• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her şey o kadar boşluktaki...son demlerimdeyim

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
46
Manisa
merhaba arkadaşlar..
öyle hisliyim ki bu aralar yazmak istedim.
öğrenciyim son sınıfım,evliyim ve canım eşim ve hasret kaldığım evim benden çok uzaklarda
2 yıldır arada gidip gelmelerle veya eşimin gelip gitmleri ile dayanıyorum.yeter ki okulum bitsin diye diye,az kaldı diye diye...
Bu durumumun üzerine bebeğimiz de olmuyor :14:
bir yandan onun tedavileri,onun üzüntüsü... bu ay bile 5 günlük gecikmeden ümitlenip alışılmış hüsranı yaşadım 2 gün önce.şimdi sınav haftasına giriyorum ama öyle doluyum ki,öyle bıktım ki bu saçma sapan durumdan.eşimi özlüyorum,evimi özlüyorum... aynı dönemde evlendiğimiz arkadaşlarımız veya akrabalarımızın çocukları oldu. bunları görünce öyle saçma geliyor ki şu anki halimiz. ayrılık,özlem,stres,sınavlar,uzaklık,bebeğimiz olmayack mı sorusu... darlandım,bunaldım :14: bunları nasıl kaldırabildğime şaşırıyorum bazen.

içimi dökmek istedim bir nebze de olsa.. iki çift güzel söze ihtiyacım var çünkü

henuz ogrencıymişsiniz tahmın ettıgım kadarıyla yasınızda genctır bu kadar sıkmayın canınızı elbet olur...

Üzülmeyin canınızı sıkmayın.
Herşey olacağına varır..:ssz:
İnşaAllah en kısa zamanda anne olursunuz:nazar:

canım ogrencıyken bebegı ne yapcaksın ?
zor olur o zaman .once okulunu bıtır.
tum aılelerınden uzak da egıtım goren ogrencılerın
hepsın de vardır bu ,ozlem hasret duygusu ..
ama gecıcı seylerdır bunlar .cok stres yapmayın cnm .
bıran once okulunu bıtırmeye bak

canım okumakla en güzelini yapmışsın. okuyan insanı seviyorum ama hem evli olup hem okuyana hayranım :46:

dua edelim inşallah oda olur sabret sıkma canını belli mi olur belki rabbim su sınavlarını bi hallet okulun bitsin hamileliğini doya doya evinde geçir diye erteliyo biraz hı ? :34:

Oo çok sıkılıp bunalmışsın sen,e kolayda degil gerçekten.Ama bak az kalmış bunca zaman gecmiş yeterki güçlü ol,güzel şeyler düşün.Bebek olur canım niye ümitsizlige düşüyosun hemen,okulu bitir evine git biraz keyfini çıkar eşinle evinde olmanın,rahat ve huzurlu uyumanın.Ondan sonrada bi kuzucuk yaparsınız ;) herşey çok güzel olur.

canım üzme kendini.
belkide bebiş için dğru zaman değildir şimdi.
bak okulun varmış.
hamile olsan ne kadar zor olurdu senin için düşünsene.
hamileliğini eşinden ayrı geçirecektin.
manevi yardıma ihtiyacın olacaktı eşini yanından isteyecektin ama olmayacaktı.
eşin içinde zor olacaktı.
okulunun son yılı mı?
inşallah okulun bittikten sonra Raabim nasip eder bir bebiş.

merhaba arkadaşlar..
öyle hisliyim ki bu aralar yazmak istedim.
öğrenciyim son sınıfım,evliyim ve canım eşim ve hasret kaldığım evim benden çok uzaklarda
2 yıldır arada gidip gelmelerle veya eşimin gelip gitmleri ile dayanıyorum.yeter ki okulum bitsin diye diye,az kaldı diye diye...
Bu durumumun üzerine bebeğimiz de olmuyor :14:
bir yandan onun tedavileri,onun üzüntüsü... bu ay bile 5 günlük gecikmeden ümitlenip alışılmış hüsranı yaşadım 2 gün önce.şimdi sınav haftasına giriyorum ama öyle doluyum ki,öyle bıktım ki bu saçma sapan durumdan.eşimi özlüyorum,evimi özlüyorum... aynı dönemde evlendiğimiz arkadaşlarımız veya akrabalarımızın çocukları oldu. bunları görünce öyle saçma geliyor ki şu anki halimiz. ayrılık,özlem,stres,sınavlar,uzaklık,bebeğimiz olmayack mı sorusu... darlandım,bunaldım :14: bunları nasıl kaldırabildğime şaşırıyorum bazen.

içimi dökmek istedim bir nebze de olsa.. iki çift güzel söze ihtiyacım var çünkü

kaç yıldır evlisin ve kaç yaşındasın canım,bunlar sadece merakten:) baksana canım eşim diyorsun ve hasret kaldığım evim diyorsun. bu demek oluyorki mutlu ve huzurlu bir ev hayatın var.çoğu çiftlere bak aynı çatı altında gece gündüz beraberler ama deyim yerindeyse kedi köpek gibiler. sen eşinle birlikte sınırlı zamanın olmasının kıymetini biliyosun,geçirdiğin vakitten tad alıyorsun.2 yıl gitmiş yarım dönem kalmış.benim de sınav haftam bak.bende çalışıyorum:)ne eşim var,ne evliyim,ne çocuğum var haliyle...yarın saat 7 de kalkcam sınava gitmek için.peacağız ne yapsın:)
keşke ben de nişanlımla yarım dönem sonra hiç ayrılmamacasına kavuşcak olsam:(ama mecbur bekliyorum işte. çoğu gitmiş azı kalmış.bebek meselesine de gelince,eminim bebekin de şimdi annesine kavuşmak için gün sayıyodur,allah nasib etmişse elbette olur,üzülme...benim en yakın arkadaşımın da çocuğu var çok seviyorum bende bebek,çok istiyorum,anlıyorum seni... inşallah bebek müjdesi verirsin burda yakın zamanda...inşallah bebek müjdesi veririm ben de 2 yıl içinde:) kolay gelsin iyi çalışmalar.

Üzülmeyin canınızı sıkmayın.
Herşey olacağına varır..:ssz:
İnşaAllah en kısa zamanda anne olursunuz:nazar:

canım ogrencıyken bebegı ne yapcaksın ?
zor olur o zaman .once okulunu bıtır.
tum aılelerınden uzak da egıtım goren ogrencılerın
hepsın de vardır bu ,ozlem hasret duygusu ..
ama gecıcı seylerdır bunlar .cok stres yapmayın cnm .
bıran once okulunu bıtırmeye bak

canım okumakla en güzelini yapmışsın. okuyan insanı seviyorum ama hem evli olup hem okuyana hayranım :46:

dua edelim inşallah oda olur sabret sıkma canını belli mi olur belki rabbim su sınavlarını bi hallet okulun bitsin hamileliğini doya doya evinde geçir diye erteliyo biraz hı ? :34:

Oo çok sıkılıp bunalmışsın sen,e kolayda degil gerçekten.Ama bak az kalmış bunca zaman gecmiş yeterki güçlü ol,güzel şeyler düşün.Bebek olur canım niye ümitsizlige düşüyosun hemen,okulu bitir evine git biraz keyfini çıkar eşinle evinde olmanın,rahat ve huzurlu uyumanın.Ondan sonrada bi kuzucuk yaparsınız ;) herşey çok güzel olur.

canım üzme kendini.
belkide bebiş için dğru zaman değildir şimdi.
bak okulun varmış.
hamile olsan ne kadar zor olurdu senin için düşünsene.
hamileliğini eşinden ayrı geçirecektin.
manevi yardıma ihtiyacın olacaktı eşini yanından isteyecektin ama olmayacaktı.
eşin içinde zor olacaktı.
okulunun son yılı mı?
inşallah okulun bittikten sonra Raabim nasip eder bir bebiş.

kaç yıldır evlisin ve kaç yaşındasın canım,bunlar sadece merakten:) baksana canım eşim diyorsun ve hasret kaldığım evim diyorsun. bu demek oluyorki mutlu ve huzurlu bir ev hayatın var.çoğu çiftlere bak aynı çatı altında gece gündüz beraberler ama deyim yerindeyse kedi köpek gibiler. sen eşinle birlikte sınırlı zamanın olmasının kıymetini biliyosun,geçirdiğin vakitten tad alıyorsun.2 yıl gitmiş yarım dönem kalmış.benim de sınav haftam bak.bende çalışıyorum:)ne eşim var,ne evliyim,ne çocuğum var haliyle...yarın saat 7 de kalkcam sınava gitmek için.peacağız ne yapsın:)
keşke ben de nişanlımla yarım dönem sonra hiç ayrılmamacasına kavuşcak olsam:(ama mecbur bekliyorum işte. çoğu gitmiş azı kalmış.bebek meselesine de gelince,eminim bebekin de şimdi annesine kavuşmak için gün sayıyodur,allah nasib etmişse elbette olur,üzülme...benim en yakın arkadaşımın da çocuğu var çok seviyorum bende bebek,çok istiyorum,anlıyorum seni... inşallah bebek müjdesi verirsin burda yakın zamanda...inşallah bebek müjdesi veririm ben de 2 yıl içinde:) kolay gelsin iyi çalışmalar.[/QUOTE

hepsi birbirinden farklı güzel cümleler...ama hepsinde aynı sıcaklık :) teşekkür ederim derdimle dertlendiğiniz ve yazdıklarınız için. inşallah öyle olur,her şey geç de olsa hayallerdeki gibi olur.
evet yıkık dökük,çok sorunlu bir aileden sonra Allahın bana en büyük nimetini aldım: Eşimi ..
sevdiğim,sevgisine inandığım bir eşim var,çok sevdiğim,içinde huzur bulduğum bir evim de var. uzaklık olsa da arada şükretmem gereken ne çok şey var. hiçbir şeyin dört dörtlük olmayacağını bilen ben hep bir şeylerden korkardım,çünkü her sey o kadar yolundaydı ki.. bu yaz bebeğimizin olmadığını ve biraz zor bize geleceğini öğrendik. tek derdimiz bu ve ayrılık...
bu yaz evliliğimizin 3.yılına gireceğiz ama 6 ay anca aynı yastığa baş koymuşuzdur.öyle zor ki özlemek,gün saymak...eşimin t-shirt ünü koklayarak gece uyumaya çalışmak...bir grip olduğunda dahi yanında olup da bi çorba yapamamak,söyle sarılıp kokusunu duya duya uyuyamamak..

biliyorum geçecek bu günler de.sadece son demleri yaşıyorum ondan bu yıkılıvermeler...

şurda okulunu bitirmene 2 ay kalmış sanıyorum son sınıf olduğuna göre
yaşın öyle genç ki aslında en güzel döneminizdesiniz şimdiden ümitsizliğe kapılmamalı ve 2 kişilik hayatınızın tadını çıkarmalısınız :)
hem bebek bu, ne zaman geleceği belli olmaz ki.. çok istersin gelmek bilmez. sonra bi gün aklınızda yokken bi bakmışsın rahmine düşüvermiş
sabret güzel kardeşim, her şeyi zamanında yaşamalı insan

çoğu gitmiş azı kalmış..daha gençsin, okuyorsun..bebek te gelir merak etme..
okurken hamile olsan nasıl yapacaktın?ya zor bir hamilelik yaşasan?..
Allahın bir bildiği vardır, zamanı gelince,bebekte gelir..

evliliğinde mutluysan, en büyük güzellik te bu zaten..allah bozmasın..

Hayatta tum mutluluklar ayni anda olmuyir malesef. Zaten olsa yasamin ne anlami kalirdi.

Okulunun bitmesi, sabirlarinin karsiligini alman, esine kavusman, seni sabirla bekleyen iyi bir esin olmasi. Bunlar mutluluk verici olaylar degilde nedir. Sizlanirsaniz nankörluktur.

Birakin yavrunuzda sanraki mutlulugunuz olsun. Onada sabredin. Zaten onca yorgunlugun icine bide odami gelsin. O zaten hazirdirda zamanini bekliyordur.

Lutfen sukredin, sabredin ve bunaldikca dualarinizi eksik etmeyin

çoğu gitmiş azı kalmış..daha gençsin, okuyorsun..bebek te gelir merak etme..
okurken hamile olsan nasıl yapacaktın?ya zor bir hamilelik yaşasan?..
Allahın bir bildiği vardır, zamanı gelince,bebekte gelir..

evliliğinde mutluysan, en büyük güzellik te bu zaten..allah bozmasın..

tabiki de haklısınız... Allah bozmasın :nazar:,Rabbim bu mutlulukla sınamasın.. yanyana olduktan sonra aşılır inş çoğu sey.
bunları hep biliyorum ve bilincindeyim.ama yaşamak başka,yaşarken insanın aklına gelmiyor bunlar.hele ki artık iyice bunalmışsa insan.

Hayatta tum mutluluklar ayni anda olmuyir malesef. Zaten olsa yasamin ne anlami kalirdi.

Okulunun bitmesi, sabirlarinin karsiligini alman, esine kavusman, seni sabirla bekleyen iyi bir esin olmasi. Bunlar mutluluk verici olaylar degilde nedir. Sizlanirsaniz nankörluktur.

Birakin yavrunuzda sanraki mutlulugunuz olsun. Onada sabredin. Zaten onca yorgunlugun icine bide odami gelsin. O zaten hazirdirda zamanini bekliyordur.

Lutfen sukredin, sabredin ve bunaldikca dualarinizi eksik etmeyin

o kadar sade,yalın ama net ki yazdıklarınız.gerçekten haklısınız. aynı andan olmuyor gerçekten,umarım isyana düşmyorumdur.sadece bunları paylaşıp bu tarz güzel cümlelere ihtiyacım vardı ki o cümleler de yerini buldu,beni kendime getirdi.
özel yurtta kalıyorum,her seyi en iyi şekilde karşıladığı gibi maddi manevi destek olduğu gibi bnm gibi gün sayan,aşkım bak bilmem kaç gün bitti diyen bir eşim var.her şey bi yana bu sızlanmalar ona nankörlüktür haklısınız :17:
hakkınız var yazdığınız her bir harf adedince. sadece bunları duymaya ve hatırlamaya ihtiyacım varmış.allah razı olsun :)

bence artık üzülmeyi bırakmalısın zaman mutluluk zamanı,

bak zor zamanların geride kalmak üzere şurda ne kalmış yazdan sonra daha mutlu bir hayat seni bekliyor,
özlediğin beklediğin hayat tamda burnunun ucuna gelmiş bunu düşün silkelen ve sınavlarına adapte ol,

anlamadığım zaten öğrencisin uzaktasın bebek olsa bile nasıl bakacaktın, hamilelğin nasıl geçecekti bunları düşündünmü herşeyde bir hayır vardır bence bebeğin en doğru zamanda gelecek canım, stres ve üzüntüde bunu zorlaştırıyor

sanırım branşımın Edebiyat olması da etkili oluyor :1:
yaşanan her bir olay,ayrılık,söylenen sözler daha bir manalı geliyor insana.
bir duygusallik,hassaslık ve bazen böyle melankolik durumlar... :))
şimdi eşimle de konuştum ve rahatladım
herkese teşekkür ediyorum, yazdıklarınız çok iyi geldi,iyi ki varsınız :16:

ah cnm derdin sikintin bu olsun.bebeginde olur merak etme.bak ne güzel sevdigin senide cok seven bi esin var.bense kucagimda cocugumla beni döven, söven bi adamdan kactim.yinede haline sükür et cnm :34:

keşke ben de nişanlımla yarım dönem sonra hiç ayrılmamacasına kavuşcak olsam:(ama mecbur bekliyorum işte. çoğu gitmiş azı kalmış.bebek meselesine de gelince,eminim bebekin de şimdi annesine kavuşmak için gün sayıyodur,allah nasib etmişse elbette olur,üzülme...benim en yakın arkadaşımın da çocuğu var çok seviyorum bende bebek,çok istiyorum,anlıyorum seni... inşallah bebek müjdesi verirsin burda yakın zamanda...inşallah bebek müjdesi veririm ben de 2 yıl içinde:) kolay gelsin iyi çalışmalar.[/QUOTE

hepsi birbirinden farklı güzel cümleler...ama hepsinde aynı sıcaklık :) teşekkür ederim derdimle dertlendiğiniz ve yazdıklarınız için. inşallah öyle olur,her şey geç de olsa hayallerdeki gibi olur.
evet yıkık dökük,çok sorunlu bir aileden sonra Allahın bana en büyük nimetini aldım: Eşimi ..
sevdiğim,sevgisine inandığım bir eşim var,çok sevdiğim,içinde huzur bulduğum bir evim de var. uzaklık olsa da arada şükretmem gereken ne çok şey var. hiçbir şeyin dört dörtlük olmayacağını bilen ben hep bir şeylerden korkardım,çünkü her sey o kadar yolundaydı ki.. bu yaz bebeğimizin olmadığını ve biraz zor bize geleceğini öğrendik. tek derdimiz bu ve ayrılık...
bu yaz evliliğimizin 3.yılına gireceğiz ama 6 ay anca aynı yastığa baş koymuşuzdur.öyle zor ki özlemek,gün saymak...eşimin t-shirt ünü koklayarak gece uyumaya çalışmak...bir grip olduğunda dahi yanında olup da bi çorba yapamamak,söyle sarılıp kokusunu duya duya uyuyamamak..

biliyorum geçecek bu günler de.sadece son demleri yaşıyorum ondan bu yıkılıvermeler...
hıç oyle dusunme bende evlıyım ve okuyabılmek ıçın resmen dıdınıyorum kıymetını bıl ayrıca bebek olayına gelınce gıtmedımız doktor kalmamıstı senın cocugunun olması mucıze dedıler yıkıldım dagıldım ama sukurler olsun mucızem kendı geldı en suprız anda sımdı üç yasında bınlerce sukurler olsun dıye herseye dua edıyorumm....:55:

canımm merhabaaa tahminlerimee dayanarakk galiba seni tanıyorumm

senin isminin baş harfi F eşininkide Ö mü ????

ah cnm derdin sikintin bu olsun.bebeginde olur merak etme.bak ne güzel sevdigin senide cok seven bi esin var.bense kucagimda cocugumla beni döven, söven bi adamdan kactim.yinede haline sükür et cnm :34:

canım benim ya çok üzüldüm :( ne denilir bilmiyorum.herkesin sınavı farklı işte bu dünyada..

Back
X