Her şey daha kötü olacak

gulmeyiunuttum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
332
263
18
35
Merhaba sevgili hanımlar..Ben şu sıralar oldukça depresifim baya kötüyüm.hiçbir şeyden mutlu olamıyorum.Ani bir olay da olmadı aslında.Hep canım sıkkın hep yorgunum.Sanki emeklilik zamanım gelmiş gibi hissediyorum.Evden çıkasım gelmiyor.Önceden böyle değildim.Evden çıktığımda inanılmaz huzursuz oluyorum.Ne iyi gelir bilmiyorum

Gel bir gün bana benim kızımla vakit geçir depresif olmaya vaktin kalmaz peşinden koşar durursun tembellik falan bırakmaz :)

Yürüyüş böyle zamanlarda bana hep iyi gelmiştir tavsiye ederim çık sahile falan yürü yada ormanlık bir alanda. .

Kan tahlili yaptırın.
Özellikle Demir ve Trioid değerlerinize..
ikisinden bendede var canim arkadaslarim bi birakmadilar pesimi biraksalar ömrümün kalanini yatakda gecirebilirim cok haklisiniz katiliyorum Allah tan 2 yasinda tatli bi kizim var onun pesinden kostur felan unutturuyo herseyi yoksa cok bitkin oluyorum bende

Merhaba sevgili hanımlar..Ben şu sıralar oldukça depresifim baya kötüyüm.hiçbir şeyden mutlu olamıyorum.Ani bir olay da olmadı aslında.Hep canım sıkkın hep yorgunum.Sanki emeklilik zamanım gelmiş gibi hissediyorum.Evden çıkasım gelmiyor.Önceden böyle değildim.Evden çıktığımda inanılmaz huzursuz oluyorum.Ne iyi gelir bilmiyorum
Ya denildiği gibi sağlıkla ilgili bir problemdir yada dışarı da ki dunyada sizi çekecek bir şey yoktur

Benim uğraşacak hiçbir şeyim yok gibi. Uzun zamandır bir kitap alıp okumadım bile numaramı değiştirdim kimse beni aramasın diye.İnsanların saçma konuşmalarını çekemiyorum artık.Kendimi dinliyorum sadece bu da beni daha depresif yapıyor

Ben de senin gibiyim ama bir suru sebep sayabilirim. :KK53:

Son gunlerde tatliyi, kahveyi azalttim. Daha saglikli besleniyorum. Bu bile farkettiriyor.

+ Ben de kansizlik var. Kan degerlerine baktirman gerek bence.

Tam beni anlatmıssınız sürekli yatıyorum bişeyler izliyorum tabletten dısarı çıkmaya useniyorum asıl beni bitiren koltuktan kalkınca başıma bir ağrı saplanıyor allah dusman başına vermesin göz kararması beraberinde heralde haraketsizlikten :işsiz: Bi kaç güne gecer umarım

aynı ben :)

Back
X