• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her serde bir hayir vardir... umarim

Cok süper bir evliligimiz yoktu bizim zaten, ama ayrilmaya da bi neden yoktu. Aslinda vardi. Öfkesini kontrol edemeyen bir adam, sorunlarini kelimelerle degilde evdeki esyalari kirip parcalayarak dile getiren bi adam, kimseyi dinlemeyen tek hakli kendisi olan bir adam.
Bu adam dün beni yumruklayarak dövdü. Öyle bir tokat falan degil, yumruklarla vurdu, ben kactim pesimden geldi yine yumrukladi. Ne oldu simdi diye sordum, anlamadim noldu diye agladim, daha soruyormusun diyerek yumruklarina devam etti. Televizyonu kirdi. Telefonu parcalamak icin aradi ama bulamadi. O yumruklarla vurdu ben ne oldugunu anlamaya calistim cocugum durdu aglayarak titreyerek bizi izledi. Isi bittikden sonra aksam aksam ev havalandirilmaz dedi, bilgisayari aldi eline, sanki hic birsey olmamis gibi idaa oynadi. Camlari acmisim, aksammis ona sormusmuyum acmadan. 8 senedir, kis aylarinda havalar sogudugunda bir sabah bir de aksam yemekden sonra tüm evi havalandiririz. Yeni bisey degil. Olsa bile bu bu sekilde anlatilmaz.
Hakkimi helal etmiyorum dedim, vurdugun her yumruk icin, akitigin her damla göz yasi icin burda olmasada öbür tarafda senden sikayetci olucam dedim. 29 yasindayim ben, isim var, ailem var, cok sükür saglikli akilli bir evladim var. Muhtac degilim ben ona. Tek derdim simdi aileme nasil anlaticam, bu yaptiklarini anlatamam, kaldiramaz benim ailem. Kardesim bi duysa canini alir onun. Annem babam hasta insanlar. Dayanamazlar bu halime.
Ben hayatima nasil devam edicem simdi, biliyorum kaldigim yerden devam edemem ama yinede devam etsin istiyorum. Tabi ki o adamla degil. O evladimin babasi baska bisey degil artik. Ne cok istemistim birdaha anne olmayi, askla yasamayi. Cok mu sacma bu düsündügüm bu durumda. Icim patlicak gibi.
güçlü olun ve evladınızı alın ailenıızn yanına gidin
ailenıze de madem üzülürler detay anlatmayın
olmyor deyin yapamıyoruz deyın
bu dengesız adamı cekmek zorunda değilsiniz

Bu adam sizi yumruklarla dövmüş hem de anlattığınıza göre hiç yere. Hem de evladınızın önünde ve siz hala o evde oturmaya devam mı ediyorsunuz. Oturdu iddia oynadı diyorsunuz adam sizi önemsese onu yapmaz zaten daha ney bekliyorsunuz sizi öldürmesini mi ? nasıl bu kadar sakin olabilirsiniz ve bir internet sitesine girip yazmayı düşünebilirsiniz aklım almıyor bu rahatlığı. İşiniz var, aileniz var daha ne.

O anda alıp çocuğumu çıkardım o evden dakika beklemezdim. Bir gün o darbelerle ölseniz ailenizin üzüntüsünü düşünün bir de. Her şeyden önce çocuğunuza bunu yapmaya hakkınız yok. Psikolojik olarak etkilenecek ve sağlıklı kalmayacak dediğiniz gibi maalesef. Gidin darp raporu alın, uzaklaştırma çıkartın ve annenizin evine gidin. Böyle saçmalık olur mu.

İçim acıdı yazdıklarına, lütfen kimse için yaşamayın anne baba koca evlat. Önce sen önemlisin sen iyi olmazsan kimse iyi olmaz kendini düşün ki, çocuğunu düşünecek ömrün olsun.

En sonunda hepimiz ölüyoruz 1 adet hayatımız var ve ş.... bir insan için harcanmasına izin verme, neyi bekleyeceksin ? İşin var, bir evladın var ve okul çağında, annen baban hayatta.

Boşanmak dünyanın sonu değil tıpkı evlenmek ,doğmak, ölmek gibi.

Allah çok büyük çok

öbür dünyada şikayetçi olursunuz okey de bu dünyada niye şikayetçi olmuyorsunuz. bu olayı kabullenip evliliğinize devam edebiliyorsanız siz de normal değilsiniz demektir bence.

Ben evliligimi dünkü olaydan sonra bitirdim zaten.
darp raporu icin anca yarin aksam gidebiliyorum doktora.
evden ben gitmicem o gidecek. Gideceginide söyledi zaten
ailemin yanina gitmem demek isimden olmam demek, cocugum babasiz kalmisken birde evinden yuvasindan olacak demek. O gidecek.

boşan,boşan,boşannnn

Aman Allahımm...Şok oldum.Camları açtın diye seni yumruklamış .Allah onu beş bin beter etsin .Darp raporu al,bu pisliği boşa ..Annenleri değil önce kendini ve çocuğunu düşün .Kardeşin de bir güzel dövsün bu pisliği ,beter etsin .
Yarın öbür gün öldürür seni bu adam ,bırak ,boşa ,bundan baba da olmaz .

gerçekten size o kadar üzüldüm ki anlatamam su an ben buarada okurken kanım çekildi resmen ya daha önceden bir tartışma bir sorun var mıydı? sadece bir cam açma yüzünden böyle bir olay kopar mi bilemedim eğer sadece cam açma ise adam gerçekten psikopat diye düşünüyorum bir de hiçbir şey olmamış gibi iddaa oynamaya oturdu diyorsunuz ya işte orada daha büyük şok yaşadım çok geçmiş olsun çok

Böyle adamları okudukça sinir oluyorum anca kadına hüçleri yeter,dışarda diklenemiyorlar tırsıyorlar evde kadınlardan çıkarıyorlar hırslarını,ne olmasını bekliyorlar? bu muameleden sonra eşlerinin hala kendilerini seveceklerini mi zannediyorlar yada hürmet göreceklerini mi?

Avrupa ülkelerindeyseniz evden kocanız olacak adam gider.Polis eve yaklaşmama cezası verir, boşanma içinde bir yıl ayrı evde yaşamak şart.Allah yardımcınız olsun.

gerçekten size o kadar üzüldüm ki anlatamam su an ben buarada okurken kanım çekildi resmen ya daha önceden bir tartışma bir sorun var mıydı? sadece bir cam açma yüzünden böyle bir olay kopar mi bilemedim eğer sadece cam açma ise adam gerçekten psikopat diye düşünüyorum bir de hiçbir şey olmamış gibi iddaa oynamaya oturdu diyorsunuz ya işte orada daha büyük şok yaşadım çok geçmiş olsun çok

Yok oncesinden bi sorun hatta cok guzel zaman gecirmistim isten eve geldikden sonra. Ben ne oldugunu anlamadim birde yumruklamaya basladi sen ne adi bir kadinsin allah belani versin diye vurmaya basladi bende anca neoldu diye sorabildim bagiramadim bile.

Böyle adamları okudukça sinir oluyorum anca kadına hüçleri yeter,dışarda diklenemiyorlar tırsıyorlar evde kadınlardan çıkarıyorlar hırslarını,ne olmasını bekliyorlar? bu muameleden sonra eşlerinin hala kendilerini seveceklerini mi zannediyorlar yada hürmet göreceklerini mi?

Aynen öyle disarda her ne olursa olsun sessiz sakin kalir millet der ki helal olsun sunun tepkisine bakin durusuna bakin. Evde ufacik bir seyden baslar kafayi yemeye. Hala her yanim agriyo.

Avrupa ülkelerindeyseniz evden kocanız olacak adam gider.Polis eve yaklaşmama cezası verir, boşanma içinde bir yıl ayrı evde yaşamak şart.Allah yardımcınız olsun.

Evet bir yil ayri evlerdr yasicaz. Sorun degil. Gerekli yerlere bosanma asamasinda diye kayitlara girebiliyorum. Ev bakiyo su an zaten. Ballandira ballandira anlatiyor. Yeni hesap actim bak evlerede bakiyorum diye. Tepki vermedim sadec hayirli olsun dedim.

Evet bir yil ayri evlerdr yasicaz. Sorun degil. Gerekli yerlere bosanma asamasinda diye kayitlara girebiliyorum. Ev bakiyo su an zaten. Ballandira ballandira anlatiyor. Yeni hesap actim bak evlerede bakiyorum diye. Tepki vermedim sadec hayirli olsun dedim.
Allah yardımcınız olsun, adam belkide sizden ayrılmak için bezdirme politikası uyguladı.

böyle konularda deliriyorum ben ya.. orada olup o herifin ağzını yüzünü kıramadığım için o kadar hırslanıyorum ki anlatamam.. kızlarınıza iyi bir eğitimin yanında mutlaka ama mutlaka iyi derece savunma dersleri aldırın.. pislik insanlara karşı en azından tekme yumruk yemesinler, ha eğer o heriflerin eli kalkarsa ağzını yüzünü dümdüz etsinler..

hangi ülkedesin konu sahibi?

Secimim belli zaten, bu evlilik bitti. Isin ilginc yani bidaha bana diyor ki artik beni tamamen kaybettin. Güldüm bisey diyemedim bile. Ben onu kaybetmisim, o beni degil.
Zaten evden gidecegini söyledi bana, bende mümkün oldugu kadar cabuk git dedim. Darp raporu icin yarin aksam doktora gitcem. Yurtdisinda yasiyorum. Sikayetci olmicam, sadece evladi ici. Babasina cok düskün. Gerci dün kendisi dedi sen gidersen bizim icin daha iyi olacak baba diye. Tam gün calisiyorum, isimi ayarlamam lazim. Calisma saatlerimi azaltmam degistirmem lazim. Televizyon almam lazim. Ailemle de konusmam lazim. Ama biraz zamana ihtiyacim var bunun icin.

Bak ne güzel çocuğun bile demiş giderse iyi olur diye...

Çocuklar bile farkında aslında böyle şeylerin.

Arada böyle kavga, gürültü olacağına uzaktan ama saygılı, seviyeli bir ilişki olsun.

Evladını problem etme yani, alışır, kendini hazırlamış bile o.

Yerinde olsam şikayetçi de olurum, yaşadığın ülkeyi bilmiyorum ama Avrupadaysa yaptırımları büyük.

Aklı başına gelsin bir.

böyle konularda deliriyorum ben ya.. orada olup o herifin ağzını yüzünü kıramadığım için o kadar hırslanıyorum ki anlatamam.. kızlarınıza iyi bir eğitimin yanında mutlaka ama mutlaka iyi derece savunma dersleri aldırın.. pislik insanlara karşı en azından tekme yumruk yemesinler, ha eğer o heriflerin eli kalkarsa ağzını yüzünü dümdüz etsinler..

hangi ülkedesin konu sahibi?

Almanyadayim

Bak ne güzel çocuğun bile demiş giderse iyi olur diye...

Çocuklar bile farkında aslında böyle şeylerin.

Arada böyle kavga, gürültü olacağına uzaktan ama saygılı, seviyeli bir ilişki olsun.

Evladını problem etme yani, alışır, kendini hazırlamış bile o.

Yerinde olsam şikayetçi de olurum, yaşadığın ülkeyi bilmiyorum ama Avrupadaysa yaptırımları büyük.

Aklı başına gelsin bir.

Alisacak tabi ki, bugün tüm gün anne dimi aile olmak icin anne baba cocuk olmasi lazim dedi. Bugün ailece sarilip uyuyalim dedi. Ona cok üzülüyorum ama gelecegi icin dogru yolun bu oldugunu biliyorum.

Gucunuz varsa pedogog yardimi alin. Yoksa da zaten her filmde artik anlatiliyor bunlar. Ben de baban da ( burasi yalan ama tabi caktirma) seni cok seviyoruz. Ailen biziz her zaman. Birbirimizle anlasamiyoruz ama sen her zaman... vs vs. Diye aciklayin. Zaten en kotu ayrilik bile siddet icinde buyumesinden babayi model almasindan bin kat iyidir.

Back
X