• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey düzelecek mi? Tükendigimi hissediyorum.

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.975
7.494
158
Eşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...

Eşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...

Eşiniz ne iş yapıyordu çıkarılmadan önce ve siz ne iş yapıyordunuz

Ne diyim bilemiyorum.. fakat intihae konusunda gercekten yani coluk cocufs kendinize yapmayin etmeyin. Hersey bizim icin. Hersey imtihan. Bakin yüzlerce kadin anne olmaya calisiyor canaliyor agliyor hergün.. size rabbim cocuk nasip etmis. Kiymetini bilin cocuklarinizin anneliginizin. Sizi belki anlayamam fakat intihar konusu kesinlikle cok yanlis. Böyle seytana uymayin

Ne diyim bilemiyorum.. fakat intihae konusunda gercekten yani coluk cocufs kendinize yapmayin etmeyin. Hersey bizim icin. Hersey imtihan. Bakin yüzlerce kadin anne olmaya calisiyor canaliyor agliyor hergün.. size rabbim cocuk nasip etmis. Kiymetini bilin cocuklarinizin anneliginizin. Sizi belki anlayamam fakat intihar konusu kesinlikle cok yanlis. Böyle seytana uymayin
Cocuklarim benim her şeyim. Onlar için ayakta durmaya çalışıyorum. Ama o kadar yoruldum ki.

Tabi ki böyle kalmayacak. Şu an sizin gibi çok kişi var eminim. Düzelecektir, kimse rızksız kalmaz. Büyük bir sınavdan geçiyoruz, bunu sağ sağlim atlattıktan sonra her şeyin çaresi var. Aileleriniz bu süreçte destek olabilecek güçte mi?

İntiharı atın kafanızdan, burda bu yükü taşıyamıyorsunuz ya, peki intiharın sonuçlarını taşıyabilecek misiniz? Ölünce her şey bitmiyor, aksine her şey o zaman başlıyor. Her kapıyı açan şey duadır dua edin bol bol, bende edicem sizin için. Derdi veren Allah dermanı da verir elbet, sabır...

Neden sgksiz çalıştınız?
Kendimizi garantiye almak çok önemli, heleki mesul oldugumuz kisiler varken...
Sikayette bulunarak baslayabilirsiniz.

Elbet bir kapi acilir icinizi ferah tutun 😇
Danışmanlık tarzı bir iş yapıyordum. Pek bi şikayetlik durum yok aslında. Bulabildigim en iyi is oydu.

Tabi ki böyle kalmayacak. Şu an sizin gibi çok kişi var eminim. Düzelecektir, kimse rızksız kalmaz. Büyük bir sınavdan geçiyoruz, bunu sağ sağlim atlattıktan sonra her şeyin çaresi var. Aileleriniz bu süreçte destek olabilecek güçte mi?
Değiller aslında, ama ellerinden geleni yapıyorlar.

İntiharı atın kafanızdan, burda bu yükü taşıyamıyorsunuz ya, peki intiharın sonuçlarını taşıyabilecek misiniz? Ölünce her şey bitmiyor, aksine her şey o zaman başlıyor. Her kapıyı açan şey duadır dua edin bol bol, bende edicem sizin için. Derdi veren Allah dermanı da verir elbet, sabır...
Evet bana dua edin lütfen, çıldıracak gibiyim.

Esim mühendis. Ben muhasebeciyim.
Şun an çoğu insan madur oldu bizim çevremizde de çok.Keşke durumumuz olsada yardım edebilsek bizde 3 aydır kira veremezken annemin arkadaşına yardım ettik.Allah bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açıyor sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Durumu olan insanlarında düzelir diyip geçmesi garip geliyor

Değiller aslında, ama ellerinden geleni yapıyorlar.
Virüs bitince, ekonomiyi güçlendirmek için iş gücüne de ihtiyaç duyulacaktır. Belki kendi alanında iş bulamaz, ama çalışana ekmek kapısı hep var. Benim eşim de özel şirkette, 2 yıl içinde 4 kez işten çıkarıldı. Aylarca evde oturdu, kirayı veremedik. Şimdi az bir maaşla iyi kötü bir yerde çalışıyor. Çok şükür. Unutmayın hiç bir şey durağan ve kötü kalmaz, siz bunları düşüne düşüne karamsarlığa kapılıp, depresyona girmişsiniz. Umut kaybolmuş, anlıyorum. Ama insanlar şu an nefes almak için savaş veriyor, nolur kıymetini bilin. İnşallah bu bela biter bitmez ekmek kapınız açılır, eskisinden de iyi olursunuz :)

Rabbim feraha cikarsin insAllah cok uzuldum :( inancli iseniz bol bol dua edin, dualarim sizinle ❤ sizin icin ayrica dua edecegim.

Şun an çoğu insan madur oldu bizim çevremizde de çok.Keşke durumumuz olsada yardım edebilsek bizde 3 aydır kira veremezken annemin arkadaşına yardım ettik.Allah bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açıyor sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Durumu olan insanlarında düzelir diyip geçmesi garip geliyor
Ya ben çok umutsuzum, en kötüsü o. Hic düzelmeyecekmiş gibi. Zaten uzun zamandır sıkıntıdaydık, bu da tuzu biberi oldu. Düzeleceğine dair inancimi kaybettim.

Back
X