ya ablacım benım bunları demekle yapmaya calıstıgım anlatmak ıstedıgım bu degıl kı sadece oranın tam bır TICARETHANE oldugunu ve egıtımden baska her seyı dusunduklerını gostermek...benım olayı unutun bunların karsıma gecıp butun bu adaletsızlıklerı uyguladıktan sonra haktan hukuktan bahsetmesı komık gelıyor hepsı bu tabıkı dava ılee ugrasacagım sonucu ne olursa olsun ıster kazanıımm ıster kazanmayım yeter kı dava suresı baslasın yenıden oss ye nıye gıreyım kı sonuna kadar hakkımın kazandıgımın arkasındayımm....
özel okullar böyledir.özel hastanelerde böyledir.buralar aynı zamanda ticarethanedir.
ama bu özel hastanelerde tedavi edilmediği yada özel okullarda eğitim verilmediği anlamına gelmez.
istediğin davayı aç eline hiç bir şey geçmez.
kopya çekmişsin ve özel okul sisteminden şikayet etmeye hakkın yok.
tercih etmeseydin derler.
anla artık,boşuna çırpınıyorsun.
bunu söylerken senin adınada üzülüyorum ama özrüğn kabahatinden beter.
hem kopyaya yeltenmişsin hemde hala haktan hukuktan bahsediyorsun.
sen o kopyaya ihtiyaç duysaydın,yani bilmediğin sorular çıksaydı;kopya yerine oturup ders çalışan diğer öğrencilerin hakkına ne olacaktı?
bukadar prosedurun yıkılabıldıgı bır yerde karsıma gecıp hukuk dıye savunulmasına kızıyorum ben benım basıma gelenı savunmak ıcın degıl kopyası kanıtlanamayan arkadasıma da sırf bursu kesmek ıcın uyarı veren zıhnıyetın karsısındayım garıbe gelınce vurmaya dırek hazır olanların karsısındayım bırakın arkadaslar bu yapılan hak hukuk degıl kı hersey prosedurunde yuruse okey de bu kadar esneklık yapılabılıyorken ve buda bılınıyorken bızımle kendılerını dostlar alısverıste gorsun olayına koymalarına kızıyorum buna sınırlenıyorum evet hakkkı hukuku savunacagım ama esıt hak hukuk her yerde para ıle kazanılıveren hak hukuk degıl!!!
kopyası kanıtlanamayana uyarı verilmesinib ilmem.kanıtlanamayan bişeye ceza verilmemesi lazım.uyarıda olsa.
ama seninki kanıtlanmış.
ortada bir haksızlık yok.
bızı resmen KOBAY olarak kullandılar ben buna kızıyorum bunaa!!!!! ve bugun bır sey ogrendım kı o benı yakalayan asıstan ıyı oldugu ogrencılere kendı bıle bıle kopya cekırıyormusss!!!!!!!! ama ben onu hayatımda ılk defa gormustum tabııı ya bu nasııll bır hukuk fakultesıı NASIILLL??? bbenım yaptıgım sucsa bu yapılan ne pekıı arkadaslar bu yapılan ne ne acı kı ben bunu bılıyorum ama maalesef kanıtlayamıyorummmm(((( daha dogrusu nasıl kanıtlayacagımı bılemıyorum
her zaman hocalar hakkında dedikodu çıkarılır.bunu ıspatlayamadan suçlayamazsın.
kimse seni kullanmadı.
bu forsatı sen kendin verdin.
hem kaybedecek zamanım yok diyorsun,hemde haksız olduğun bir davayı sonucu ne olursa olsun uzatıcam diyosun.
madem o kadar iyiydin gir işte yeniden öss ye.
boşuna çırpınıyorsun.
ben o davaya bakan hakim olsam seni haklı bulmam.
özel okulların burs prosedürünü okumalı,hangi durumlarda kesileceğini öğrenmeliydin.bilmiyordum diye bir bahane olamaz.
haktan faydalanan sen olduğun için bu haktan han gi durumlarda mahrum kalacağını öğrenmekte senin görevin.