- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
Özür dilerim,gözümden kaçmış.Esimi bugüne kadar kimseye şikayet etmedim.Kardeşlerim hoşlanmıyor eşimden.Konu sahibi sorularıma cevap vermediniz ben de çıkarımda bulunayım siz eşinizi ailenize cekistirdiniz onlar da tavır aldılar sevmiyorlar aramadilar sormadılar.
Haklısınız ama o dönemde annem sessiz kaldı.Oğlunu cenazede uyaracaktı o zaman , zorla aratacaktı, düğündeki gibi.
Düğünde neden müdahale etti. Ben söyleyeyim. elaleme laf anlatmak istemiyor. Damadın nerde demelerini istemiyor. Ha bir de takı meselesi var. almışınız adamı ortanıza top gibi çeviriyorsunuz. Eşinize de helal olsun ki tavrını koymuş
Annem akrabalar laf etmesin,diyor.Elin ağzına laf vermeyelim,diyor.
Neden ikna etmeye calısıyorsunuz ki.Ben de gitmezdim cenaze bu insan 7 kat ele bas sagligi diliyor duyunca.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor
Teşekkür ederim.Ailecek bencilsiniz. Adamın iki tane cenazesi olmuş aranmamış üstüne neden aramıyorsun denince tavır koymuş kardeşiniz.
Şimdi düğün olunca elalem ne der diye tutuşmuş zorla adamı düğüne getirmeye çalışıyorsunuz.
Bu iki yüzlülükten başka bir şey değil.
Kardeşlerimle konuştum ama umursamadılar.Neden ikna etmeye calısıyorsunuz ki.Ben de gitmezdim cenaze bu insan 7 kat ele bas sagligi diliyor duyunca.
Keske kardeslerinizi ikna etmeye calissaydınız bas sagligi dilemek icin.
Kardeşiniz sizi dusunmemis ablam arada kalır dememiş siz de onu düşünmeyin eşinizle aranızı açmayın ısrar etmeyin. Onlar sonuçlarına katlansin.Özür dilerim,gözümden kaçmış.Esimi bugüne kadar kimseye şikayet etmedim.Kardeşlerim hoşlanmıyor eşimden.
Evet ihmal ettiler böyle önemli bir konuyu.Kuşu ölen çocuğa başsağlığına giden bir peygamberin ümmetiyiz ... Bu kadarmi zordu başsağlığı dilemek ? bu kadarmi degersizdi esiniz kardeşlerinizin gözünde .eşiniz sonuna kadar hakli
Ve siz zorla adamı umursanmayan yere götürmeye çalışıyorsunuz. Pes vallahi pesKardeşlerimle konuştum ama umursamadılar.
Ama kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.Kardeşiniz sizi dusunmemis ablam arada kalır dememiş siz de onu düşünmeyin eşinizle aranızı açmayın ısrar etmeyin. Onlar sonuçlarına katlansin.
kendi işi olunca maşallah aramayı bılıyo demekkiKardeşim eşimi aradı düğüne davet etti.
Haklısınız su düğün olayının sıcaklığıyla ortamı yumuşatmaya çalışıyorum.herşey karşılıkle eşinizin yernde olsam aynı tepkiyi verirdim, kanlı bıçaklı kavgalıda olsalar bir başsağlığı dilemek bu kadar zor değil, babam öldüğünde aynı kardeşleriniz gibi davranan bir çok akrabamı, arkadaşımı hayatımdan çıkardım hala hiçbiriyle görüşmüyorum, en acı günümde yanımda olmayanın bende yanında olmam bu kadar netim bu konularda
Demek ki kardeşiniz o kadar da istemiş. Adamı kaale almadıklarına göre. Boşverin yapacak bir şey yok. Kardeşinizi müdafaa etmek uğruna eşinizi kırmayın.Anlıyorum ama o düğünde birlikte olmayı isterdim.
kendi işi olunca maşallah aramayı bılıyo demekki
Kopsun. Neden siz arada kalıyorsunuz? O aramamis ve anladığım kadarıyla "geçerli" bir sebebi de yok. Hoşlanmıyorum demiş aramamis. Ama bu bir sebep değil. Ben de gorumcemden hoşlanmam ama babannesi olunce aradım.Ama kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.
Ama bu şekilde eşimle ailem arasındaki uçurum büyür.bende gitmezdim asla hemde eşiniz haklı. ne munasebet beni adam yerıne koymayan ınsanın düğününde baldız da olsa ne işim var ? ınsanlar değişik ya bıde beklıyor adamın gelmesini yani pes neden gelsin uşağı mı bu adam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?