Her şey geride kaldı ama ben toparlanamıyorum sanki

Haklısınız eşimle paylaşmalıyım. Zaten dün gece dahil, birçok gece hiç uyuyamıyorum, bir sorun olduğunun farkında olduğunu düşünüyorum ama anlatmamı bekliyor sanırım..

Geçmişte sana yapılanları affetmen lazım.Affetmediğin takdirde bilinçaltında sana rahat vermeyecek .Bu konuda bir çok yazı ve kitap var .Okumalısın tavsiye ederim.

Geçmişte sana yapılanları affetmen lazım.Affetmediğin takdirde bilinçaltında sana rahat vermeyecek .Bu konuda bir çok yazı ve kitap var .Okumalısın tavsiye ederim.

Özellikle tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı?
Okumak çok isterim.

Özellikle tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı?
Okumak çok isterim.
Her şey seninle başlar -Mümin Sekman
Beynine format at -Barış Muslu (twitterdan da takip etmenizi öneririm Barış beyi.Ben bir seminerine katılmıştım çok faydalandım)
Evrenden torpilim var -Aykut Oğut

Bunları tavsiye ederim.Kolay olmayacak ama inanın başarabilirsiniz .Savaşın ve bu olumsuz geçmiş duygulardan arının.

psikoloğa git canım. başka çaresi yok.

yaşadığın durumun aynısı bende kv yuzunden yaşadım ..Ne zmn yalnız kalsam söylediği bi laf aklıma gelirdi üzülürdüm aglardım hoş hala geliyo.. (misal senin konunu okurkende geldi).onunla görüşmüyorum eşimle de bu yuzden hiiç sorun yaşamadım yani beni karşısına almadı hiç annesi yüzünden gayette mutlu bir evliliğm var ama yine de kendimi mutsuz edebiliyorum Ve beynim güzel olan herşeyi siliyor sanki arkaya dönüp baktığımda hiç iyi bişey yaşamamışım gibi hep kötü şeyleri hatırlıyorum bazen zorladıgımda aaa evet bunu yasamıştık cok mutlu olmustum o gun falan diyorum ..Benim de en cok sormak istediğim neden bana bunları yaptın demek ama o kdr degerli bile bulmuyorum onu..
bnm de destek almam lazım biliyorum ..

Kendimi gordum sende..5 yasimdan beri gormedgm cekmedigim kalmadi..korkularin var mi mesela evin icnde yalniz kalamama gelecek kaygisi sacin onune dusse bir sey ustune geliyor korkusu..asiri sinrliyim bende bu ara mesela her sey kotu gidecek diye dusunmekten alismisim hayatimin en guzel gunlerinin tadini cikartamiyorum surekli mutsuzum karsimdaki insanin hala nasil sabirla bana dayandigina anlam bile veremiyorm

Çocukluk döneminde yaşanılan şeyler unutulmaz. Hiç beklemediğiniz anda karşımıza çıkar. Bence profesyonel bir yardım alın. Çok iyi gelecektir. Geleceğe odaklanın yaşadığınız şeylere değil yaşayacaklarınızı düşünün. Gelecek hayalleri kurun

Çok teşekkürler, mutlaka okuyacağım

Kayınvalide olunca durum farklıdır sanırım, söz konusu öz anne-baba olunca hiçbir şekilde anlam veremiyor insan neden böyle yaptıklarına.

Korkularım vardı ama daha önce bir terapi geçmişim var çoğunu yenmiştim.
İlk defa bu konuda böyle duygular yaşıyorum.

En çok kurduğum hayal bir bebeğimin olması. Çok istiyorum ama şu anki ruh durumumdan ötürü cesaret edemiyorum. Ruhum iyileşince bir bebek çok iyi gelecek bana, eminim.

ben şuna inanıyorum çocukluğu gençliği türlü nedenlerle mücadele içinde geçmiş bir insanın hayatı birden rutine bağlandığında hiçbir sorunu kalmadığında bir şaşkınlık evresi geçirdiği, durumu idrakte zorlandığı vs..
bünye mücadeleye alışınca rayına oturmuş bir hayata kendini adapte edemediğine ve mutsuzluk yaşadığına.. aslında mutsuzluk da değil belki de herşey güzel olsa bile sanki bir eksilik varmış gibi ( kendinde) ..

tabi bunlar benim fikirlerim bende diğer arkadaşlar gibi destek almanızı öneririm ..

O kadar doğru yazmışsınız ki, durum tam olarak anlattığınız gibi.
Sabah uyanıyorum, bakıyorum her şey yolunda, rutin gidiyor. Hiçbir sıkıntım yok. Yine de sabah namazından işe gidene kadar ağlıyorum, bir şaşkınlık, bir eksiklik...

hayatla kavga etmeye alışmaktan o işte..
kavga edilecek birşey kalmayınca kendinizi boşlukta hissediyorsunuz..
ve zor hayatlar yaşamış insanların rutin hayattan zevk almaları kolay olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…