21 gün kuralını uygula bence
Önce zamanını planla benim 2 çocuğum var ve çalışıyorum ama dedim ya her şeyin önem sırasına göre zamanını ayarlıyorum acil değilse erteliyorum ama yine de belli bir zamana kadar erteliyorum sonrasında o işker bitmezse çok huzursuz oluyorum. Olmazsa olmazlarım belirle ve gerisine daha az Zaman ayırOnuda düşündüm ama ne biliyim yapacak işlerim gerçekten çok fazla hepsi bir güne sığmıyor. Sabah 8 de kalk gibi değiller.
Yani şöyle 5 kadar hobim var. Ve hiç birini bırakmak istemiyorum. Ayrıca yabancı dil sınavım da var :/ ve bir sürü sınav daha nasıl 21 güne uyarlıycağımı bilemiyorum
Önce zamanını planla benim 2 çocuğum var ve çalışıyorum ama dedim ya her şeyin önem sırasına göre zamanını ayarlıyorum acil değilse erteliyorum ama yine de belli bir zamana kadar erteliyorum sonrasında o işker bitmezse çok huzursuz oluyorum. Olmazsa olmazlarım belirle ve gerisine daha az Zaman ayır
Küçük küçük hedefler mantıklı geliyor ama ben biraz panik biriyim yani yapsam da diyorum neden bu çok küçük hiç bir şeyi değiştirmez yetmez diye diye yatağıma geri dönüyorum. Mutsuz oluyorum daha çok. Bide böle deniyim dedim ama bir yol kat edemedim. Olabildiğince zorlayacağım kendimi bakalım ne zaman patlıyıp yatağıma geri döneceğim :)Küçük hedeflerle başla bence o zaman kendini daha rahat hissedersin yapamiycam ya da yetiştiremeyecegim stresi olmaz. Ben evimi öyle ayikladim.
Pazartesi :)
Bu gün diğer günlerime oranla gayet iyiydi. Nasıl desem bir hırs geldi beni yerimden kaldıran. Aslında başarabileceğimi düşünüyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum. Başarabileceğimi düşünsem de olmasa bile dünyanın sonu olmadığını düşünüyorum. Tabi ki de önemli ama benliğimi kaybedecek kadar değil. Normalde bu düşünce vazgeçmemi sağlar diye düşünüyordum. Ama böyle olmadı. Bu gün bir şeyler çabalasam da yeterli değil :/ Hep daha iyisi olmalı :)
Çok erken kalkamadım. 11 de başarı3 te yatmıştım erken kalkanlara gerçekten imreniyorum. Geç kalksam da günümün verimsiz geçmesine engel oldum. Mutluyum
Umarım her şey daha iyiye gider.
Kpss mi??
Evden çıkması gerekmeden geç yatıp uykusunu almadan uyanabilen insanlara hayranım..bende geç yatıp 15-16 dan evvel uyanamıyorum,yapmam gereken çok şey olduğu halde..mesela bugün hiç uyumadım bakalım günü nasıl geçircem :))
Kendime neredeyse 20 maddelik yapılacaklar listesi oluşturdum,1 aydır beklettiğim şeyler..inşallah bu hafta pazara kadar tamamlayabilirim..alacağım yerler ya da halletmem gereken işler,birbirlerine uzak yerlerde olunca,bazen yürümem falanda gerekince gözümde büyüyor.zaten asrın tembeliyim o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?