- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
Merhabalar . Aslına bakacak olursan burada da seni sıkmadan biraz bir şeyler karalamak istiyorum.Kajmery,yanlis anlamazsan actigin konulardan benim bir cikarimim var.Tabi benim dusuncem dogrudur ya da yanlistir demiyorum ama nisanlin icin sanki hislerin minnet,şükrandan ibaretmis gibi geliyor.Eski yasadigin travmatik evlilikten sonra nisanlin icin sardettifin sifatlar hep merhametli,asiri iyi.Hani sanki ona karsi bir asktan ziyade seni el ustunde tuttugu icin bir minnet duygun varmis gibi.Iyi,dikkatli dusun derim ben ya.Bu olay pek iyi sinyal vermedi bana.Hani bazi eksiklikleri kapatmak icin sana inanilmaz davraniyor,hic birseyini eksik etmiyor gibime geliyor.Sen duygularindan kesinlikle emin misin?
İlk evliliğimde ben çok severek evlendim. Çook büyük emek ve hayallerle. Yeri geldi bana köpek gibi davrandı ben onu bile sineye çektim. Hiç kimseye merhamet etmeyen ve hayatında sadece ailesi olan bir vasıfsızdı.
Bana hiç bir zaman merhamet etmek istemedi. Çocuğumuz olmadı, bana sen yarımsın dedi.. ve bu kişi okumuş ve çok iyi bir kariyeri olan bir Allahım cezası.
Ben şimdi yalan konuşamam . Nişanlımı seviyor muyum ? Evet. Beni öpünce içim gidiyor mu ? Evet. Ama aşk ? Aşk konusunun yerini bende karakter aldı biliyor musun ?
Herkesin önceliği farklıdır. Ben vicdanlı ve merhametli olmayan bir insanı kesinlikle kabul etmiyorum. Daha evvel karşıma bir sürü kişi çıktı ama kimseden bu elektriği alamadım.
Şu an benim en önemli önceliğim; namuslu olması, merhametli olması ve vicdanlı olması.