Her şey geride kaldı ama ben toparlanamıyorum sanki

Korkularım vardı ama daha önce bir terapi geçmişim var çoğunu yenmiştim.
İlk defa bu konuda böyle duygular yaşıyorum.
Bende ilac tedavisi uygulandi uni yillarinda ama kafama gore biraktim sonra sinr krizleri vs.korku yer etti iste tekrar baslamak istemiyorum ilaclara ama onur boyu korkarak yasamakta sacma

Bende ilac tedavisi uygulandi uni yillarinda ama kafama gore biraktim sonra sinr krizleri vs.korku yer etti iste tekrar baslamak istemiyorum ilaclara ama onur boyu korkarak yasamakta sacma

İlaç değil de terapi görmeyi denediniz mi?
Ben enkaz halde başladığım terapiden, bambaşka bir insan olarak çıkmıştım seneler önce.

Ben sizi hatırlıyorum o zamanlar da yazmıştım size, hala bazen aklıma gelirsiniz kardeşini alabildi mi acaba yanına diye çünkü çok etkilenmiştim o Zaman. Birçok şeyin yolunda gitmesine çok sevindim şimdi umarım bu sıkıntınızı da kolaycacık atlatırsınız, belki arkadaşlarında dediği gibi bir psikoloğa içinizi dökmek biraz rahatlatır sizi. Sevgiyle sımsıkı kucaklıyorum sizi, siz çok güçlü bir insansınız, bunu da aşarsınız Allah'ın izniyle.

Önceki konularinizi da okudum. Sen cok güclü ve iyi bi ablasin. Ikinizi de kucaklamak istedim. Ben de agladim istemsizce.

Aglamak icine atmaktan daha iyidir. Agla bence. Acini zamaninda yasamaya firsatin olmamis. Bu yüzden simdi icinden geldigince agla.

Güvendigin kimselerle paylasmak da iyi gelir. Esinle paylasabilirsin. Baktin iyi hissetmiyorsun bi uzmana da git. En zor zamanlari atlatmissin. Bunlar da onlarin izleri. Elbet bunlar da hafifleyecek.

Iyiyi düsünmeye de calis. Egitimini, maddi durumunu, mutlu bi gelecegi.

Kardesin ve sana mutluluk , saglik ve huzur dolu bi gelecek diliyorum.

Valla canım çocukluk travmaları kolay geçmiyor
Bende ailede dayak yerdim hem de abuk sebeplerle yıllar sonra çok farklı şekilde bende acısı çıktı
Psikoloğa gittim epey toparlandım ama hala yetmedi daha gitmem lazım bence çünkü o kendini sevmekte zorlanma duygusunu atlatamıyorum
O ezziklikle büyümüş çovuklar dayağı atlatsa bile o kırılmış özgüven ve sevgisizlik duygusu sanki hiç geçmiyor sanki hep bi kırgınlık kalıyor bilmiyorum belki daha uzun süre gitsrydim geçerdi
Allah yardımcın olsun inşallah kendini iyi hissedersin en yakın zamanda iyi de bir ablasın iyi anne olacağına da eminim..

Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için. Mutlu ettiniz beni. İnşallah aşarım..

Çok teşekkür ederim.
Evet, ben de ağlamamı bastırmıyorum. Sadece eşime ve kardeşime belli etmemeye çalışıyordum ama artık eşimle paylaşmayı düşünüyorum. O hep benim yanımda oldu. Eminim şimdi de destek olur.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Ben de terapi gördüm evden ilk ayrıldığımda ama o zaman tam anlamıyla enkaz haldeydim. Hayatıma devam edemiyordum. Çok iyi bir terapi süreci geçirdim, çok güçlendim. Sonra her şey iyi gidiyordu ama son zamanlarda tekrar patlak verdi. Hayatım boyunca böyle mi olacak, terapilerle mi ilerleyeceğim bilmiyorum.
Sanırım ne olursa olsun %100 iyileşmeyecek ruhumuz.

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. İnşallah iyi bir anne olurum, çok istiyorum.

İlaç değil de terapi görmeyi denediniz mi?
Ben enkaz halde başladığım terapiden, bambaşka bir insan olarak çıkmıştım seneler önce.
Terapi icin suan guvenebilcegm kimse yok yasadigim muhitte ayrica suan fazla kulfet bana seansina 100tl aliyorlar daha psikolojim bozulacak :)

Terapi icin suan guvenebilcegm kimse yok yasadigim muhitte ayrica suan fazla kulfet bana seansina 100tl aliyorlar daha psikolojim bozulacak :)

Evet, maddi külfeti fazla, bütçe ayırmak gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…