- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
Normalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.Neden baş sağlığı dilemediler? Normalde de mi araları problemli ?
Kardeşinizde evlenme çağına geldiyse yeterince olgunlaşmış denektir . eşinizle konuştuk hadi gidelim dediğiniz gibi kardeşlerinize neden baş sağlığı dilemediklerini sorup dilemeleri için ikna etme çabası gösterdiniz mi ?Herkese merhaba,
Eşimle ikili ilişkilerimiz gayet iyi.Fakat yakın zamanda dedesini,nenesini hastalıktan ötürü kaybetti,malesef.Bu kayıplar onu psikolojik olarak sarstı.Daha da bir sessizlesti.Bu süreçte onun yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor.
Ben de ona her şey karşılıklı değil bu hayatta, diyorum.Sonucta yaşça büyüksün ve olgun düşünüp o düğüne birlikte gidelim,diyorum.Esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim?
Bunun için geçerli sebepleri mi var?Normalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
Anlıyorum ama eşiniz bana haklı gibi geldi. Kötü gününde yakınlarını yanında arıyor insan.Normalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
Evet,tabiki.Sonucta bir taraf eşim diğer taraf da kardeşim.Kardeslerim umursamadılar.Kardeşinizde evlenme çağına geldiyse yeterince olgunlaşmış denektir . eşinizle konuştuk hadi gidelim dediğiniz gibi kardeşlerinize neden baş sağlığı dilemediklerini sorup dilemeleri için ikna etme çabası gösterdiniz mi ?
hoşlanmıyorlarsa eşiniz de gitmek zorunda değil düğüne. Bence eşiniz haklı. Adamın iki kaybında da aramamışlar. acı gününde yanında olmayan insanların mutlu gününde yanlarında olmak istememesi çok normalNormalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
Şimdi neden önemli oldu eniştelerinin düğüne gelmesi?Evet,tabiki.Sonucta bir taraf eşim diğer taraf da kardeşim.Kardeslerim umursamadılar.
Kardesleriniz eşinizdrn hoslanmadıkları için ,başsağligı dilememişlerNormalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
Kardeşim eşimi aradı düğüne davet etti.Anlıyorum ama eşiniz bana haklı gibi geldi. Kötü gününde yakınlarını yanında arıyor insan.
Ama cenazede aramadı. Baş sağlığı dilemedi. Kendi işi olunca nasıl da aranıyor dimi? kardeşiniz bana çok iki yüzlü geldiKardeşim eşimi aradı düğüne davet etti.
Evet,tabiki.Sonucta bir taraf eşim diğer taraf da kardeşim.Kardeslerim umursamadılar.
Anlıyorum ama o düğünde birlikte olmayı isterdim.Herşey karşılıklı evet. Eşinizin gösterdiği tavrın aynısını gösterirdim.
Utanmadi peki, davet ederken?Kardeşim eşimi aradı düğüne davet etti.
Uyardım ama ilişkilerin bu kadar yıpranacağını düşünmemiştim.ozaman eşininde umarsamaması normal
itin hatırı yoksa sahibininde mi hatırı yok demiş atalar ,
sen önce kardeşlerini uyaracaktın
Kardeşim annemin zorlamasıyla aradı eşimi.İçinden gelmiyor demek ki.Ama cenazede aramadı. Baş sağlığı dilemedi. Kendi işi olunca nasıl da aranıyor dimi? kardeşiniz bana çok iki yüzlü geldi
Bence bazı şeyler karşılıklı olmalı. Adamın akrabaları ölmüş bir başsağlığı dilemek bu kadar zor olmamalı . Bende olsam böyle duyarsız insanlara mesafemi koyarım. Eşiniz son derece haklı. İnsanlar kötü günde belli olur . Bu konuların yaşla ilgisi yok evlenecek yaşa gelmiş enişteme bir başsağlığı dileyeyim deyip insan yerine koymadıysa bende onu insan yerine koyup düğününe gitmemHerkese merhaba,
Eşimle ikili ilişkilerimiz gayet iyi.Fakat yakın zamanda dedesini,nenesini hastalıktan ötürü kaybetti,malesef.Bu kayıplar onu psikolojik olarak sarstı.Daha da bir sessizlesti.Bu süreçte onun yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor.
Ben de ona her şey karşılıklı değil bu hayatta, diyorum.Sonucta yaşça büyüksün ve olgun düşünüp o düğüne birlikte gidelim,diyorum.Esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?