- Konu Sahibi usuyenprenses
ama ben onu sevmekten başka bir şey yapmadım
Emin misin?
Iyi dusun bakalim
Sevmek buysa birak sevme diyesi geliyor insanin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben onu sevmekten başka bir şey yapmadım
Çünkü hiç kimse vazgeçilmez değildir sen de değilsin!ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyor
Haklısınız ama ben bilmiyorum kafam çok karışık onu seviyorum ama evlenince mutlu olur muyuz onu bilmiyorumBir adam girdi hayatıma. Ben hiç istemedim başta. Çok da umrumda değildi beni severse güvenirsem devam ederim dedim ki o baştan beri evlilik fikriyle geldi bana. Bende senin kadar olmasa da fazlaca kıskanç bir insanım. Kardeşimden kuzenimden arkadaşımdan kıskanmam ama etrafındaki bayanlara karşı mesafeli seviyeli olmasını isterdim nerde ne yaptığını bilmek istiyordum baştan uyardım bak ben böyle bir insanım yapamazsan söyle dedim yooook ben zoru severim evlenelim de evlenelim dedi durdu. Her anını fotoğraf attı güvenimi sağladı aşkımı kazandı. Zaman zaman sıksam da çok huysuzluk yapmadım en önemlisi dürüst sadık oldum hep. Çok aşık oldum cook. Ciddi adımlar atmaya başladık nisanlanmak üzereydik aileler tanıştı. Sonra adam değişmeye uzaklaşmaya kötü davranmaya başladı ama benim için geçti artık aşık olmuştum bir kere. Başta benim için çok mücadele etti şimdi ben mücadele etmeyelim dedim fakat ne yapsam fayda etmedi gün be gün uzaklaştı. Meğer adi ikiyüzlü bir insanmış benimle bir yola çıkmışken başkalarını da denemiş ve sonra başka bir kızda karar kılmış ben çok sonra nişanlanınca öğrendim ve gerçekten katlanılmaz davranmadım yani sizin kendinizi anlattığınız kadar değildim ama karşıdaki şerefsiz olunca fayda etmiyor hiç bsy. Sizin nişanlanız başkasını bulmuştur demiyorum ama anlatmak istediğim sevgileri ilgileri ilk günkü gibi kalmıyor. Siz hep nazınızı çeksin istiyorsanız hep böyle olmayacak bilin ayrıca bu sizi sevmediği anlamına da gelmez. Karşıdaki insanın da mutlu olmaya hakkı var ilgi görmeye. Evlenince böyle mi olacak diyosaniz bilin ki böyle hatta daha fazlası olacak. Kimse sevgililikteki gibi ilk günlerdeki gibi kalmıyor.
evet şuan biraz kafasını dinlesin diye rahat bırakmak istiyorum ama ya tamamen koparsaÇünkü hiç kimse vazgeçilmez değildir sen de değilsin!
Baştan anlattım diye de kimseye hayatı zindan etmeye hakkın yok !
Ayrıca aşk heyecan vs.bunlar geçici duygular zaten.
Önemli olan samimiyet sevgi fedakarlık vefa ve tabi ki saygı.
Bunlardan kaçı sende var sence ?
Gerçekten bu adamı üzmeyeyim rahat bırakayım kafasını dinlesin diye düşünüyor musun ?
nefret ettiğini sanmıyorum ama çok kızgın olduğunu biliyorumNefret ettirmeyiniz
Sevdiriniz.
Siz nefret ettirmişsiniź.
Siz normal değilsiniz ki.öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?
düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor neden bilmiyorumsürekli yüzük atmak nedir ya?
çok doyumsuz ve sorumsuzsunuz
bu halinizle bir ilişki yürütmeniz çok zor
lütfen önce iyileşin
sonra mutluluk gelir
Adamı delirtmek için o kadar çok şey yapıp, üstüne sevmekten başka bir şey yapmadım nasıl dersiniz? Hala dank etmemiş bazı şeyler. Sevginizi gösterme anlayışınız çarpık. Şimdi geri dönse de, sizde değişen birşey olmadıkça bu işin sonu yine yaş. Haa geri dönmezse, bir gün başka biriyle ilişkiniz olursa yine aynı şey söz konusu. Bir insana bu kadar hunharca davranıp, buna rağmen sürekli el üstünde tutulmayı, sevilmeyi, pohpohlanmayı bekleyemezsiniz ki.İnstagram hala duruyor umarım kaldırmaz, seviniyorsunuz ama ben onu sevmekten başka bir şey yapmadım
psikolog a gittiniz mi?düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor neden bilmiyorum
değişmeyi çok istiyorum psikiyatriste gittim hap yazdı hemen kullanmadımpsikolog a gittiniz mi?
önce kendi içinize dönün, sorunlarınızın çözümü önce düşüncelerinizi sonra davranışlarınizi değiştirmekte yatıyor.
değişmeyi kalpten istiyor musunuz?
bu ilişkiyi çok yıpratmışsınız, ancak halen sizi seviyorsa degistiginizde yürütme şansınız var. ancak bu durumda sizin çaba göstermeniz gerekiyor
ve lütfen önce psikolog a gidin, ruh haliniz normal değil
ama sevdiğine böyle davranan erkekler varSurekli kapsir surekli benim herseyimi ceksin benden vazgecmesin. Hep benim dedigim olsun ben ozelim. Siz nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama boyle bir dunya yok.
ama sevdiğine böyle davranan erkekler var
Sevmesen bir dak düşünmücem ama böyle ellerimden kayıp gidiyor sanki üzülüyorumOlur ama hatalarını farkettiğin için özür diler yeniden denemeyi teklif edersen olur. Bu kadar baskıyı kimse kaldırmaz canım. Fotoğrafları da silen senmişsin. Senin yanında hayattan zevk almıyorsa neden uzak durmasın ki senden. Bence kaçmakta haklı ama bu seni sevmediği anlamına gelmez. Biran önce tolarlan.