Greeşim herkes dayan diyor ama ben dayanamıyorum da. İpler kopma noktasına geldi. Yüzüğü önüne çıkartıp koydum bile. Babam gelsin anında konuşacağım. Bir ömür üzüleceğime , şimdi üzülürüm.
Ama şunu diyorum o hayatı boyunca üzülecek. Benim gibi birini bulamayacak bir daha. Alsın ailesini tepe tepe kullansın.
Beni yanlis anlamayin ama kimse kimse icin hayat boyu uzulmez. Insan oglu unutmaya programli yaratilmis. Bir sure sonra unutulursunuz.. Bu hep boyledir.. Sahsen biri beni kotu gunumde yari yolda biraksa onu unutmam daha kolay olur. Bunlari sizi uzmek icin soylemiyorum. Ama su surecte nisanlinizi terk etmeniz kabul edilebilir birsey degil bence.
Zaten nisanliniz zor bir surec geciriyor.. Kotu gununde kostegi degil, destegi olmaniz gerekli bence..
Ayrilacaksaniz da bu surecin gecmesini bekleyin. Boyle olursa iyi gun dostu gibi olacaksiniz onun gozunde.
Zaten kadin 4. Evrede. Malesef cok fazla yasamaz. Hersey sona erdikten sonra oturup bu surecte yasananlari etraflica dusunup devam ya da tamam dersiniz.
Su yazdiklariniz normal bir zamanda yasansa tamam haklisiniz hemen ayrilin derdim.. Ama saglik soz konusu.
Bu durumun en buyuk suclusu anne baba ve eniste.. Hele o enisteye cok kizdim o evleri satip karisini tedavi ettirmesi gereken kisi o.
Ama kimse yapmiyorsa da nisanliniz ne yapsin? Simdi elinden geleni yapmasaydi kardesi olunce vicdan azabi cekecekti. En azindan elinden geleni uzerine duseni yapti.
Bundan sonra gozunu acmasina yardimci olun. Mesela o eniste o evleri satsin. Anne baba elini cebine atsin.
Bir de soyle bir gercek var ki ailesine merhameti olmayanin elin kizina hic merhameti olmaz.
Ve emin olun nisanliniz bu yaptigi iyiligin karsiligini kat be kat alacaktir.
Cunku bizde hep oyle oldu. Benim esim de sizin nisanliniz gibi. O insanlara yardim ettikce Allah ona her istedigini verdi. Yardim isteyeni geri cevirmez. Sizin o enistenin yaptigi gibi Kullanma boyutuna ulasmadiktan sonra ben cok takilmiyorum. Ne verirsen elinle o gelir seninle demisler..
Diger mesajinizi da simdi gordum ona da yorum yapayim. O para benim hesabima yatacak demissiniz. Bu hic hos olmamis..
Aslinda sizi anliyorum.. Bence derdiniz para degil. Daha once yasadiginiz kotu tecrube yuzunden cok agresifsiniz ve acisini nisanlinizdan cikartiyorsunuz.
Ama nisanliniz sizin boyle davranmanizdaki asil sebebi anliyor mu? Ya yanlis anlarsa? Ya tum bu asiri tepkilerinizin nedeninin para oldugunu dusunurse? Bir anda sizden uzaklasabilir. Bu mevzular, ifade ederken cok dikkatli olunmasi gereken mevzular yanlis anlasilmaya cok musait.