Her şey düzelecek mi? Tükendigimi hissediyorum.

Dualarim seninle ve ailenle , hersey degisir , kotu gunler gecer bunu hic unutma, insallah en kisa zamanda is bulursunuz ikinizde 🙏🙏
Umudunu kaybetme , cesitli yardim dernekleri var onlara basvurdun mu?
Teşekkür ederim. Daha öncesi bu duruma dusmedigim için yardim basvurilarini nereye basil yapacagimi kestiremiyorum.
Alo.144 var bildiğim o da hiç birzaman düşmüyor zaten. Bildiğiniz başka yer var mı?

Eşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...
Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun sizin için dua edicem 🙏🏻

Eşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...
Online satış yapan yerler , eleman arıyorlar.
T...yol , git.... , hep.... gibi yerler.
Büyük marketler hala eleman alıyorlar.
Çünkü gıda sektörü çalışmaya devam ediyor.
Kurye olabilir , yemeksep.. gibi.
Seçenek var , Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim. Daha öncesi bu duruma dusmedigim için yardim basvurilarini nereye basil yapacagimi kestiremiyorum.
Alo.144 var bildiğim o da hiç birzaman düşmüyor zaten. Bildiğiniz başka yer var mı?
Var canim ama bir bakmam lazim , uye oldugum bir grupta paylasilmisti , bulup sana ozelden atacagim

Öncelikle teşekkür ederim, dualarinizi eksik etmeyin lütfen. Ailelerimiz kendilerine zor yetiyorlar, sokağa atılırsak tabi ki kapılarını açarlar ama bizimde oturmuş bir düzenimiz var, eşyalar evde durduktan sonra kira vermeye devam etmek zorundayız. Nereye sigdira bilirim ki bu kadar eşyayı?
Doğru haklısınız.
Geçici olarak gidilebilir mı?
En azından 1 2 ay sadece kira ödersiniz.

Mutfak masrafı olmaz. Belki öyle ekonomik durumda biraz iyileşme olur. Eşiniz ne mühendisi?

Online satış yapan yerler , eleman arıyorlar.
T...yol , git.... , hep.... gibi yerler.
Büyük marketler hala eleman alıyorlar.
Çünkü gıda sektörü çalışmaya devam ediyor.
Kurye olabilir , yemeksep.. gibi.
Seçenek var , Allah kolaylık versin.
Evet inanın hepsine başvurduk. Henüz dönüş olmadı kimseden.
Doğru haklısınız.
Geçici olarak gidilebilir mı?
En azından 1 2 ay sadece kira ödersiniz.

Mutfak masrafı olmaz. Belki öyle ekonomik durumda biraz iyileşme olur. Eşiniz ne mühendisi?
Elektronik haberleşme muhendisi. ah eşim bir iş bulabilse hiç bir sorunumuz kalmayacak. Ama bulamıyor.

Elektronik haberleşme muhendisi. ah eşim bir iş bulabilse hiç bir sorunumuz kalmayacak. Ama bulamıyor.
Aslında alanı geniş. Üretim fabrikalarında çalışabilir.
Ama şu an alım oluyormudur bilemedim..
Şu an geçici çözüm için bir iş yapamaz mı?

Örnegin pazarcılık vs.
Umarım geçici bir iş bulur.
Bu forumda hiç tanıdığı olan yok mu acaba?
Pazarcı veya taksici ?

Evet inanın hepsine başvurduk. Henüz dönüş olmadı kimseden.

Neredeyse 1 sene olacak hatırlıyorum eski konunuzu da. Bazı arkadaşlar iş konusunda destek olacaktı haber gelmedi mi? Çok üzüldüm gerçekten umarım geçer artık bu durum

• Beğen
Reactions: 000
Ben bir anne olarak çok üzülüyorum 😔
Hele evlat deyince içim eziliyor 😔
Daha önceki bütün konularınızi da okudum, hepsine de hemen hemen aynı cevapları yazdım.

Ne olur bana gücenmeyin, boşa da ahkam kesmiyorum, benzer süreçler yaşadık yani.
Aynı zorlukları gördüm.
Ama eşiniz kapı kapı iş aramalı.

Diplomasını söylemeden gerekirse, zaten bir dolu yer var, sigortasız üç kuruşa işçi çalıştıran.
Su durumda amaç iyi iş bulayım değil, çocuklarımin karnini doyurayim olmalı.
Ki çok uzun zamandır eşiniz işsiz diye biliyorum.
Biliyorum eşiniz çok iyi bir üni den de mezun.

Ama iki çocuk babası bir adam, evine yardım kolisi gelirken, çocuklarını doyurmak için her isi yapar.
Ayrıca bizlerde insanız tamam, ama bir anne babanın intihar muhabbeti yapma hakkı bile yok 😢

Umarım tez zamanda içiniz ferahlar, size ve evlatlariniza hayırlı kapılar açilsin inşallah.
O kuzular ne yiyip içiyor, nasıl doyuyor şu zamanda 😔

Örnegin pazarcılık vs.
Pazarcı veya taksici ?

Pazarcilar ve taksiciler suan alim yapmaz. Taksiciler plaka kirasini cikartamiyor.
Pazarcilar da sokaga cikma yasagindan cok etkilendi, bir hafta 4 gun bir hafta 3 gun tezgah acamadilar, normalde de halk pazara zaten sirayla sayiyla alininca is dustu.

Ama market, kurye, kargo alimlara devam ediyor. Yas cok ileri degilse insallah gecici olarak bu islere bakilabilir.

• Beğen
Reactions: 000
Canım seninle konuşmuştuk hatırlarsan inan cok uzuldum Allah tez vakitte hayırlı bir iş kapısı acsın eşinize. Bol rızıklar nasip etsin inşallah
Aileniz yardımcı olmuyor mu bu surecte?
Herkesin zor zamanları oluyor Allaha sığın bu günlerde geçecek inşallah
Mubarek gunlerin hürmetine Rabbim sevindirsin sizleri

Pazarcilar ve taksiciler suan alim yapmaz. Taksiciler plaka kirasini cikartamiyor.
Pazarcilar da sokaga cikma yasagindan cok etkilendi, bir hafta 4 gun bir hafta 3 gun tezgah acamadilar, normalde de halk pazara zaten sirayla sayiyla alininca is dustu.

Ama market, kurye, kargo alimlara devam ediyor. Yas cok ileri degilse insallah gecici olarak bu islere bakilabilir.

Kargo alımı yapılabilir aslında. Kargo firmasında dağıtıcı olarak çalışsa..aslinda bunun için iyi bir zaman değil. Ama çok muhtaç durumdaysa yapılmalı mecbur. .

Allah yardım etsin çok üzüldüm.

Konu sahibi niye çalışmıyor, ben anlamadım.Eşi iş bulamıyor olabilir ama hayat müşterek sonuçta.Umarım aydınlığa çıkarsınız.Tüm dualarım sizlerle...

Örnegin pazarcılık vs.
Pazarcı veya taksici ?
Suan, ne iş olsa yaparım modundayiz ama inanın olmuyor. Çok garip, hiç dönüş olmuyor.

Neredeyse 1 sene olacak hatırlıyorum eski konunuzu da. Bazı arkadaşlar iş konusunda destek olacaktı haber gelmedi mi? Çok üzüldüm gerçekten umarım geçer artık bu durum
Evet inanın çok garip, bu 1 senede taksicilik, garsonluk, kasiyerlik her tur ise başvurduk. Belki 300 kişiye cv gönderdik sağdan soldan.
Sanki dünyada yok gibiyiz. Kimse görmüyor, duymuyor bizi gibi. Kısmeti kapalı dedikleri bu olsa gerek.

Suan, ne iş olsa yaparım modundayiz ama inanın olmuyor. Çok garip, hiç dönüş olmuyor.
Çok üzüldüm çok..
Peki siz iş bulsanız?
Hakkımda da mali müşavir görünüyorsunuz.
Bir kaç defter alsanız bir kaç müşteri olsa geçinilmez mı?

Muhasebe en garanti iş kollarından biri değil mı?

Bir tane isim buldum , ozelden atiyorum size ismini, aramaya devam ediyorum

Back
X