- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi gulmeyiunuttum
-
ikisinden bendede var canim arkadaslarim bi birakmadilar pesimi biraksalar ömrümün kalanini yatakda gecirebilirim cok haklisiniz katiliyorum Allah tan 2 yasinda tatli bi kizim var onun pesinden kostur felan unutturuyo herseyi yoksa cok bitkin oluyorum bendeKan tahlili yaptırın.
Özellikle Demir ve Trioid değerlerinize..
Ya denildiği gibi sağlıkla ilgili bir problemdir yada dışarı da ki dunyada sizi çekecek bir şey yokturMerhaba sevgili hanımlar..Ben şu sıralar oldukça depresifim baya kötüyüm.hiçbir şeyden mutlu olamıyorum.Ani bir olay da olmadı aslında.Hep canım sıkkın hep yorgunum.Sanki emeklilik zamanım gelmiş gibi hissediyorum.Evden çıkasım gelmiyor.Önceden böyle değildim.Evden çıktığımda inanılmaz huzursuz oluyorum.Ne iyi gelir bilmiyorum
Yani psikolojik değil midir ?Kan tahlili yaptırın.
Özellikle Demir ve Trioid değerlerinize..
Psikolojik olmayabilirde.Yani psikolojik değil midir ?
Geçer dimi bu durum yapışıp kalacak üzerime ömrüm böyle sürecek diye korkuyorum..Psikolojik olmayabilirde.
Kansızlık ve trioidde hayattan bezmişlik yapabilir.
Aile hekiminizde yaptırabilirsiniz.
Çıkan sonuçlara göre tedavinizi olursunuz
Geçer geçer niye geçmesinGeçer dimi bu durum yapışıp kalacak üzerime ömrüm böyle sürecek diye korkuyorum..
aynı ben :)Merhaba sevgili hanımlar..Ben şu sıralar oldukça depresifim baya kötüyüm.hiçbir şeyden mutlu olamıyorum.Ani bir olay da olmadı aslında.Hep canım sıkkın hep yorgunum.Sanki emeklilik zamanım gelmiş gibi hissediyorum.Evden çıkasım gelmiyor.Önceden böyle değildim.Evden çıktığımda inanılmaz huzursuz oluyorum.Ne iyi gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?