Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

Çocuk o kadar olumsuzluğa rağmen fotoğraflarınızı silmemiş, yüzüğü çıkarmamış. Hala direniyor sizinle birlikte olmak için. O size şans tanımış kendinizi düzeltmenin için ama siz bunu anlamak yerine ayrılmaktan bahsediyorsunuz.
Başta sizi herşeyin izle kabul etmesi sizin yaptıklarınızın doğru olduğu ve onları sürdürebileceğiniz anlamına gelmiyor. O zamanki kabulleniş sizi çok sevip kaybetmek istemeyen ve herşeyin göze alan birinin kabullenişi. Ama bir yerden sonra sevgi yetmez bazı yükleri taşımaya, yorulur insan..
çok haklısınız fark ettim

Sorunu nişanlınız da değil kendinizde arasanız belki de burda bunu yazma ihtiyacı duymazdınız. Sizi yadırgamak için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın. Kendinizi Nişanlınız yerine koyun ve sizin davranışlarınızı size yaptığını düşünün bir zaman sonra offf ya yeter ben bu kadar çabaladım uğraştım gördüğüm muameleye bak der, ister istemez soğur ve koparsınız. Şu an nişanlınız da bence bu durumun içerisinde

Sorunu nişanlınız da değil kendinizde arasanız belki de burda bunu yazma ihtiyacı duymazdınız. Sizi yadırgamak için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın. Kendinizi Nişanlınız yerine koyun ve sizin davranışlarınızı size yaptığını düşünün bir zaman sonra offf ya yeter ben bu kadar çabaladım uğraştım gördüğüm muameleye bak der, ister istemez soğur ve koparsınız. Şu an nişanlınız da bence bu durumun içerisinde
Şimdi konuşuyoruz ama bana diyor önceden bir lafınla her şeyin güzel olacağına inanırdım şimdi inanmıyorum

ben anlatamıyorum ama derdimi mutsuz olmak ve mutsuz etmek istemiyorum,
bunları aşmak istiyorum çünkü kendime de zarar veriyor bu durum ne yapabilirim ?
Bir psikologa gitmelisin. Onlar seni yonlendirecektir. Yoksa bu durum sadece sana degil etrafindakilere de zarar verir. Bir cesit psikolojik siddet cunku bu.

Sürekli ayrılmak istediğini söyleyen geçimsiz biriyle siz olsanız ne yapardınız?
Kimse böyle bir hayat yaşamak istemez.
Kusura da bakın,kendinize de.

Ilk zamanlardaki ilgiyi,alakayi ve simartilmayi bekliyorsunuz.
Iliskinin baslarinda alttan alindiginiz icin suan bazi seyler ondan gözünüze batiyor.
Asil gercekler suan yasiyor ve yasayacak olduklariniz..
Üzgünüm ama hic bir beraberlik ilk zamanlarindaki gibi olmuyor.
Bulutlarin üstünden yere cakilmissiniz yasamis oldugunuz hayal kirikligi ile..
Dolayisiyla "tanidim" diyebilmek icin belli bir zaman gecmesi gerekiyor..
Ve hicbir sey eskisi gibi olmayacak..

Ilk zamanlardaki ilgiyi,alakayi ve simartilmayi bekliyorsunuz.
Iliskinin baslarinda alttan alindiginiz icin suan bazi seyler ondan gözünüze batiyor.
Asil gercekler suan yasiyor ve yasayacak olduklariniz..
Üzgünüm ama hic bir beraberlik ilk zamanlarindaki gibi olmuyor.
Bulutlarin üstünden yere cakilmissiniz yasamis oldugunuz hayal kirikligi ile..
Dolayisiyla "tanidim" diyebilmek icin belli bir zaman gecmesi gerekiyor..
Ve hicbir sey eskisi gibi olmayacak..
evet konuşuyoruz ama eskisi gibi değil bana karşı öyle hissediyorum

Eskisi gibi olmayacak artik bunu kabullen.Trip atarken artik sen diken ustunde olucaksin kizacak mi rest mi cekecek diye.Sen bu hale getirdin sonuclarina sen katlanacaksin.
of of 2 günde sıkıldım bu halinden ağız tadıyla bir şey soramıyorum ya kıskançlığıma hele hiç tahammülü yok

Aşık falan olmamışsın. şımartılmak, alttan alınmak, pışpışlanmak, ne yaparsan yap tüm kaprislerine katlanılması, ilgi hoşuna gitmiş sadece. Aşk sevgi böyle bir şey değil.

Aşık falan olmamışsın. şımartılmak, alttan alınmak, pışpışlanmak, ne yaparsan yap tüm kaprislerine katlanılması, ilgi hoşuna gitmiş sadece. Aşk sevgi böyle bir şey değil.
hayır çok aşığım öyle olmasaydı böyle davranınca canım neden yansın

of of 2 günde sıkıldım bu halinden ağız tadıyla bir şey soramıyorum ya kıskançlığıma hele hiç tahammülü yok

Seni pışpışlamıyor degil mi?O yüzden sıkıldın.Iliskinin "normal insan" iliskisi olmasini istiyorsan alisacaksin buna.Hem sen duzelmek istemiyor muydun 2 gunde bunaldim bu haline diyorsun??? Sen ne istedigine bir karar ver once.

Seni pışpışlamıyor degil mi?O yüzden sıkıldın.Iliskinin "normal insan" iliskisi olmasini istiyorsan alisacaksin buna.Hem sen duzelmek istemiyor muydun 2 gunde bunaldim bu haline diyorsun??? Sen ne istedigine bir karar ver once.
yok iltifatta ediyor ama en ufak şeyde hemen set örüyor gibi bana diyor şimdiden pes ettin ne yapsam mutlu edemiyorum seni
düzelmek istiyorum da hemen olmaz ki o hiç mantıksız kıskançlık yapmayayım istiyor

Back
X