- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
Zaten açıktan okunuyorAynen adalet açıktan bile okunuyor
Zaten açıktan okunuyor
Zaten açıktan okunuyor
yok ben örgün okudumhadi ya örgün hali yoksa daha da saçma bir seçim olmuş
Sevdiğiniz şeyin peşinden gidin geç diye bir vakit yok insan ömründe . Her gün yeni bir şans. Ben şuan 30 yaşındayım geç kaldığımı düşündüğüm hayallerim vardı. Bu hafta içinde karar verdim hayallerimi gerceklestiricem. İki univ. Mezunuyum sevdiğim şey için tekrar sınava hazırlanıp girmicem şuan küçük bir bebeğim var . Ders çalışmam bile çok zor ama içime düştü bi kere hayallerimin ateşiSelam herkese, ben Türkçe öğretmenliği kazanmama rağmen, tercihe yazmayıp 2 yıllık adalet okudum. ( Dgs ile hukuka geçmeye çalışacaktım) Daha sonra bu mesleğin bana uygun olmadığını anladım, ben öğretmenliği seviyordum. önceliğim ailemdi. İyi bir yerde okumamı istiyorlardı... Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Bu sene üniversite sınavına girmedim çalışmadım diye. Ağustos da da Dgs var ama pek umutlu değilim. Sizce ne yapmalıyım. 1 sene boyunca kpss ye mi odaklansam yoksa sınıf öğretmenliği için mi çalışayım? gelecek, işssizlik korkusu beni bitiriyor.
yok ben örgün okudum
maddi zorluklardan dolayı hemen de işe girmem gerek. 2 kardeşim daha var.. En büyük olmak gerçekten çok zorSevdiğiniz şeyin peşinden gidin geç diye bir vakit yok insan ömründe . Her gün yeni bir şans. Ben şuan 30 yaşındayım geç kaldığımı düşündüğüm hayallerim vardı. Bu hafta içinde karar verdim hayallerimi gerceklestiricem. İki univ. Mezunuyum sevdiğim şey için tekrar sınava hazırlanıp girmicem şuan küçük bir bebeğim var . Ders çalışmam bile çok zor ama içime düştü bi kere hayallerimin ateşi
Kardesleriniz kaç yaşlarında. Ben de zamanında aynı şeyi yaptım ve inanın pişmanım. Gün geliyo herkes kendi yoluna gidiyo ama onlar rahat ederken sizin yolunuz hep taş oluyo. Eğer buyuklerse az çok part time tarzı işler de çalışabilirler. Kardeşlerim vefasız nankör değildir ama insan yaşayınca görüyo. Keşke kendimden bu kadar ödün vermeseydim diyorumistanbu
maddi zorluklardan dolayı hemen de işe girmem gerek. 2 kardeşim daha var.. En büyük olmak gerçekten çok zorsanırım işe girip, 1 sene daha çalışacağım ben de :) hakkınız da hayırlısı olsun :)
Şartlarınızi bilmiyorum. Hangisini düşündüğünüzde mutlu oluyorsaniz ona odaklanin. Önünüze gelen her sinava hazirlanarak girin. Kendinizi sinav olayina alistirmis olursunuz. Dgs yi kazanirsaniz hukuk tercih edersiniz ortalaminiz yuksek tutarak cift anadal programi ile fen edebiyat bolumu secebiliyorsunuz diye biliyorum boylece iki bolumu bir arada okuyabilirsiniz. Ayrica acikogretimde ogretmenlik bolumu vardi. Bir universite okurken acikogretime kayit yaptırabilir burdan da ogrwtmenlik tercih edebilirsiniz ben tıp okurken 4 bölümü ayni anda götürmeye çalışmıştım. Istediğiniz de yapamayacaginiz birsey yok. Istanbul universitesi ve anadolu universitesi bu 2 universiteye ayri ayri farkli bolumlere kayit yaptırabilirsiniz.Selam herkese, ben Türkçe öğretmenliği kazanmama rağmen, tercihe yazmayıp 2 yıllık adalet okudum. ( Dgs ile hukuka geçmeye çalışacaktım) Daha sonra bu mesleğin bana uygun olmadığını anladım, ben öğretmenliği seviyordum. önceliğim ailemdi. İyi bir yerde okumamı istiyorlardı... Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Bu sene üniversite sınavına girmedim çalışmadım diye. Ağustos da da Dgs var ama pek umutlu değilim. Sizce ne yapmalıyım. 1 sene boyunca kpss ye mi odaklansam yoksa sınıf öğretmenliği için mi çalışayım? gelecek, işssizlik korkusu beni bitiriyor.
Ataması iyi tabisınıf öğretmenliği sizce nasıl :)
inşALLAH :)Ben de 26 yaşımdayim iki bölüm mezunuyum iibf den. Bu sene tekrar girdim sınava hiç çalışmadan. Şimdi ders çalışmaya başladım ben de matematik öğretmenliği düşünüyorum umarım seneye tyt de rakibim olursunuz. 20 yaş nedir ki.
Hakkımız da hayırlısı olsun :)Ben de 26 yaşımdayim iki bölüm mezunuyum iibf den. Bu sene tekrar girdim sınava hiç çalışmadan. Şimdi ders çalışmaya başladım ben de matematik öğretmenliği düşünüyorum umarım seneye tyt de rakibim olursunuz. 20 yaş nedir ki.
16 ve 18 ama işe giremezler, çünkü çok utangaçlar insanlarla bile konuşamıyorlar kovarlar hemenKardesleriniz kaç yaşlarında. Ben de zamanında aynı şeyi yaptım ve inanın pişmanım. Gün geliyo herkes kendi yoluna gidiyo ama onlar rahat ederken sizin yolunuz hep taş oluyo. Eğer buyuklerse az çok part time tarzı işler de çalışabilirler. Kardeşlerim vefasız nankör değildir ama insan yaşayınca görüyo. Keşke kendimden bu kadar ödün vermeseydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?