Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

Eskisiyle şimdikinin karakterleri aynı mı peki? Bu ilişkimde kaybetme korkumu belli etmemeye çalısıyorum diyorsunuz ama gerçekten kaybetmekten korkan insan size değer veren bir insanı da bu şekilde itmez diye düşünüyorum aksine dikkat etmeniz gerekmez mi ? siz ise istedikçe istiyorsunuz madem seviyorsunuz zaman vermeyin çabalayın msj atın .Hayır sanki çok büyük bişey olmus da gurursuz olmaz mıyım diyorsun seviyorsan konuş,kendini ifade et. Belki bu şekilde az da olsa değer gördüğünü anlar
yani dün gece ben aradım o yüzden şimdi fotoğrafı kaldırmış yani bilemiyorum, dün nasıl aradım onu da bilmiyorum o da şaşırdı zaten ama gene de pek konuşmak istemiyor gibiydi eğer istekli olsaydı bugün özür dilerdim

mıllet koca olsun da nefes alsın yeter diyor sen köleleştırdığın bır adam bulmuşsun şükredeceğine onu da kacırmışsınnn.notunu verıyorummm:oturr 0

Evlilik zor olan hayatin yukunu paylasmaktir, hayati zorlastirmak degil. Kapris cekmek hic degil. Ergenlikten henuz cikmamis biri evliligin sorumlulugunu tasiyabilecek kapasitede degildir. Size tavsiyem evlenmeyin cunku o olgunlukta degilsiniz. Gece yatarken aramanmayi beklemeniz, evde yalnizdim ya basima birsey gelseydi gibi seyler, onu hayatinizin merkezine koymaniz, karsidan gelen kizdan bile kiskanmaniz cok abarti duygular degil mi? Siz evliligi evcilik mi saniyorsunuz? Siz sadece kaorisinixi cekecek birini ariyorsunuz ve uzgunum ki bu cocugu sevmiyorsunuz. Seven zulum etmez cunku. Sizin bu kaprisletiniz zulum cunku. Birakin da cocuk bir nefes alsin.

Şaka mı bu kafa yapısı?
Karsidaki insan yumusak başlı, zaten kabulleniyor bi sey demiyor, istediğim gibi davranma hakkim var deyip bildigin eziyet ediyorsun, en ufak şeyde yüzüğü çıkarıyorsun, surekli taktik kapris ve simariklik.. Iliskiye saygin yok, acimiyorsun da yipraniyor diye.. Sen bu adami sevdiğine emin misin? Sevgi boyle bi sey mi? Iyi insan gorunce o iyilige layik olmak yerine suistimal ediyorsa biri, dönüp kendi niyetini ve insanligini sorgulamali bence..
Agzina saglik. Ne guzel anlatmissin. Insan insana eziyet eder mi? Bastan konustum kabul etti diye bu karsisindakine reva gorulur mu? Ancak konu sahibinin ben olanlardan ders cikaracagini ya da bizi anlayacagini sanmiyorum. Hem empati duygusu yok, cunku empatisi olsa adama yaptigi zulumleri gorurdu, hem de asiri bencil. Paylasmayi bilmeyen bencil biriyle hayat paylasilir mi? Cocuga uzuldum ben.

Son düzenleme:
Agzina saglik. Ne guzel anlatmissin. Insan insana eziyet eder mi? Bastan konustum kabul etti diye bu karsisindakine reva gorulur mu? Ancak konu sahibinin ben olanlardan ders cikaracagini ya da bizi anlayacagini sanmiyorum. Hem empati duygusu yok, cunku empatisi olsa adama yaptigi zulumleri gorurdu, hem de asiri bencil. Paylasmayi bilmeyen bencil biriyle hayat paylasilir mi? Cocuga uzuldum ben.
Kesinlikle oyle.. Hata yaptigini bile dusunmuyor, oylesine bi empati yoksunlugu ve bencillik.. Hep bi "ama ama ama"
Adam boyle olacagini bilse asla soz vermezdi.. O soz de "her zaman yaninda olacagim" romantikliğidir buyuk ihtimal.. Adam ne bilsin boyle bi sey cikacak.. Hem söz verdi diye iliğini, kemiğini, canını sömürmen mi lazim? "Ama soz verdi, çekecekti".. Iki tarafta da bi çaba olur mutlu olmak icin, konu sahibi mutlu olalim'in degil, pesinde dolandirmanin derdinde.. Insan "seviyorum" deyip nasil zulmeder? Şaka gibi..

Bi de ben şunu farkettim son zamanlarda, burda ve gerçek hayatta, bazilari ilişki yaşamayı ciddi anlamda böyle bi şey sanıyor.. Kapris yapayim, şımarıklık yapayım, yeşilçam filmi çevirir gibi ayrilayim azicik aksiyon olsun, pesimden koşsun vs.. Dusunmuyorlar ve anlamiyorlar iliskiye verdikleri zarari.. Cidden cok yazik..

Bu kadinlar kulübünde ilk defa bi adama acidim. Sen bu adami sal gitsin yaziktir onunda mutlu olmaya hakki var .

Ayrıl adamdaki tüm kredini daha sevgililik döneminde yemiş bitirmişsin artık bu işten hayır mı gelir. Adamı sömürmüşsün evlenince de o seni sömürür haklı da

öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?

Kredini sacma sspan seyler icin tuketmissin.
Evlendigizde bu yaptiklarini bir bir suratina vuracak.
Kusura bakma ama tam korktugun gibi sana karsi duyarliligi azalacak.
Kim ister birinin stres topu olmayi.
Kardesten kiskanmak nedir bu arada:oha:
Bence cocugu yakma, ciddi soyluyorum vebal alirsin.
Iki tartismada yuzuk cikariyosan ohoo.
Kimse nazli tripli insanla omur gecirmek istemez, ya kendini duzelt ya da bloflerini tamama erdir derim ben.

Back
X