- 1 Haziran 2019
- 299
- 130
- 103
- 25
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
20 yaşındayımYaşınız kaç ?
Sevmeden bir meslek bir ömür yapılmaz
Bence sınava hazırlanın istediğiniz bölüm için
atandınız mı? kpss çok ağır geliyor bana yaÖğretmenim. Öğretmenlik de öyle aman aman mükemmel bir meslek değil ki ben çocukları çok seviyorum. Mesleki doyum yok, saygınlık yok. Ben de iyi bir ünv turizm işletmeciliğini kazanıyordum sırf ailem öğretmen ol dedi diye oldum. Krşke turizm okusaydım. Gerçi o zaman da diyecektim öğretmen olsam kafam rahat olacaktı. Sonuçta zor.
Daha gençsin 40 senelik bi iş hayatı var önünde20 yaşındayım
Oo ablacım naptın yaa koş üniversite sınavınaa hatta uç20 yaşındayım
5 seneye kpss puanı çok yükselirse .( ondan da korkuyorum. 1 sene sınava hazırlık 4 sene de okul dersek baya zaman gidicek .(Daha gençsin 40 senelik bi iş hayatı var önünde
kpss beni çok korkutuyor yaBen de öğretmenim. Okul okumakla bitmiyor o iş. Kpss kazanıp devlete atanmak zor. Özeller çok para verse de suyunu çıkarıyor öğretmenlerin.Ama bana sorsalar yine öğretmenlik derim
yok yeni 2. sınıf biticek. daha adaletten mazun olmadım :) üni sınavına da girmedim. çalışmadım diyee, keke girseydim. seneye hazırlanma konusunda kararsızım. 20 yaşındayım ailemden dolayı hukuk okumak istedim, ancak ben seesiz, çocukları seven biriyim, öğretmenlik daha yakın bana. Ama öğretmenlik atamalarından da korkuyorum, 5 sneye artar diyeSen halihazırda devlet memuru değil misin? Öpretmenlik bitirince kurumlararası geçiş olmuyor mu? Sgk’da memurdu tanıdığım biri. Memurken öğretmenlik okumuş. Geçiş yapmış milli eğitime
Ben 10 yıldır çalışıyorum. Kpss de Türkiye 10.su oldum kendi alanımda. Mülakat ve alan sınavı yoktu. Ama çok çok zor değil. Tabiki atanırsın çalışırsan. Gözün korkmasın. Tabi mezun olduğun bölüm de önemli.atandınız mı? kpss çok ağır geliyor bana yageçememe korkusu , mülakatta elenme korkusu..
Hele hazırlan sınava gir, tutturursan hukuk oku. Şimdiden düşünme bunları. Puanına göre hareket etyok yeni 2. sınıf biticek. daha adaletten mazun olmadım :) üni sınavına da girmedim. çalışmadım diyee, keke girseydim. seneye hazırlanma konusunda kararsızım. 20 yaşındayım ailemden dolayı hukuk okumak istedim, ancak ben seesiz, çocukları seven biriyim, öğretmenlik daha yakın bana. Ama öğretmenlik atamalarından da korkuyorum, 5 sneye artar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?