- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
ama gelme desem de gelmesi lazımdı kötü durumdaydım sormasına ne gerek vare geliyorum gemiş sen de gelme demişsin. neyin tribini atıyosun ki. gel deseydin madem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama gelme desem de gelmesi lazımdı kötü durumdaydım sormasına ne gerek vare geliyorum gemiş sen de gelme demişsin. neyin tribini atıyosun ki. gel deseydin madem.
Şey mi yapsam serviste yan yana gidiyoruz telefonumdan bir müzik açıp kulaklığın bir ucunu onun kulağına mı taksamO zaman mesaj at. Seni seviyorum. Üzdüğüm için özür dilerim. Çok özledim. Yaz. Bak canım kabahatlisin. Kaç kez aramış açmamışsın eve de gelmiş ama sen hiçbir şey yapmamış gibi sitem ediyorsun hala. Konuşmak istemesse bile mesaj at cevap yazmasa bile akşam bir daha at ama güzel şeyler yaz kısa öz işte. Hemen cevap vermiyorsun istemiyo musun beni? Benden daha önemli ne işin var gibi şeyler söyleme karşında kırgın bi erkek var sonuçta. Sabırlı ve istikrarlı olursan Mutlaka arayacaktır. Belliki sana çok değer vermiş ama sen kıymetini anlamamışsın bir yıl az zaman değil. Seven insan her zaman karşı taraftan beklememeli. Hadi at bir mesaj sonra da güzel şeyler paylaş burda.
cnm biz buradan senin anlattığın şekilde olayı yorumluyoruz. Şeffaf olarak bir film gibi koymuyorlar ki önümüze de net yorumlayabilelim. Sen kendi duygularını bir kenara bırak. Sanki dışarıdan bir insan izliyor gibi kendi davranışlarını ve onun davranışlarını düşün mantık dahilinde. O zaman neyin ne olduğunu anlarsınyok fenalaştım o yüzden kendisi de telefonda duydu geliyorum dedi gelme dedim saatler sonra geldi ne anlamı kaldı
Siz biraz büyüseniz mi acaba?Şey mi yapsam serviste yan yana gidiyoruz telefonumdan bir müzik açıp kulaklığın bir ucunu onun kulağına mı taksam
ama gelme desem de gelmesi lazımdı kötü durumdaydım sormasına ne gerek var
ama konuşma cesaretim yok şuandaSiz biraz büyüseniz mi acaba?
Adama mantıklı bir konuşma yapın yahuu. Çok mu dizi izliyorsunuz nedir.
Sadece isteklerimi söylemeden anlasın istiyorum çok mu zor buişte bu yüzden kaybediyorsunuz. hep de kaybedeceksiniz.
Bir iki gün bekle o zaman. Onun da siniri yatışır hem.ama konuşma cesaretim yok şuanda
tamam bu sefer daha çok çabalayacağım ama ya o 2 günde bu duruma alışırsaBir iki gün bekle o zaman. Onun da siniri yatışır hem.
Ama bak kendine çeki düzen vermezsen yine bir yerde kopar.
Sadece isteklerimi söylemeden anlasın istiyorum çok mu zor bu
AynenSurekli kapsir surekli benim herseyimi ceksin benden vazgecmesin. Hep benim dedigim olsun ben ozelim. Siz nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama boyle bir dunya yok.
Sen de haklısın ama o işte anlıyordu şimdi işine gelmiyorBen demeden kırgınlığımı anlasın istiyor ama tribi bile anlamadıkları için direk söylemekten başka şansımız yok :)
Yok eski nişanlımda kaybetme korkumu çok belli ettim bu ilişkimde belli etmek istemedim sadece hepsi buBiz size çok dedik bu tavırlarla siz bu adamı kaybedersiniz başkaları da havalarda kapar diye.. Eski nişanlınızın günahının bedelini sizi seven size değer veren bir insandan çıkartmaya kalkarsanız böyle olur. Hak ettiği gibi sevemeyecekseniz kimseyi hiç umut vermeyin.
Hastalanınca diyorum yaAyrıl ailene anlat.cocuk 1yil iyi dayanmis.kimse kendine ve karsisindakine guveni.olmayan birini istemez.ayrica evlenince bana bakmaz diye korktum ne demek bebek misiniz niyr size baksin
Yok eski nişanlımda kaybetme korkumu çok belli ettim bu ilişkimde belli etmek istemedim sadece hepsi bu