Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Daha öncesi bu duruma dusmedigim için yardim basvurilarini nereye basil yapacagimi kestiremiyorum.Dualarim seninle ve ailenle , hersey degisir , kotu gunler gecer bunu hic unutma, insallah en kisa zamanda is bulursunuz ikinizde
Umudunu kaybetme , cesitli yardim dernekleri var onlara basvurdun mu?
Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun sizin için dua edicemEşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...
Teşekkür ederim.Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun sizin için dua edicem![]()
Online satış yapan yerler , eleman arıyorlar.Eşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...
Var canim ama bir bakmam lazim , uye oldugum bir grupta paylasilmisti , bulup sana ozelden atacagimTeşekkür ederim. Daha öncesi bu duruma dusmedigim için yardim basvurilarini nereye basil yapacagimi kestiremiyorum.
Alo.144 var bildiğim o da hiç birzaman düşmüyor zaten. Bildiğiniz başka yer var mı?
Doğru haklısınız.Öncelikle teşekkür ederim, dualarinizi eksik etmeyin lütfen. Ailelerimiz kendilerine zor yetiyorlar, sokağa atılırsak tabi ki kapılarını açarlar ama bizimde oturmuş bir düzenimiz var, eşyalar evde durduktan sonra kira vermeye devam etmek zorundayız. Nereye sigdira bilirim ki bu kadar eşyayı?
Evet inanın hepsine başvurduk. Henüz dönüş olmadı kimseden.Online satış yapan yerler , eleman arıyorlar.
T...yol , git.... , hep.... gibi yerler.
Büyük marketler hala eleman alıyorlar.
Çünkü gıda sektörü çalışmaya devam ediyor.
Kurye olabilir , yemeksep.. gibi.
Seçenek var , Allah kolaylık versin.
Elektronik haberleşme muhendisi. ah eşim bir iş bulabilse hiç bir sorunumuz kalmayacak. Ama bulamıyor.Doğru haklısınız.
Geçici olarak gidilebilir mı?
En azından 1 2 ay sadece kira ödersiniz.
Mutfak masrafı olmaz. Belki öyle ekonomik durumda biraz iyileşme olur. Eşiniz ne mühendisi?
Aslında alanı geniş. Üretim fabrikalarında çalışabilir.Elektronik haberleşme muhendisi. ah eşim bir iş bulabilse hiç bir sorunumuz kalmayacak. Ama bulamıyor.
Evet inanın hepsine başvurduk. Henüz dönüş olmadı kimseden.
Elektronik haberleşme muhendisi. ah eşim bir iş bulabilse hiç bir sorunumuz kalmayacak. Ama bulamıyor.
Aslında alanı geniş. Üretim fabrikalarında çalışabilir.
Ama şu an alım oluyormudur bilemedim..
Şu an geçici çözüm için bir iş yapamaz mı?
Örnegin pazarcılık vs.
Umarım geçici bir iş bulur.
Bu forumda hiç tanıdığı olan yok mu acaba?
Pazarcı veya taksici ?
Pazarcilar ve taksiciler suan alim yapmaz. Taksiciler plaka kirasini cikartamiyor.
Pazarcilar da sokaga cikma yasagindan cok etkilendi, bir hafta 4 gun bir hafta 3 gun tezgah acamadilar, normalde de halk pazara zaten sirayla sayiyla alininca is dustu.
Ama market, kurye, kargo alimlara devam ediyor. Yas cok ileri degilse insallah gecici olarak bu islere bakilabilir.
Suan, ne iş olsa yaparım modundayiz ama inanın olmuyor. Çok garip, hiç dönüş olmuyor.Aslında alanı geniş. Üretim fabrikalarında çalışabilir.
Ama şu an alım oluyormudur bilemedim..
Şu an geçici çözüm için bir iş yapamaz mı?
Örnegin pazarcılık vs.
Umarım geçici bir iş bulur.
Bu forumda hiç tanıdığı olan yok mu acaba?
Pazarcı veya taksici ?
Evet inanın çok garip, bu 1 senede taksicilik, garsonluk, kasiyerlik her tur ise başvurduk. Belki 300 kişiye cv gönderdik sağdan soldan.Neredeyse 1 sene olacak hatırlıyorum eski konunuzu da. Bazı arkadaşlar iş konusunda destek olacaktı haber gelmedi mi? Çok üzüldüm gerçekten umarım geçer artık bu durum
Çok üzüldüm çok..Suan, ne iş olsa yaparım modundayiz ama inanın olmuyor. Çok garip, hiç dönüş olmuyor.
Konuyu okursaniz eger , konu sahibi corona yuzunden isten cikarildigini yazmis zatenKonu sahibi niye çalışmıyor, ben anlamadım.Eşi iş bulamıyor olabilir ama hayat müşterek sonuçta.Umarım aydınlığa çıkarsınız.Tüm dualarım sizlerle...
Bir tane isim buldum , ozelden atiyorum size ismini, aramaya devam ediyorumTeşekkür ederim. Daha öncesi bu duruma dusmedigim için yardim basvurilarini nereye basil yapacagimi kestiremiyorum.
Alo.144 var bildiğim o da hiç birzaman düşmüyor zaten. Bildiğiniz başka yer var mı?