yasamayi. Cok mu sacma bu düsündügüm bu durumda. Icim patlicak gibi.
Evet ailen duyarsa çok üzülür ama bilmeleri ve size destek olmaları gerek. Kesinlikle boşan çünkü bir kere affedersen emin ol devamı gelecek İstediği kadar yalvarsın ağlasın yemin etsin hepsi boş. Sinirliyken kendini kaybediyor. Hem de yoksan bir sebeple. Güçlü ol ve ailenle konuş canım.Cok süper bir evliligimiz yoktu bizim zaten, ama ayrilmaya da bi neden yoktu. Aslinda vardi. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam, sorunlarini kelimelerle degilde evdeki esyalari kirip parcalayarak dile getiren bi adam, kimseyi dinlemeyen tek hakli kendisi olan bir adam.
Bu adam dün beni yumruklayarak dövdü. Öyle bir tokat falan degil, yumruklarla vurdu, ben kactim pesimden geldi yine yumrukladi. Ne oldu simdi diye sordum, anlamadim noldu diye agladim, daha soruyormusun diyerek yumruklarina devam etti. Televizyonu kirdi. Telefonu parcalamak icin aradi ama bulamadi. O yumruklarla vurdu ben ne oldugunu anlamaya calistim cocugum durdu aglayarak titreyerek bizi izledi. Isi bittikden sonra aksam aksam ev havalandirilmaz dedi, bilgisayari aldi eline, sanki hic birsey olmamis gibi idaa oynadi. Camlari acmisim, aksammis ona sormusmuyum acmadan. 8 senedir, kis aylarinda havalar sogudugunda bir sabah bir de aksam yemekden sonra tüm evi havalandiririz. Yeni bisey degil. Olsa bile bu bu sekilde anlatilmaz.
Hakkimi helal etmiyorum dedim, vurdugun her yumruk icin, akitigin her damla göz yasi icin burda olmasada öbür tarafda senden sikayetci olucam dedim. 29 yasindayim ben, isim var, ailem var, cok sükür saglikli akilli bir evladim var. Muhtac degilim ben ona. Tek derdim simdi aileme nasil anlaticam, bu yaptiklarini anlatamam, kaldiramaz benim ailem. Kardesim bi duysa canini alir onun. Annem babam hasta insanlar. Dayanamazlar bu halime.
Ben hayatima nasil devam edicem simdi, biliyorum kaldigim yerden devam edemem ama yinede devam etsin istiyorum. Tabi ki o adamla degil. O evladimin babasi baska bisey degil artik. Ne cok istemistim birdaha anne olmayi, askla yasamayi. Cok mu sacma bu düsündügüm bu durumda. Icim patlicak gibi.
O şimdi seni şaşırtmak için öyle diyor bence. Özür dilemek zorunda kalmamak için seni yalvartmak istiyor. Güçlü görün ve asla barışma.Secimim belli zaten, bu evlilik bitti. Isin ilginc yani bidaha bana diyor ki artik beni tamamen kaybettin. Güldüm bisey diyemedim bile. Ben onu kaybetmisim, o beni degil.
Zaten evden gidecegini söyledi bana, bende mümkün oldugu kadar cabuk git dedim. Darp raporu icin yarin aksam doktora gitcem. Yurtdisinda yasiyorum. Sikayetci olmicam, sadece evladi ici. Babasina cok düskün. Gerci dün kendisi dedi sen gidersen bizim icin daha iyi olacak baba diye. Tam gün calisiyorum, isimi ayarlamam lazim. Calisma saatlerimi azaltmam degistirmem lazim. Televizyon almam lazim. Ailemle de konusmam lazim. Ama biraz zamana ihtiyacim var bunun icin.